Vælg en side

Hundeslædeeventyr!

5 dages rejse med 2 dages ekspedition med dit eget hundespand!

Meget populær safarioplevelse i Lapland!

Frit valg på rejseperiode. 

Z

Ekseptionel hundeslædeoplevelse.

Z

4 flyvninger t/r

Z

3 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller.

Z

1 nat i original finsk bjælkehytte på fjeldet.

Z

Tøj og udstyr til hundeslædesafari til rådighed.

Z

Du er selv en del af teamet og hjælper med alt praktisk på hundeslædesafarien.

Z

1 dag til ekstra aktiviteter, f.eks. langrend ski, alpint skiløb, is-fiske, is-gokartkørsel, spaophold etc.

Z

Fælles soverum i finsk bjælkehytte.

Z

Dobbelt- og enkeltværelse ledig på hotellerne.

Z

Pris fra kr. 22.850,-.

Se priser nedenfor.

Kort introduktion:
Fantastisk hundeslædetur med 2 dages safari gennem den smukke lappiske natur i Finland.

Dette er et individuelt hundeslædeeventyr, og jeg laver rejserne i forhold til ledig kapacitet i Lapland. Kontakt mig, og jeg kan undersøge, hvad der er ledigt!

2 hele dage hundeslædesafari med professionel hundefører.
Ophold i samisk træhytte med selvhushold 1 nat. Resten af nætterne er på godt 3- og 4-stjernet hotel.

Læs hele programmet, hvor du har 5 dages rejse og 2 eventyrlige hundeslædedage.

Her ser du også såvel den lokale guides funktioner og dine andre muligheder på rejsen.

Denne rejse går også nord for polarcirklen i Finland.

I rejser til det smukke Lapland med masser af god sne og skøn natur. Her findes de store majestætiske fjeldmassiver, smuk tundra, store søer og langstrakte elve.

Rejsen er et specialarrangement, hvor der kun er få deltagere. Hundeslædesafarien kan maksimalt have 5 deltagere. Hvis I har børn med, er minimumsalder for børn 15 år, idet hver deltager skal køre sin egen hundeslæde begge dage.

Hvis I ønsker at rejse og er minimum 2 deltagere, er I velkomne til at kontakte mig for yderligere info. Så vil jeg se, hvad der stadig er ledigt, og arbejde ud fra de muligheder, hvis perioden passer jer. 

På rejsen oplever du at køre dit eget hundeslædespand i to dage, og der bliver også – efter hundeslædesafarien – tid til at vælge flere aktiviteter, f.eks. kan du prøve at stå på alpin ski i Europas bedste sne, løbe langrend, køre fat-bike eller nyde dejlig wellness.

Foruden hundeslædesafarien, hvor I bor i en vildmarks hytte, vil I også opleve 1 overnatning på et godt 3-stjernet hotel samt 2 overnatninger på et dejligt SPA-hotel med mulighed for at besøge Laplands største spa- og wellnessafdeling.

Se det udførlige rejseoplæg her på siden.

Flotte udsigter på alle rejser.
Flotte udsigter på alle rejser.
Flotte udsigter på alle rejser.
Gode faciliteter!

Kort rejsebeskrivelse:
Denne rejse, der er en hundeslædesafari til finsk Lapland inkluderer alt, der er nødvendigt for en god og veltilrettelagt rejse.

Rejsen er tilrettelagt for 2-5 deltagere, dvs. en lille gruppe på maksimalt 5 personer.
Det betyder IKKE, at I skal være 5 personer, for her må du gerne tilmelde dig individuelt, og så ser vi, om der kommer andre deltagere på rejsen. Deet kan både være danske og internationale gæster.
Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere, og hvis I rejser 2 sammen, er det et rigtig godt udgangspunkt.
Der er ikke dansk turleder på denne rejse, idet det er en individuel rejse. På hundeslædesafarien er guiden ejeren af hundene, og for de andre dage får I udførlig rejsevejledning fra Rejserog.dk.

Lokalguiden taler engelsk.

Læs rejseforløbet her på siden, så du ser, at dagsforløbene er gennemtænkt. 

Hver dag køres nye ruter med hundeslæde med 40 til 50 km pr. dag, og der er 2 hele dage med din egen hundeslæde med 4-5 hunde.

Du vil oftest opleve frostklare dage med 0 til 10 graders frost med sol og god sigt. Om natten er det koldere.

