Vælg en side

Som rejsearrangør har jeg valgt at give mine kunder den bedste sikkerhed, når de køber rejser hos Rejserog.dk.

Det betyder, at kunder er dækket på følgende måde:
– Via Danmarks Rejsegarantifond.
– Via Udvidet Ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører.
– Via muligheden for at tegne afbestillingsforsikring og rejseforsikring.

Læs præsentationen herunder.

Dansk Rejsegarantifond Nr. 3492.
Som udbyder af pakkerejser i Danmark skal rejsearrangøren være medlem af en rejsegarantifond, der sikrer den rejsende.

Rejserog.dk er medlem af den Danske Rejsegarantifond med nr. 3492. Se Rejsegarantifondens website ved at klikke her.

Vær opmærksom på, at der er en del danske rejsearrangører, der er tilknyttet en udenlandsk rejsegarantiordning, og at man som rejsekøber således ikke er omfattet af den danske rejsegarantifonds regler.

Hvorfor er det vigtigt at være medlem af den danske Rejsegarantifond?
Rejsearrangørens medlemskab af den danske Rejsegarantifond er det eneste, der sikrer, at du får pengene retur, hvis f.eks. rejser pludselig frarådes f.eks. pga. COVID-19. Det samme er gældende, hvis rejsearrangøren går konkurs.

Er et rejsebureau i stedet medlem af f.eks. den hollandske, svenske eller tyske Rejsegarantifond, får I ikke pengene retur, så får I blot et tilgodebevis.

Hvad så, hvis Rejserog.dk går konkurs?
Jeg har drevet rejsebureau siden 1993 og altid med meget sund økonomi og sikkerhed for mine gæster.
1. januar 2023 åbnede jeg et nyt rejsebureau, Rejserog.dk, og i den forbindelse har jeg naturligvis tegnet Rejsegarantifond nr. 3492 hos Danmarks Rejsegarantifond samt erhvervsansvarsforsikring hos Topdanmark og udvidet ansvarsforsikring for rejsearrangører og rejsebureauer hos Gouda AS.

Rejserog.dk har en sund økonomi, og måden, hvorpå jeg driver rejsebureau, gøres på en ekstraordinær sikker måde, idet der ikke gives garantier eller forudbetalinger til samarbejdspartnere.

Skulle det utænkelige ske, så er du via Rejserog.dk’s medlemskab af den danske Rejsegarantifond ALTID sikret fuld refusion, hjælp til hjemrejse osv.

Udvidet Ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører.
Rejserog.dk har gennem Gouda forsikringsselskabet tegnet en udvidet ansvarsforsikring, der bl.a. indeholder den dækning, der kaldes Produktansvarsforsikring. Se mere på www.gouda.dk.

Afbestillingsforsikring og Rejseforsikring.
Rejserog.dk tilbyder i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring ERV at vores kunder kan sikre sig ved køb af afbestillingsforsikring og rejseforsikring. Link til informationer om disse forsikringer finder du ved at klikke her.