Vælg en side

Snescooter rejse med

internationale deltagere!

Rejserne gennemføres ved minimum 2 deltagere!

Disse rejser giver dig mulighed for at rejse mere individuelt og vælge din ønskeperiode. Snescooter rejse med internationale deltagere er meget veludviklede rejser med god service og du er sikker på rejsens gennemførelse.

Konceptet går ud på, at jeg kan garantere rejsens gennemførelse, hvis I er minimum 2 personer på den valgte rejse. Du kan også sagtens rejse alene, men så skal jeg lige checke, at der er en periode, hvor vi allerede har andre deltagere, så du er med på den snescooterperiode.

Snescooter rejse med internationale deltagere giver dig mulighed for at vælge den rejse, du har lyst til, og fortæl mig, hvornår du/I kan rejse, så tilrettelægger jeg rejsen efter de bedste muligheder.

Det er udelukkende snescooterdagene der er med internationale deltagere – alt andet arrangerer jeg kun for jer. Det betyder også, at jeg kan lave jeres special rejse som I har lyst til, f.eks. med ophold i nordlys iglos eller ishotel.

Se de fine forslag her på siden:

 • 6 dages rejse med 3 dages dybsnesafari og 1 aktivitetsdag
 • 5 dages rejse med 2 dages snescootersafari og 1 aktivitetsdag – kun for kvinder!
 • 7 dages rejse med 4 dages snescootersafari og 1 aktivitetsdag

Der er naturligvis andre deltagere med – det er derfor det er en international tur. Jeg bruger en dygtig lokal guide, der taler engelsk.

Jeg arrangerer hele rejsen for dig/jer, men snescooterdagene er med lokalguide.

Jeg har haft en del gæster på dette koncept, og det lokale snescooterarrangement er meget professionelt og fungerer godt, og jeg hjælper dig med al praktisk vejledning.

Der er som udgangspunkt ingen dansk turleder på destinationen, men hvis du rejser i en periode, hvor jeg er der, vil du naturligvis møde mig i Lapland.

5 dages rejse med 3 dages dyb sne safari

Denne rejse er for et par grupper blevet betegnet som deres livs eventyr. Rejsen var tidligere med 4 dages dybsnesafari, men det er simpelthen blevet for dyrt – og reelt også for anstrengende for deltagerne.

De 3 dages snescootersafari går gennem finsk Lapland med ophold på grænsen til Sverige. Her krydses grænsen, og I har en hel dag med dybsnekursus og fri leg og fuld gas i den smukke natur og bløde dybsne.

I finsk Lapland er der flotte snescooterspor og meget varieret terræn, der giver mange forholdsvis letkørte kilometer. I Sverige er der ingen snescooterspor men åbent landskab, hvor min lokalguide finder de helt rigtige områder at give gas i. Du/I lærer naturligvis at køre og styre i den meget løse puddersne, der ofte er 1-2 meter dyb – og I lærer også at komme fri, når I sidder fast eller er væltet! Det er fantastisk!

Maskinerne, som vi benytter til dette arrangement, er nye og indrettet til kørsel i dybsne. Der er en bagageboks på ca. 35 liter på snescooteren. Her har du din bagage til de 3 dages snescootersafari.

Denne rejse har vi gennemført de sidste to år med meget tilfredse gæster.

Her er der udvalgt særdeles gode lokale guider, der alle taler godt engelsk. Samtidig bruger vi det bedste udstyr, der findes på markede – både hvad angår snescootere, beklædning, hjelme etc.

Jeg laver et fuldstændigt rejseprogram for alle deltagere og har tilrettelagt alt fra a til z, og giver naturligvis forslag til forlængelse af rejsen, hvad angår aktiviteter og specielle typer overnatninger.

5 dages rejse med 2 dages snescootersafari og 1 aktivitetsdag - kun for kvinder

Dette er en ny international snescootertur, som jeg har lavet med min gode samarbejdspartner i Lapland.

Hvis I er mindst 2 deltagagere, så finder vi jeres ønskeperiode at rejse i, og så vil I deltage i en todages flot snescootersafari, hvor der kun er kvindelige deltagere. Lokalguiden er naturligvis kvinde og engelsktalende.

Alle kvinder kan deltage, og du vil få en fantastisk oplevelse.

Foruden de 2 dages snescootersafari med andre kvinder vil jeg arrangere resten af jeres rejse iht. jeres ønsker. Rejsen indeholder som standard følgende:

 • 5 dages rejse med 2 hele dages snescooterferie med lokal kvindelig guide
 • 3 nætters ophold på et 4-stjernet spa-hotel
 • 1 nats ophold på 3-stjernet hotel på selve snescootersafarien
 • Halvpension fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen samt frokost på snescooterdagene.
  Forskellige aktivites muligheder, som jeg arrangerer for jer:
 • Fantastisk 10 km hundeslædesafari
 • Sneskovandring med guide
 • Alpint skiløb i champagne-sne
 • Fantastisk langrend med 265 km løjper
 • Wellness og beauty-behandlinger
 • Cykling på fat bikes med/uden batteri
 • Gokartrace på is

Jeg arrangerer hele rejsen for jer fra a til z.

Denne rejse kan naturligvis også bookes som en ren dansk kvindetur, f.eks. hvis I er en forening eller et netværk af kvinder.

En ren dansk gruppe kan gennemføres ved minimum 5 deltagere.

7 dages rejse med 4 dages snescootersafari og 1 aktivitetsdag

Denne rejse er den største snescootersafari i 2024.

Det er “Tour de Lapland”.

Rejsen er som udgangspunkt en 7 dages rejse med 4 dages snescootersafari og 1 aktivitetsdag ligesom en udrejse- og hjemrejsedag.

Der køres i alt 400 til 500 km snescooter i løbet af de 4 dage, og du kan godt glæde dig til en tur gennem alle typer landskab i Lapland – lige fra de højeste bjerge til de største vintertundraer. Det er 4 lange snescooterdage både tidsmæssigt og km-mæssigt. Du får en ekstremt flot oplevelse.

Du kan tilmelde dig som individuel, eller I kan deltage flere på denne rejse, der er arrangeret som en åben international tur. Når I er minimum 2 deltagere, og vi har valgt snescooterdagene, så er I sikre på rejsens gennemførelse.

Rejsen tilrettelægger jeg individuelt for jer,  dvs. I deltager naturligvis i de 4 dages snescootersafari med det internationale hold, men alt andet laver jeg for jer.

Nærværende rejsepræsentation har jeg tilrettelagt som det idéelle rejseforløb, men I kan sagtens vælge, at jeg ændrer i jeres rejseforløb, f.eks. således at I få en overnatning på ishotellet eller i de meget fine igloer.

Jeg tilrettelægger også alle ekstra aktiviteter for jer.

Du er godt dækket ind hos Rejserog.dk

Rejseforsikring

Rejserog.dk tilbyder dig at tegne afbestillings- og rejseforsikring gennem professionelt rejseforsikringsselskab.
Se mere under INFO.

dansk rejsegarantifond

Du er hos Rejserog.dk dækket via den danske Rejsegarantifond. Rejserog.dk har rejsegarantifond nr. 3492.
Se mere på www.rejsegarantifonden.dk.

udvidet ansvarsforsikring

Rejserog.dk har tegnet udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører gennem Gouda Rejseforsikring. Se mere på www.gouda.dk.