Se billederne her på siden, der alle er taget i forbindelse med vores hundeslædesafarier og andre aktiviteter. Til tider kan der komme sne, men det er jo også fantastisk i sig selv. Dette er et vintereventyr og derfor skifter vejret også, og du vil opleve en fantastisk vinter med masser af sne. Ofte er der mere end 1 meter sne overalt.

Du får naturligvis stillet det helt rigtige tøj og udstyr til rådighed under hundeslædedagene.

Luften er tør i Finland, og derfor føler man ikke kulden som i Danmark, hvor der er mere fugtigt, og vinteren derfor føles koldere. Sneforholdene i Lapland er meget idéelle og sneen sammenlignes med den berømte champagne-sne i USA og Canada. Grunden til dette er, at der er frost hele vinteren og snekrystallerne bibeholder deres styrke. 

Der er mulighed for at opleve nordlys på denne tid af vinteren.

Rejsens pris inkluderer pr. person flyrejse, 3 nætter ophold på 3- og 4-stjernet hotel af flot kvalitet med god forplejning og tillige 1 nat i vildmarkshytte, hvor man bor under vildmarksforhold.
Prisen er baseret på ophold i delt dobbeltværelse på hotellerne og i fælles soverum i hytten.
Mulighed for tilvalg af enkeltværelse på hotellerne.

Der er halvpension på rejsen fra 2. dag morgenmad til hjemrejsedagens morgenmad, frokost på hundeslædedagene, 2 dage hundeslæde inkl. vintertøj og sikkerhedsudstyr. Aftensmad 3 aftener på rejsen. Der er tillige lokal engelsktalende guide på hundeslædedagene. 

Rejsen inkluderer tillige en aktivitetsdag, hvor du selv kan vælge blandt et fint udvalg af forskellige aktivitetsmuligheder som Rejserog.dk tilbyder.

Disse aktiviteter tilvælges iht. beskrivelsen her på siden og betales som et tillæg.

Der er ofte gæster, der vælger at forlænge denne rejse, så de før eller efter rejsen får nogle yderligere individuelle oplevelser, f.eks. ophold på ishotel eller i igloer i nordlys.

Spørg mig, så laver jeg det, I har lyst til.

Gode faciliteter!
Gode faciliteter!
Gode faciliteter!
Gode faciliteter!
Flotte udsigter på alle rejser.
Flotte udsigter på alle rejser.

Rejseinformationer

Beskrivelse af rejsen dag for dag:

Dag 1:
Første rejsedag starter med afrejse fra Kastrup, kort mellemlanding i Helsinki og ankomst i lufthavnen i Lapland.

Ved ankomst i Lapland er der transfer til hotellet. Der er mulighed for transfer med lokal bus eller med taxi (ikke inkluderet). Du informeres herom med de sidste rejsepapirer.

Rejsen går nu til et område, hvor hundeslædesafarien skal starte på dag 2.

Fra dag 1 til dag 2 er der overnatning på et godt 3- eller 4-stjernet hotel med aftensmad og morgenmad.

Dag 2:
Efter et godt og nærende morgenmåltid gør deltagerne sig klar til transfer til vores udgangspunkt for hundeslædesafarien.

Denne transfer er inkluderet i rejsen, og I afhentes af en privat transfer. I skal være klar kl. 10.00, og hvis I står tidligt op, er der også tid til at opleve det lokale vinterområde.

Rejsedeltagerne køres nu til hundeslædekontoret. Hundene er ved at blive gjort klar til dagens oplevelser, og rejsedeltagerne er nu med til de sidste forberedelser.

Rejsedeltagernes bagage kan opmagasineres på hundeslædekontoret, og så flytter man det nødvendige udstyr over i bløde tasker, som bruges på hundeslæden. Disse tasker kan lånes af guiden, og de fungerer fint. Der er plads til ca. 25 ltr. bagage, og mere behøver man ikke.

Herefter får deltagerne deres vinterudstyr udleveret.

Du har på forhånd modtaget en pakkeliste fra Rejserog.dk, således at du er godt forberedt til rejsen. Der stilles vinterjakke og -bukser samt støvler, handsker og hue til rådighed.

Lokalguiden, der også er ejeren af hundecentret, informerer rejsedeltagerne om sikkerhedsregler og almindelige færdselsregler ved hundeslædekørsel. Guiden sørger for at alle forstår, hvor let og simpelt det er at køre med hundeslæde. Guiden taler engelsk.

