Vælg en side

Snescootersafari uge 9 – klassiker – den mest populære rejse til Lapland!
Snescooter safari 2024 med dansk turleder.

Onsdag 28. februar til søndag 3. marts 2024.
Z

4-stjernet snescooter rejse med dansk turleder.

Z

4 flyvninger og ophold på flot 4-stjernet spa- og wellnesshotel.

Z

Nye og moderne snescootere - du kan vælge mellem 2-takts- og 4-takts-maskiner!

Z

Tilvælg f.eks. hundeslædesafari, is-gokartkørsel, spaophold eller langrend og alpint skiløb.

Z

Dobbelt- og enkeltværelse ledig.

Z

Pris fra kr. 18.950,-.

Se priser nedenfor.

Snescooter safari 2024 med dansk turleder:
Snescooterrejsen går endnu engang nord for polarcirklen i Finland. Vi rejser til det smukke Lapland med masser af god sne og skøn natur. Her findes de store majestætiske fjeldmassiver, smuk tundra, store søer og langstrakte elve. Vi skal ud at køre snescooter i det hele.

På rejsen oplever du at køre din egen snescooter i to dage, og der bliver tid til at vælge blandt forskellige aktiviteter, f.eks. en skøn udflugt, hvor du kører din egen hundeslæde, ligesom du kan prøve at køre is-gokart, alpint skiløb eller langrend.

Her er tillige fantastiske skimuligheder og nogle af Europas bedste sneforhold. Her er flotte alpine skipister og mere end 200 km langrendsløjper.

Jeg har lavet snescootersafarier i Lapland i 24 år.

Vær opmærksom på, at der på denne rejse er mulighed for at være 2 på en snescooter, og at der for bagsædepassagerer er en fin rabat på kr. 2.200,-. Se venligst prislisten.

Flotte udsigter på alle rejser.
Gode faciliteter!
Kort rejsebeskrivelse:
Snescooterrejsen til finsk Lapland inkluderer alt, der er nødvendigt for en god og veltilrettelagt snescooterrejse.

Hver dag køres nye ruter, og rejsen foregår på den bedste tid af sæsonen – dvs. i februar/marts, hvor vinteren er mild, og hvor det ikke sner hele tiden som f.eks. i december og januar. Vi vil oftest opleve frostklare dage med 0 til 10 graders frost med sol og god sigt. Der er typisk 1,5 – 2 meter sne i områderne, hvor vi kører snescooter.

Luften er tør i Finland, og derfor føler man ikke kulden som i Danmark, hvor vores vinter er mere fugtig.

Sneforholdene i Lapland er meget idéell, og sneen sammenlignes med den berømte champagne-sne i USA og Canada. Vinteren er betydeligt længere i Lapland end i central Europa og slutter ofte først til maj.

Der er mulighed for at opleve nordlys på denne tid af vinteren. Det kræver naturligvis de rette forhold, og at man går udenfor og leder efter det. Turlederen vejleder gæsterne om de bedste muligheder på rejsen.

Rejsens pris inkluderer mange ydelser bl.a. flyrejse, private transfers i Finland, ophold på 4-stjernet SPA- og wellnesshotel med god forplejning, dvs. halvpension, moderne værelser, frokost på snescooterdagene, 2 dages snescooterleje inkl. benzin- og olieforbrug, rigtig godt vintertøj og sikkerhedsudstyr. Dansk turleder og meget højt informationsniveau. Foruden dette er du naturligvis også dækket af Rejsegarantifonden og en udvidet ansvarsforsikring.

Rejsen inkluderer tillige en aktivitetsdag, hvor du selv kan vælge blandt et fint udvalg af forskellige aktivitetsmuligheder som Rejserog.dk tilbyder. Disse aktiviteter tilvælges iht. beskrivelsen her på siden og betales som et tillæg.

