Vælg en side

Henrik Tang og Rejserog.dk

LIDT MERE OM HENRIK OG REJSEROG.DK:

Jeg har siden 1986 arbejdet i rejsebranchen.

I starten var jeg naturligvis elev og arbejdede med salg og produktudvikling af specialrejser i form af lystfiske- og jagtrejser. Herefter var jeg på guideskole og startede som 22-årig som “kørende rejseleder” dvs. både turistbuschauffør og guide – primært i Paris og lidt i Østrig gennem to år. 

I en kort periode var jeg tillige under min uddannelse ansat som receptionist på hotel, og sidenhen var jeg med til at starte en hotelkæde i Danmark.

Min største interesse har dog altid været rejsebranchen, og derfor arbejdede jeg sidenhen med drift og ledelse af forskellige store danske rejsebureauer, bl.a. et af Danmarks største busrejsebureauer og et af Danmarks største skirejsebureauer.

Jeg har haft ansvaret for meget store medarbejdergrupper og uddannelse af disse som skiguider, hotelpersonale/hotelchefer og skiskolelærer.

I en periode har jeg tillige haft ansvaret for elevuddannelsen for alle elever i rejsebranchen i Danmark.

Gennem tiden har jeg desuden uddannet mig inden for turisme, ligesom jeg har en international uddannelse på tysk.

Jeg taler tysk, fransk, engelsk og naturligvis svensk og norsk.

Siden 1993 har jeg drevet mit eget rejsebureau, hvilket startede med motorcykelrejsebureauet Motour.dk og sidenhen kom Snescooterrejser.dk og Skitour.dk til. Det blev en fin succes, men resulterede også i et arbejdsliv med alt for meget arbejde og alt for mange rejsedage.

I 2019 valgte jeg – efter meget grundig overvejelse – at omlægge mit
arbejdsliv og solgte rejsebureauerne til to forskellige købere.

Efter 3 år i fred og ro har jeg nu valgt at starte et lille specialrejsebureau i 2023 igen, hvor jeg – igen – kun laver veltilrettelagte specialrejser, og hvor jeg har tid til at fokusere på de gode produkter og rejseoplevelser for mine gæster.

Tanken er, at jeg vil lave nogle få motorcykelrejser om året, hvor jeg er turleder.

I tillæg til dette vil jeg også udvikle kør selv-rejser til både bilister og motorcyklister – med spændende rejsemål – som du med tiden vil kunne se her på siden. Gennem tiden har jeg haft rigtig mange kør selv-gæster, både i bil og på motorcykel, på rejser i hele verden. 

Rejserne udvikles løbende, som jeg har tid, og jeg håber, at du vil tilmelde dig mit nyhedsbrev, så jeg kan opdatere dig nogle få gange om året.

Med venlig hilsen
Henrik Tang
Rejserog.dk