Når alle er klar, kører I af sted ud i det smukke snedækkede landskab. Guiden kører forrest og giver rejsedeltagerne mulighed for prøvekørsel i ro og mag og med fokus på at lære hundene at kende. 

De første par timer går hurtigt. Her oplever du, at det er skønt at køre hundeslæde, og at det er helt naturligt for hundene at være ude og trække.

Vær opmærksom på, at alle rejsedeltagere er en del af teamet på turen, og det betyder, at du også er med til at fodre hundene, gøre dem klar til dagens opgave og naturligvis være med til at klargøre hytten, I bor i med optænding, klargøring af sauna etc. etc.

I dag skal der køres ca. 40 til 50 km hundeslæde. Ruten går ud gennem smukke landskaber, tundraområder og fjelde, som giver en helt fantastisk naturoplevelse. Det tager typisk 5-7 timer med fine pauser undervejs.

Der bliver naturlige pauser undervejs, både til at tage fotos og snakke om turen, og der er tid til at der kan drikkes kaffe og spises frokost undervejs. Frem for alt skal der være tid til at tage sig af hundene, så de kan få mad og drikke undervejs.

Frokost spises undervejs, og man hjælpes ad med at lave det. D laves også bål, og det er naturligvis på rigtig vildmarksmaner. 

Eftermiddagen byder på nogle flotte strækninger med dejlig natur, der giver mulighed for nogle rigtig gode pauser med fotomulighed.

Hen på eftermiddagen eller til aften ankommer gruppen til vildmarkshytten, hvor der skal overnattes. Vi kan ikke fortælle, hvor dette er, idet ejeren ikke ønsker at nogen ved, hvor det skønne natursted er. Men det ligger dejligt ude i skoven, hvor man absolut ikke bliver generet af andre.

Det er vigtigt at påpege, at det er meget forskelligt, hvilket tidspunkt man ankommer til hytten. Det kommer an på vejret og hundene og klargøringen om formiddagen. I skal nok få masser af hundeslædetid.

Ved ankomst til hytten hjælper rejsedeltagerne med at gøre klar til hundenes forplejning. Hundene bliver bundet og skal nu fodres med det medbragte foder. Når hundene har fået mad og kan hvile, bliver der gjort klar på indkvarteringen. Rejsedeltagerne er selv med til at gøre hytten beboelig, dvs. der skal hugges træ og laves klar til natten. I bor i en meget simpel hytte, der bedst sammenlignes med en jæger- eller vildmarkshytte. Her er simple forhold. I har udendørs toilet, og mulighed for at benytte en sauna, som I selv er med til at fyre op i. Badefaciliteter er i forbindelse med sauna, dvs. man tør sne op og vasker sig i det. Hytten er naturligvis ubrugt, når I kommer og skal varmes op. 

Vildmarkshytten er en bjælkehytte ude i skoven. Hytten er en typisk finsk bjælkehytte på 25-30 m2 og med ét stort opholdsrum, hvor man sover og opholder sig. Det er hyggeligt, og man deles om opgaverne. Gruppen har selv mad med til at lave aftensmad, og man hjælpes ad med dette.

Rejsedeltagerne må gerne medbringe drikkevarer til turen, og det er fint at have lidt drikkelse med til når man evt. ønsker at bruge den tilhørende sauna.

Der er ikke bad, og derfor bruges saunaen til dette, og det er spartanske forhold.

Efter fælles aftensmad, hygge og sauna er der tid til overnatning. Der er rigtig fin mulighed for at opleve den stille finske vinternat, og måske opleve nordlys – et fantastisk skue på himlen. Det er det rigtige tidspunkt på året, så vi håber at det bliver muligt at opleve nordlys.

Og frem for alt oplever man en helt helt sort nat. Fantastisk.

I har soveposer, der bruges til overnatningen.

Dag 3:
Morgenen i den skønne laplandske natur er speciel, og det er fænomenalt at komme udenfor og opleve stilheden.

Hundene er klar til dagens første måltid, som er det bedste for dem og det vigtigste. Rejsedeltagerne hjælpes ad med at klargøre hundenes mad og derefter egen morgenmad.

Der er med sikkerhed deltagere, der ikke kan vente med at komme ud til hundene og komme af sted på dagens tur!

Efter klargøring forlader I vildmarkshytten og starter dagens udflugt.

Ruten går ud på nye spor, og dagens udflugt bliver på op til 50 km.

I kommer sikkert over et par floder og nogle søer og igen finsk tundra og måske over et fjeld eller to.