Den danske turleder er sammen med gæsterne fra ankomst på destinationen til hjemrejse fra destinationen. Du kan altid ringe til Rejserog.dk og tale med turledren, hvis du har spørgsmål, før du bestiller din rejse.

Der er ofte gæster, der vælger at forlænge denne rejse, så de før eller efter rejsen får nogle yderligere individuelle oplevelser, f.eks. ophold på ishotel eller i igloer i nordlys. Spørg mig, så laver jeg det, I har lyst til.

Gode faciliteter!
Gode faciliteter!
Flotte udsigter på alle rejser.
Gode faciliteter!

Rejseinformationer

Beskrivelse af rejsen dag for dag:

1. dag.
Første rejsedag starter med afrejse fra Kastrup, mellemlanding i Helsinki og ankomst i lufthavnen i Lapland. Se rejseplanen her på siden.

Turlederen tager imod rejsedeltagerne ved ankomst til destinationslufthavnen.

Efter ankomst er den private transferbus klar, og der er ca. 15 km transport til hotellet. Undervejs fortæller turlederen lidt om destinationen og det praktiske, der foregår ved ankomst til hotellet. Turlederen har allerede sørget for check-in på hotellet, så der ikke bruges unødig tid på det, og så gæsterne straks kan få deres værelser.

Når alle har stillet deres bagage på værelserne, byder Snescooterrejser.dk på en velkomstdrink, og turlederen giver praktiske informationer for de næste dages forløb. Afhængig af ankomsttidspunktet er der evt. også aftensmad på hotellet.

Overnatning på vores gode 4-stjernede SPA- og wellnesshotel.

2. dag.
Efter et godt og nærende morgenmåltid gør alle deltagere sig klar til safaridagen. Vi forlader vores hotel kl. 09.00.

Vores snescootere står klar til dagens udflugt, og alle får udleveret det gode vinterudstyr, der benyttes på snescooterdagene. Der er en polardragt, som er lavet specielt til aktiviteter i sneen. Der udleveres tillige gode polarstøvler, handsker, hjelmhue og en styrthjelm med visir.

Inden afgang er der alkoholtest og kontrol af kørekort for alle rejsedeltagere.

Turlederen informerer rejsedeltagerne om sikkerhedsregler og almindelige færdselsregler ved snescooterkørsel. Herefter får rejsedeltagerne en grundig introduktion i at betjene en snescooter og herefter kører vi af sted ud i det smukke snedækkede landskab. Turlederen kører forrest og giver rejsedeltagerne mulighed for prøvekørsel i ro og mag og med fokus på at lære snescooteren at kende.

De første par timer går hurtigt. Her oplever du, at snescooteren er et helt andet type køretøj, end hvad du tidligere har prøvet at køre på. I styret er der mulighed for at justere varme i håndtagene.

Efter kort tid fornemmer du at køre snescooteren med lethed, og du kan slappe af og nyde dagen, den fantastiske natur og kørslen sammen med de andre rejsedeltagere.

Det er ikke farligt at køre snescooter, hvis man følger turlederens vejledning. I de mange år, jeg har lavet snescooterrejser til Lapland, har der kun været en mindre forstuvning hos en gæst. Selvom der til tider er blevet kørt frisk til, er der fuld fokus på sikkerheden. Vores rejsedeltagere er voksne mennesker, der viser hensyn, og så giver turlederen også plads til at have det sjovt.

Vi kører i starten af dagen et smut rundt om og op på et 600 meter højt bjerg og fortsætter ud i landskaberne her omkring. Der bliver pauser, hvor der bl.a. kan drikkes kaffe i en fin gammel samisk hytte. Vi kører ud på fjeldet og over nogle søer, og sporene er let fremkommelige. Nu har alle en god fornemmelse af, hvordan man kører en snescooter.

Vi spiser frokost ude ved en flod, hvor vi besøger en rensdyrfarm, der ejes af nogle flinke samere. Vi sidder indenfor i varmen og får et godt måltid mad. Her er rigtig hyggeligt med ild i pejsen.

