Vælg en side

Mere info om Rejserog.dk og Henrik

 

OM REJSEROG.DK

Rejserog.dk er et specialrejsebureau, der ejes af Henrik Tang. Jeg har drevet selvstændigt rejsebureau siden 1993.

Jeg står for alle rejsers tilrettelæggelse og afvikling i Rejserog.dk.

Vælger du en motorcykelrejse hos Rejserog.dk med dansk  turleder, er jeg altid den ledende turleder på rejsen. I 2024 er der 2 turledere på alle MC-rejser, der afvikles med dansk turleder. Læs om turlederne her på siden.

Vælger du en kør selv-rejse hos Rejserog.dk, så har jeg lavet rejsen fra A til Z, og det er mig, du taler med, når din rejse skal tilrettelægges.
Jeg har været på alle destinationer, som jeg sælger, og jeg har tilrettelagt rejserne fra dag til dag.
Hvis du har lyst til at tilkøbe GPS-ruter til din kør selv-rejse, så har jeg naturligvis også lavet GPS-ruterne i forhold til mine rejser og erfaringer på destinationerne, du rejser til. Der er ikke turleder på kør selv-rejser, men naturligvis opbakning via rejseplanlægningen i forhold til dine ønsker og de tilrettelagte GPS-ruter og vagttelefon.

DIN SIKKERHED:
– Rejserog.dk er et dansk rejsebureau, der betaler dansk skat og moms, og naturligvis har et dansk CVR-nr.
– Du er dækket af den danske Rejsegarantifond med Rejsegarantifond nr. 3492.
– Rejserog.dk har tegnet Udvidet Ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører.
– Hos Rejserog.dk kan du tilvælge afbestillings- og rejseforsikring, der købes hos anerkendt dansk rejseforsikringsselskab.

 

OM HENRIK:

 

Jeg har siden 1986 arbejdet i rejsebranchen.

I starten var jeg naturligvis elev og arbejdede med salg og produktudvikling af specialrejser i form af lystfiske- og jagtrejser. Herefter var jeg på guideskole og startede som 22-årig som “kørende rejseleder” dvs. både turistbuschauffør og guide – primært i Paris og lidt i Østrig gennem to år. Efterhånden har jeg været mere end 100 gange i Paris og 40+ gange i Østrig.

I en kort periode var jeg tillige under min videregående turisme uddannelse ansat som receptionist på hotel, og sidenhen med til at starte en hotelkæde i Danmark.

Min største interesse har dog altid været rejsebranchen, og derfor arbejdede jeg sidenhen med drift og ledelse i forskellige store danske rejsebureauer, bl.a. et af Danmarks største busrejsebureauer og et af Danmarks største skirejsebureauer.

Jeg har haft ansvaret for meget store medarbejdergrupper og uddannelse af disse som skiguider, hotelpersonale/hotelchefer og skiskolelærer.

I en periode har jeg tillige haft ansvaret for elevuddannelsen for alle elever i rejsebranchen i Danmark.

Gennem tiden har jeg desuden uddannet mig inden for turisme, ligesom jeg har en international uddannelse på tysk.

Jeg taler tysk, fransk, engelsk og naturligvis svensk og norsk.

Siden 1993 har jeg drevet mit eget rejsebureau, hvilket startede med motorcykelrejsebureauet Motour.dk og sidenhen kom Snescooterrejser.dk og Skitour.dk til. Det blev en fin succes, men resulterede også i et arbejdsliv med alt for meget arbejde og alt for mange rejsedage.

I 2019 valgte jeg – efter meget grundig overvejelse – at omlægge mit
arbejdsliv og solgte rejsebureauerne til to forskellige købere.

Efter godt 3 år i fred og ro (og mange opfordringer) valgte jeg at starte et lille specialrejsebureau i 2023 igen, hvor jeg – igen – kun laver veltilrettelagte specialrejser, og hvor jeg har tid til at fokusere på de gode produkter og rejseoplevelser for mine gæster.

Tanken er, at jeg vil lave nogle få motorcykel- og snescooter rejser om året, hvor jeg er turleder. 

I tillæg til dette vil jeg også udvikle kør selv-rejser til både bilister og motorcyklister – med spændende rejsemål – som du med tiden vil kunne se her på siden. Gennem tiden har jeg haft rigtig mange kør selv-gæster, både i bil og på motorcykel, på rejser i hele verden. 

Rejserne udvikles løbende, som jeg har tid, og jeg håber, at du vil tilmelde dig et eller flere af mine mit nyhedsbreve, så jeg kan opdatere dig nogle få gange om året.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Rejserog.dk