Udflugten i dag bliver også med flere pauser undervejs og naturligvis frokost som dagen før. Alle hjælpes ad, så hundene først får mad og deltagerne herefter.

Hen på eftermiddagen ankommer I igen til hundeslædesafarikontoret og afslutter rejsen med de fine og meget træk-lystne hunde.

Efter omklædning og klargøring til almindelig bagage er der transfer til det 4-stjernede hotel.

Transfer med taxi eller med brug af hundeslædeguiden (ej inkluderet men arrangeres af Rejserog.dk).

Det forventes, at I ankommer ca. kl. 18 til vores gode 4-stjernede hotel, hvor der er overnatning de næste 2 nætter. Efter bagagen er afleveret på værelserne, er der middag på hotellet.

Herefter er der mulighed for at se og opleve byen, som I bor ved.

Overnatning i de fine værelser.

4. dag:
I dag bydes på en aktivitetsdag med forskellige tilvalgsmuligheder. Her bestemmer du selv, hvad du har lyst til at lave og opleve.

Der er et væld af specielle muligheder, som du ikke bør gå glip af. Derfor er denne dag sat af til nye og spændende aktiviteter, som du kan vælge mere individuelt. 

Her er nogle af aktivitetsmulighederne. Se tillige fanen “Aktiviteter” her på siden: 

• Alpint skiløb i Finlands største alpine skianlæg.
• Sneskovandring i dybsne.
• Langrend på fjeldet. 250 km løjper er til rådighed.
• Shopping og afslapning i byen.
• Wellness og massage.
• Beauty-behandlinger.
• Is-gokart på stor is bane.
• Vinterrally i toptunet BMW-rallybil. Kørsel i sne og på is med dig selv ved styret.
• Snescooterdag

Der bydes naturligvis på morgenmad og aftensmad på hotellet denne dag, og  Rejserog.dk vejleder dig gerne i at planlægge aktiviteterne.

5. dag:
Til morgen er der igen stor morgenbuffet på det gode 4-stjernede hotel.

I dag er hjemrejsedag.

Den lokale transferbus afgår fra hotellet omkring 2 timer inden afrejse fra lufthavnen (du får vejledning fra Rejserog.dk).

Det betyder, at der er god tid til at få gjort de sidste indkøb og kigget lidt på byens butikker inden afrejse. Frokost på egen hånd.

Afrejse fra destinationen i Lapland, mellemlanding i Helsinki og ankomst i Kastrup til aften.

Du har helt sikkert haft en god rejseoplevelse med fantastisk natur og flotte oplevelser i Lapland.

Flytider:

Dette er de typiske flytider for rejsen til Lapland.

Udrejse onsdag:
Afrejse fra Kastrup kl. 13.05.
Mellemlanding i Helsinki.
Ankomst Lapland kl. 17.55.

Hjemrejse søndag:
Afrejse fra Lapland kl. 13.25.
Mellemlanding i Helsinki.
Ankomst Kastrup kl. 18.25.

Der tages forbehold for flytiderne.
Alle flytider er lokale tider. Der flyves med internationale flyselskaber.

Hundeslæder, beklædning og vinterudstyr.
På hundeslæderejsen er der ingen krav om forudgående kendskab til hundeslædekørsel. Den lokale guide lærer dig på en simpel og informativ måde, at køre hundeslæde. Vær dog opmærksom på, at du kører hundeslæde hele 2 dage og er aktiv hele dagen, hvilket kræver en god fysisk grundform. Man giver ikke bare op ude midt i vildmarken, og den lokale guide har ingen løsning til at få deltagere frem, hvis man ikke har kræfter til at køre hundeslæde.

Den første hundeslædedag får alle en god introduktion til at køre deres hundeslæde, og lærer således på en let og informativ måde, hvorledes færdselsreglerne er i denne lidt anderledes type trafik.

Når du først er startet med at køre, kommer du hurtigt til at nyde kørslen på hundeslæden, du ser naturen og føler farten med hundene, som du suverænt selv styrer, men de er dog vant til at løbe og vil rigtig gerne løbe. Du slapper hurtigt af på dit hundespand og nyder hurtigt turen.

Du skal selv have din bagage med på hundeslæden. Det er naturligt, at man har en “hård” kuffert med i flyet og måske en rygsæk. Ved hundeslædekontoret vil du få udleveret en blød bagagesæk, som du skal bruge på dine 2 dages hundeslædetur. Denne er på ca. 25 liter. Det er let, og man behøver ikke have så meget med.