Eftermiddagen byder på nogle lange strækninger med dejlig natur, der giver mulighed for nogle gode pauser med fotomuligheder. Måske der skal holdes en ekstra pause for en kop kaffe og en finsk vaffel i en gammel træhytte hen på eftermiddagen.

Vi er tilbage ved snescooterkontoret ved 16-17-tiden. Herefter går vi tilbage til hotellet for afslapning, inden vi ved 19-tiden spiser middag i hotellets restaurant.

Til aften tilbyder turlederen gerne at tage rejsedeltagerne med ud på en lille vandretur i byen.

3. dag.
Der er med sikkerhed flere deltagere, der ikke kan vente med at komme ud til snescooterne for at komme af sted på dagens tur!

Vi forlader hotellet efter morgenmaden kl. 09.00 og henter vores snescootere, så vi kan komme tidligt afsted. Der laves naturligvis også alkoholtest i dag. Da vi allerede har vores snescootertøj på fra hotellet, går det hurtigt med at komme afsted.

Ruten går vestpå, hvor vi i starten kommer til at køre på en del hurtige spor og også kommer over nogle store søer. På søerne må vi køre op til 80 km/t, så vi skal nok få mulighed for at prøve at give gas.

Snescooterne kører op til ca. 120 km/t, og det får du også mulighed for at afprøve, hvis du har lyst – et sikkert sted.

Vi kommer i dag ud på en tur, der i alt bliver ca. 100-130 km lang.

Planen er, at vi gerne skal spise frokost i Finlands største ishotel. Her spiser vi indenfor i den varme restaurant, der er i en hyggelig træhytte. Der kan vælges mellem 3 slags suppe med drikkevarer til og herefter kaffe.

Hvis du har lyst til at opleve ishotellet, tilkøber du en entré hertil. Turlederen informerer herom. Her får du mulighed for at se de meget flotte og smukt is-dekorerede værelser, is-restauranten, is-kapellet og en masse af de flotte figurer, der er bygget i sne og is.

Efter frokosten kører vi flere nye spor, og vi når sikkert også ud af de lidt sværere ruter ved ishotellet, der bringer os tilbage mod vores by, hvor vi bor. I dag er vi på nogle snescooterspor, der er beliggende 20 km fra nærmeste asfaltvej. Ruten i dag er sværere end i går, men kan køres af alle, der i dag har rutine.

På vej tilbage til vores hotel vil turlederen se, om der er tid til en ekstra sløjfe – naturligvis kun, hvis der er stemning herfor.

Middagen foregår igen på hotellet. Herefter er der god tid til hyggeligt samvær på hotellet eller i byen.

4. dag.
I dag bydes på en aktivitetsdag med forskellige tilvalgsmuligheder. Her bestemmer du selv, hvad du har lyst til at lave og opleve.

Rejserog.dk har lavet et varieret udbud af aktiviteter. Se specifikationen herfor under fanen “Aktiviteter”. Du kan bl.a. vælge iblandt:

• Is-gokart på stor isbane (racerløb)
• Hundeslædesafari, 10 km, hvor du kører med egen slæde og hundespand
• Alpint skiløb i Finlands største alpine skianlæg
• Sneskovandring i dybsne
• Langrend på fjeldet. 250 km løjper er til rådighed
• Shopping og afslapning i byen
• Wellness og massage
• Beauty-behandlinger

Der bydes naturligvis på morgenmad og aftensmad på hotellet denne dag, og turlederen er med til at koordinere aktiviteterne, hvoraf nogle skal bestilles når rejsen bestilles.

5. dag.
Til morgen er der igen stor morgenbuffet på vores hotel.

I dag er hjemrejsedag, og den private transferbus afgår fra hotellet 2 timer inden afrejse fra lufthavnen.

Det betyder, at der er god tid til at få gjort de sidste indkøb og kigget lidt på byens butikker inden afrejse. Frokost på egen hånd.

Hjemrejsen foregår med afrejse fra destinationen i Lapland, mellemlanding i Helsinki og ankomst i Kastrup til aften.

Du har helt sikkert haft en god snescooteroplevelse med fantastisk natur og flotte oplevelser i Lapland.

Flytider:

Dette er de typiske flytider for rejsen til Lapland.

Udrejse onsdag:
Afrejse fra Kastrup kl. 13.05.
Mellemlanding i Helsinki.
Ankomst Lapland kl. 17.55.

Hjemrejse søndag:
Afrejse fra Lapland kl. 15.20.
Mellemlanding i Helsinki.
Ankomst Kastrup kl. 18.35.

Der tages forbehold for flytiderne.
Alle flytider er lokale tider. Der flyves med internationale flyselskaber.

Kørekort:
Der skal bruges kørekort til bil for at køre snescooter. Hvis du har et motorcykelkørekort type A, er det også muligt at køre snescooter med dette (hvis du ikke har bilkørekort).

Kan børn deltage:
Børn kan godt deltage, men skal være mindst 150 cm høje og kan rejse med forældre og være bagsædepassager. Der er ikke separate børnepriser, men bagsæderabat.

Rejse- og afbestillingsforsikring: 
Alle rejsedeltagere er selv ansvarlige for at tegne en personlig afbestillings- og rejseforsikring. Rejserog.dk tilbyder dette ved bestilling og mulighederne er præsenteret her på siden under fanen INFO.

Forlængelse af rejse/ophold:
Der er mulighed for at forlænge rejsen, hvis du vil have ekstra oplevelser eller f.eks. ophold i nordlys igloos eller på ishotel. Kontakt mig gerne herom.

Kan du dele værelse med en anden, hvis du rejser alene?
Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?

De fleste vælger at tilkøbe enkeltværelse, men der er til tider gæster, der gerne vil dele værelse med andre.

Hvis du ikke har nogen at rejse med, forsøger jeg gerne at finde en makker, der også vil dele et dobbeltværelse.

Jeg forsøger at sammensætte de rejsende, således at man – hvis man rejser alene – naturligvis bor sammen med en af samme køn.

Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i/dele dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Hvis det ikke lykkes mig at finde en makker til dig, skal du naturligvis betale enkeltværelses tillægget.

Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Rejsemateriale før afrejse:
Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en snescooterrejse.
Selvom rejsen blot er på 5 dage, er det fornuftigt at pakke så praktisk som muligt.
Dette rejse materiale får du senest 14 dage inden afrejse.

Din erfaring og vores køremåde på udflugter:
På snescooterrejsen er der ingen krav om forudgående kendskab til snescooterkørsel. Det kræves dog, at du har kørekort til bil.

Den første snescooterdag får alle en god introduktion til at køre sin snescooter og lærer således på en let og informativ måde, hvorledes færdselsreglerne er i denne lidt anderledes type trafik. Der er forskellige færdselsregler og sikkerhedsforhold, som turlederen fortæller dig om. Rejserog.dk har udviklet en god måde at køre fællestur på, således at alle deltagere føler sig trygge og samtidig har vide rammer for deres kørsel.

Når vi først er startet med at køre, kommer du hurtigt til at nyde kørslen på snescooteren, du ser naturen og føler farten, som du suverænt selv styrer! Du slapper hurtigt af på din maskine og sidder godt.

Bagsædepassager:
Jeg kan tilbyde 2 personer på én snescooter, idet vi har specielle snescootere, der er indrettet hertil. Det betyder, at der er en rabat til bagsædepassageren. Se prislisten. Bagsædepassageren sidder komfortabelt og har håndtag at holde i og ryglæn. Der kan både sidde voksne og børn (over 150 cm højde) som bagsædepassager.