Du får naturligvis en pakkeliste før rejsen fra Rejserog.dk.

I Lapland stilles godt vintertøj til hundeslædekørsel til rådighed, dvs. polarjakke, polarbukser, polarstøvler, uldsokker, sovepose, pandelampe og handsker til rådighed.

Hunde og hundeslæde:
Der er typisk 4-5 hunde med til at trække hver slæde. De er af typen Alaskan Huskies eller Sibirian Huskies. Se billeder af hundene her på siden.
Hundenes liv er at løbe – det er de født til, og det er det eneste, de vil. De er meget ivrige efter at komme ud at løbe, og de skal naturligvis passes og plejes undervejs. Rejsedeltagerne er med til at fodre hundene og sørge for, at de får hvile og godt med mad.

Hundeslæderne på denne rejse er af den type, som er afbildet her på siden for rejsen. Hundeslæden er bygget i træ og meget velfungerende. Den vejer ganske lidt og er smidig og let at styre.

Rejsedeltagernes deltagelse i dagligdagen med hundene:
På disse hundeslædedage har du sammen med de andre deltagere og den lokale guide ansvaret for at hjælpe til med at hundene har det bedst muligt.

De skal fodres og passes på, og det er vigtigt, at forstå, at hundene er prioritet, for de gør et stort arbejde for rejsens gennemførelse. Alle rejsedeltagere har en pligt til at være en del af holdet for at denne rejseform kan fungere.
Alle deltagere er også med til at hjælpes ad med at varetage alle de praktiske gøremål på de 2 hundeslædedage.

Kan børn deltage:
Børn kan ikke deltage, men det kan unge, og skal være mindst 15 år gamle, og de skal selv køre en hundeslæde med bagage og hunde mad.

Der er ikke separate børnepriser eller rabat for børn.

Transfer:
På denne rejse er der 3 transfers, der ikke er inkluderet i rejsen.
Dette skyldes, at der er forskellige valgmuligheder for transfer. I kan enten bruge det lokale tranfersystem (typisk lokalbus) eller bruge taxi transfer. 
Disse transfers foreslås af Rejserog.dk for deltagerne, og jeg vejleder i dette.

Af praktiske årsager betaler gæsterne selv disse transfers. Ved deling iblandt de op til 5 deltagere på arrangementet vil hver transfertur andrage fra ca. 10,- til 50,- Euro. 

Rejse- og afbestillingsforsikring: 
Alle rejsedeltagere er selv ansvarlige for at tegne en personlig afbestillings- og rejseforsikring. Rejserog.dk tilbyder dette ved bestilling og mulighederne er præsenteret her på siden under fanen INFO.

Forlængelse af rejse/ophold:
Der er mulighed for at forlænge rejsen, hvis du vil have ekstra oplevelser eller f.eks. ophold i nordlys-igloer eller på ishotel. Kontakt mig gerne herom.

Rejsemateriale før afrejse:
Sammen med de sidste rejsepapirer vil du modtage udførlige informationer om rejsen samt forslag til, hvad du bør pakke til en rejsen.
Selvom rejsen blot er på 5 dage, er det fornuftigt at pakke så praktisk som muligt.
Dette rejsemateriale får du senest 14 dage inden afrejse.

Hundeslædehunde og rensdyr:
Rejserog.dk’s samarbejdspartnere driver alle deres firmaer på en sund og forsvarlig vis. Alle hunde og rensdyr er i god foderstand, og de har et godt hunde- og rensdyrliv. Om sommeren er dyrene på ferie og arbejder ikke, men nyder den skønne finske sommer. Om vinteren gør dyrene, det de elsker mest, dvs. arbejder med hundeslæder og rensdyrkaner. Alle vores partnere, der har med dyr at gøre, er lokale finske partnere, der er bosiddende i Lapland hele året.

Forbehold.
Der tages forbehold for ændringer i programmet grundet samarbejdspartneres produktændringer samt prisstigninger. Priser er kalkuleret pr. 5. maj 2023.