Snescooter typer:
Vi kører i den kommende sæson på snescootere af typerne Skidoo Renegade 600, Lynx 600 Rave og Adventue. Disse snescootere er både 2- og 4-takts maskiner med ca. 60 til 85 hk og er meget fine at bruge på denne rejse. De vejer ca. 160 til 200 kg. Du ser dem på billederne her på siden.

I denne sæson kan der også vælges større snescootere. Disse er typisk 600 ccm Lynx-maskiner med ca. 125 hk. De vejer ca. 20 kg mere end de maskiner, vi inkluderer som standard.
Hvis du ønsker en snescooter med ekstra kraft, kan du tilvælge den større maskine. Der er dog grundlæggende ikke behov for det, idet standardmaskinerne har rigeligt med kraft, og vi kører ikke hurtigere, fordi en deltager har valgt en større maskine. Se tillægspriser herfor i prislisten.

Vi bruger naturligvis udlejningssnescootere, og derfor kan de også have enkelte små slidspor, men vi må generelt sige, at vores snescootere er af meget fin kvalitet.

Selvrisiko og forsikring på snescooter:
Vores snescootere er forsikret af udlejningsselskabet. Det vil sige ved skader på 3. person, dvs. hvis føreren kører ind i andre eller et andet køretøj. Du skal selv have en privat ansvars- og ulykkesforsikring. Forsikringen dækker tillige skader, der sker uforsætligt på snescooteren.

Selvrisiko på leje og personlig skade:
Selvrisiko på € 1.500,- pr. standardmaskine.
Selvrisiko på € 2.000,- pr. maskine med 120 hk.
Selvrisiko på € 1.500,- ved personlig ulykke pr. skade.

Hvis man ødelægger maskine eller tøj/udstyr, eller maskinen skal hentes/bringes pga. skade, vil denne selvrisiko dække dette. Yderligere omkostninger ved skader, hvis skaden er større end gæstens selvrisiko, dækkes af udlejningsselskabets forsikring.

Almindelig slitage på maskinerne er naturligvis ikke underlagt din selvrisiko, men er inkluderet i leje af snescooteren.

Det er rejsedeltagerens eget ansvar at tilse, at denne er dækket i forhold til ulykke og ansvar. Check din rejseforsikring og private ulykkesforsikring.

Snescooter tøj/udstyr:
Du får udleveret godt udstyr til brug under snescooterdagene i Lapland.

Udstyret udleveres i Lapland, når vi starter første snescooterdag. Vi stiller følgende til rådighed:
snescooterdragt, handsker, vinterstøvler, hjelmhue og styrthjelm med termovisir.

Udstyret er udviklet til brug i polare egne og dragten er lavet til snescooterkørsel, således at der er forstærkninger de rette steder.

Dette udstyr er naturligvis inkluderet i prisen.

Du får naturligvis en pakkeliste fra Rejserog.dk før afrejse, så du har den bedste vejledning i, hvad du skal have med til rejsen.

Hundeslædehunde og rensdyr:
Rejserog.dk’s samarbejdspartnere driver alle deres firmaer på en sund og forsvarlig vis. Alle hunde og rensdyr er i god foderstand, og de har et godt hunde- og rensdyrliv. Om sommeren er dyrene på ferie og arbejder ikke, men nyder den skønne finske sommer. Om vinteren gør dyrene, det de elsker mest, dvs. arbejder med turister på hundeslæder og i rensdyrkaner. Dyrene er udenfor hele året. Alle vores partnere, der har med dyr at gøre, er lokale finske partnere, der er bosiddende i Lapland hele året.

Snescooters:
Rejserog.dk’s samarbejdspartnere driver alle deres firmaer på en sund og forsvarlig vis. Jeg samarbejder med en af de dygtigste og mest miljøbevidste snescooter udlejninger på destinationen. Her benyttes nye og moderne snescooters, hvor der er taget mest muligt hensyn til co2-aftryk. Alle snecooters har en motor mapping med mulighed for valg af eco-motor styring. Snescooterne benytter naturligvis benzin, idet der endnu ikke er udviklet el-drevne snescooters, der kan benyttes til vores rejser. Turlederen underviser gæsterne i, hvorledes de mest co2 økonomisk kører deres snescooter.

Forbehold.
Der tages forbehold for ændringer i programmet grundet samarbejdspartneres produktændringer samt prisstigninger. Priser er kalkuleret pr. 5. maj 2023.

Priser:
18.950,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. leje af standardsnescooter i 2 dage
1.750,- kr. i enkeltværelsestillæg
2.200,- kr. bagsædepassagerrabat
1.850,- kr. for opgradering til 120 hk snescooter de 2 første dage
1.750,- kr. for 1 person pr. slæde for 10 km hundeslædesafari inkl. privat transfer og kaffe (du er fører af slæden og der er ingen passager)
1.450,- kr. pr. person ved 2 på slæden for 10 km hundeslædesafari inkl. privat transfer og kaffe (1 fører og 1 passager på slæden – dobbelt antal hunde)
950,- kr. for “privat race” is-gokartkørsel inkl. transfer og kaffe
750,- kr. pr. person for forlængelse af flyrejse
950,- kr. pr. person for ekstra nat på hotel med morgenmad
3.420,- tillæg for junior suite 4 nætter, 5 dage

Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med internationalt flyselskab; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• 2 x privat bustransfers fra lufthavn til indkvartering t/r
• Halvpension (morgenmad og aftensmad hver dag fra ankomst til afrejse)
• Frokost på snescooterdagene (1 ret og drikkevarer hertil)
• 4 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. rejseprogram
• 5 rejsedage iht. rejseprogram
• 2 hele dages snescootersafari
• Erfaren dansk turleder
• 600 ccm 2-/4-takts snescooter
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning under snescooterdagene (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, hjelmhue)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Udvidet ansvarsforsikring
• Afgift til Rejsegarantifonden

Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer, frokost på ud- og hjemrejsedagen samt på dag 4
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Evt. tilvalg af ekstra ydelser iht. prisliste og aktivitetsoversigt

Priser:
Alle priser er angivet i danske kroner pr. person i delt dobbeltværelse.

Hvis du ønsker et enkeltværelse, skal du tillægge enkeltværelsestillægget til prisen pr. person i delt dobbeltværelse.

Eventuelle tillægspriser er angivet separat i teksten eller i forbindelse med prislisten.

Prisstigninger.
Gennem det sidste år er priserne steget meget på varme, råvarer, mad, forbrugsvarer og lønninger i hotel- og restaurationsbranchen. Det er efter Corona-pandemien blevet svært at finde godt hotelpersonale – hvis noget overhovedet – hvilket betyder, at nogle indkvarteringer har måttet omstrukturere deres virksomheder.

Efterfølgende usikkerhed og brændstofproblemer pga. krigen i Ukraine giver hotel- og restaurationsbranchen svære vilkår, og forståelige prisstigninger.
Over de sidste 4 år er priserne steget ca. 40-50%. Tidligere steg priserne 3% pr. år. Ja, enkelte ting er steget 80-100% – sågar langt over 100%.

Jeg arbejder fortsat med de samme gode samarbejdspartnere, som jeg altid har gjort, for de leverer en god kvalitet og service. På trods af de voldsomt stigende priser, har jeg valgt at holde priserne på det gamle prisniveau.

Valuta i Lapland:
I Finland bruges euro. I Finland er det meget udpræget at bruge kreditkort, men jeg anbefaler dog altid, at man også har kontanter med.

Aktiviteter, der alle skal bestilles samtidig med, at du bestiller rejsen:

10 km hundeslædesafari: Foregår typisk lørdag kl. 09.00.
Deltagerne og turlederen afhentes ved hotellet og køres langt ud i naturen, hvor vi møder de livlige og meget glade hunde.

Her møder vi ejeren af hundene, der naturligvis er finsk og en meget dygtig slædehundefører.  Hun fortæller om deres professionelle opdræt, hundevelfærd, avl og de konkurrencer, som de deltager i hver vinter. Vi møder sikkert også et par hvalpe, hvis de er gamle nok til at blive vist frem.

Du får en meget grundig introduktion i at køre en hundeslæde, og herefter får hver deltager et hold hunde (3-5 hunde) og en slæde, der er gjort klar. Du fører din hundeslæde og der er ingen passagerer. Er I 2 rejsende og en vil være passager, så er det også muligt, og da er der dobbelt så mange hunde.

Der køres nu i samlet flok en rute på ca. 10 km ud igennem den smukke skov og åbne vidder.

Undervejs ser man landskaberne fra en helt anden side og nyder stilheden sammen med hundene, der er ivrige efter at trække og løbe hurtigt. Der er bremse på hundeslæden, og du er ofte nødt til at bremse hundene, for de er meget ivrige efter at løbe.

Efter hundeslædeturen bydes der på noget varmt at drikke i en samisk hytte, mens der fortælles om livet som hundeslædefører.

Du medbringer selv dit vintertøj og kan også låne noget, f.eks. vinterstøvler, hvis dit eget udstyr ikke er tilstrækkeligt.

Herefter køres gruppen tilbage til hotellet.

1.750,- kr. for 1 person pr. slæde for 10 km hundeslædesafari inkl. privat transfer og kaffe (du er fører af slæden og der er ingen passager)
1.450,- kr. pr. person ved 2 på slæden for 10 km hundeslædesafari inkl. privat transfer og kaffe (1 fører og 1 passager på slæden – dobbelt antal hunde)

Minimum 2 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2½ time.
Inkl. transfer fra og til hotellet og en varm drik.

Gokart på is: Private Race. Foregår typisk lørdag kl. 14.00.
Prøv en sjov oplevelse!
Du har sikkert prøvet at køre gokart i Danmark på en indendørs bane. Nu får du muligheden for at køre på en fed isbane uden for byen, hvor vi bor.
Disse gokarts, der faktisk er danskbyggede “Dino-carts”, har pigge på dækkene og køres som almindelige gokarts, men man ”broad-sider” hele tiden, når man kører i svingene!
Det kræver lige lidt tilvænning men er super sjovt og livligt.
En rigtig sjov oplevelse, der giver adrenalin til alle deltagere.

Deltagerne kører sammen med turlederen i lokal transferbus til banen, hvor der udleveres tøj, støvler, hjelmhue, handsker og hjelm og gives god køreintroduktion.

Der laves køretræning med 2 kørepas af ca. 10 minutter pr. deltager. Herefter er der indledende heats samt konkurrence med semifinale og finale. Der er præmie til de 3 første over målstregen.

950,- kr. pr. deltager.
Minimum 8 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2 timer.

Hvis vi ikke kan samle 8 deltagere til dette arrangement, så tilbydes et andet gokartarrangement på is, som kan gennemføres med samme tidsforbrug og ved færre deltagere.

Aktiviteter uden forudgående bestilling:
Ved byen, hvor vi bor, har der været afholdt World Cup i alpint skiløb og langrend igennem mange år. World cup’en i alpint skiløb gennemføres her hvert år som det første sted i verden, idet vinteren starter tidligt i Lapland. Der er rig mulighed for at stå på ski på pisterne ved bjerget, hvor vi bor, på den 4. rejsedag.

Alpint skiløb eller langrend:
Der er fantastiske muligheder for at stå på alpin ski eller løbe langrend. Sneen er altid meget fin og meget anderledes end i Europa og i alperne. Luften er tør, og det betyder, at sneen er betragteligt lettere end f.eks. i alperne.

Der lejes alpint og langrendsudstyr som på alle andre skisportssteder. Lejepriser og liftkort til alpint skiløb er samme priser, som det kendes i alperne. Man betaler ikke for brug af langrendsløjper.
Udlejningsfaciliteter for skiudstyr er beliggende ca. 200 meter fra vores hotel.

Vandremuligheder:
Ved byen, hvor vi bor, er der fine vandremuligheder. Der er mulighed for at vandre på egen hånd på afmærkede ruter.

Snesko:
Du kan leje snesko i en af vores udlejningsbutikker. Disse lejes på timebasis, og du kan også få en guide med, hvis du ønsker dette.

Fat-Bike:
I byen kan der lejes specielle mountainbikes med ekstra tykke dæk, så man kan køre i sneen. Der kan også lejes cykler med batteri.

Massage og wellness:
I byen, hvor vi bor, kan der bestilles forskellige former for massage og wellness. Dette bør bestilles ved ankomst til Finland, hvis du ønsker at gøre brug af dette på 4. rejsedag. Vores hotel har meget fine wellnessfaciliteter.

Oplev Finlands største SPA vandland:
Turlederen hjælper dig gerne med et besøg i Finlands største SPA og vandland. Her er ca. 3.000 m2 stort anlæg med alt i varmtvandsbassiner, strømkanaler, jacuzzier, udendørs bade og naturligvis forskellige saunaer og dampbade.

Pris for et dagsbesøg er ca. € 30,- pr. deltager, men vi har en specialpris, som du informeres om i Lapland. Vi bor direkte ved SPA- og wellnessafdelingen, men det er ikke inkluderet i rejsens pris, idet vi vurderer, at der er for få deltagere, der vil bruge denne facilitet under aktivitetsdagene.

Fest, karaoke og natklubber:
Vi befinder os på et af Finlands største skisportssteder, og derfor er der et stort udvalg af barer og natklubber samt spillesteder, man kan besøge om aftenen og natten. Turlederen fortæller gerne herom på destinationen.

Nordlys: 
I denne rejseperiode er der fine muligheder for at se nordlys. Turlederen hjælper gerne gæsterne med de bedste muligheder for at se nordlys.

Destinationerne på rejsen er angivet med en ca. placering og rejsens datoforløb, når du klikker HER.

Udfyld din bestilling her:

Værelsestype (angiv enkelt- eller dobbeltværelse):

11 + 15 =

Turleder på snescootersafarier

Snescooterrejse, snescootersafari, snescooterferie

Henrik Tang

Ejer og turleder.

Jeg er årgang 1966 og har arbejdet i rejsebranchen siden 1986.
Som 22-årig startede jeg som “kørende rejseleder” dvs. jeg var guide og turistbuschauffør i 2 år primært til Paris og lidt til Østrig. Sidenhen har jeg været skiguide i Østrig og Schweiz og turleder på mange specialrejser, både på snescooter i 23 år og på motorcykel i 30 år.

Her i Rejserog.dk er jeg kontormanden, der tilrettelægger alle rejserne, og jeg har naturligvis besøgt alle rejsemålene, som jeg laver rejser til, både på studierejser for at planlægge og lave kontrakter for rejserne og naturligvis i forbindelse med afvikling af rejserne med gæster.

Jeg er turleder på alle snescooterrejser, hvor der er turleder med på rejsen. Jeg er vant til at være i Lapland og har et godt netværk og styr på din rejses forløb. Jeg kører forrest på alle snescooterdagene, ligesom jeg er med til alle aktiviteter på rejsen med turleder, f.eks. alle måltider, forskellige udflugter bl.a. til hundeslædesafari og is-gokart og viser dig tilrette mht. at leje ski, fat bike, eller hvis du vil på isfiskeri.

For mig er det vigtigt, at gæsten har en helhedsoplevelse og føler, at der er styr på rejsen fra a til z.