Priser:
22.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse på hoteller og fælles soverum i vildmarks hytte
1.850,- kr. i enkeltværelsestillæg (kun 3 nætter – i vildmarks hytten er der ingen enkeltværeles mulighed)
950,- kr. pr. ekstra nat i delt dobbeltværelse med morgenmad ved forlængelse af rejse (senere hjemrejse)
1.250,- kr. for forlængelse af flyrejsen (senere hjemrejse)

Rejsen inkluderer:
• 4 flyvninger med internationalt flyselskab; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• 1 x privat transfer fra 1. nat hotel til hundeslædecenter
• Halvpension (morgenmad og aftensmad hver dag fra ankomst til afrejse)
• Frokost på snescooterdagene (1 ret og drikkevarer hertil)
• 3 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. rejseprogram
• 1 overnatninger i fællesrum i vildmarkshytte iht. rejseprogram
• 5 rejsedage iht. rejseprogram
• Fuld safaribeklædning under hundeslæde dagene (vinterdragt, vinterhandsker, polarstøvler, hue)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Dansk moms
• Udvidet ansvarsforsikring
• Afgift til Rejsegarantifonden

Rejsen inkluderer ikke:
• Drikkevarer, frokost på ud- og hjemrejsedagen samt på dag 4
• 3 transfers ift. rejseprogam
• Afbestillings- og rejseforsikring
• Evt. tilvalg af ekstra ydelser iht. prisliste og aktivitetsoversigt

Priser:
Alle priser er angivet i danske kroner pr. person i delt dobbeltværelse.

Hvis du ønsker et enkeltværelse, skal du tillægge enkeltværelsestillægget til prisen pr. person i delt dobbeltværelse (enkeltværelse ej muligt i vildmarks hytten).

Eventuelle tillægspriser er angivet separat i teksten eller i forbindelse med prislisten.

Prisstigninger.
Gennem det sidste år er priserne steget meget på varme, råvarer, mad, forbrugsvarer og lønninger i hotel- og restaurationsbranchen. Det er efter Corona-pandemien blevet svært at finde godt hotelpersonale – hvis noget overhovedet – hvilket betyder, at nogle indkvarteringer har måttet omstrukturere deres virksomheder.

Efterfølgende usikkerhed og brændstofproblemer pga. krigen i Ukraine giver hotel- og restaurationsbranchen svære vilkår, og forståelige prisstigninger.
Over de sidste 4 år er priserne steget ca. 40-50%. Tidligere steg priserne 3% pr. år. Ja, enkelte ting er steget 80-100% – sågar langt over 100%.

Jeg arbejder fortsat med de samme gode samarbejdspartnere, som jeg altid har gjort, for de leverer en god kvalitet og service. På trods af de voldsomt stigende priser, har jeg valgt at holde priserne på det gamle prisniveau.

Valuta i Lapland:
I Finland bruges euro. I Finland er det meget udpræget at bruge kreditkort, men jeg anbefaler dog altid, at man også har kontanter med.

Aktiviteter, der alle skal bestilles samtidig med, at du bestiller rejsen:

Gokart på is: 
Prøv en sjov oplevelse!
Du har sikkert prøvet at køre gokart i Danmark på en indendørs bane. Nu får du muligheden for at køre på en fed isbane uden for byen, hvor I bor.
Disse gokarts, der faktisk er danskbyggede “Dino-carts”, har pigge på dækkene og køres som almindelige gokarts, men man ”broad-sider” hele tiden, når man kører i svingene!
Det kræver lige lidt tilvænning men er super sjovt og livligt.
En rigtig sjov oplevelse, der giver adrenalin til alle deltagere.

Deltagerne kører i lokal transferbus (inkluderet) til banen, hvor der udleveres tøj, støvler, hjelmhue, handsker og hjelm og gives god køreintroduktion.

Der laves kørsel med 2 kørepas af ca. 10-15 minutter pr. deltager.

750,- kr. pr. deltager.
Minimum 2 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2 timer.


Aktiviteter uden forudgående bestilling:
Ved byen, hvor vi bor, har der været afholdt World Cup i alpint skiløb og langrend igennem mange år. World cup’en i alpint skiløb gennemføres her hvert år som det første sted i verden, idet vinteren starter tidligt i Lapland. Der er rig mulighed for at stå på ski på pisterne ved bjerget, hvor vi bor, på den 4. rejsedag.

Alpint skiløb eller langrend:
Der er fantastiske muligheder for at stå på alpin ski eller løbe langrend. Sneen er altid meget fin og meget anderledes end i Europa og i alperne. Luften er tør, og det betyder, at sneen er betragteligt lettere end f.eks. i alperne.

Der lejes alpint og langrendsudstyr som på alle andre skisportssteder. Lejepriser og liftkort til alpint skiløb er samme priser, som det kendes i alperne. Man betaler ikke for brug af langrendsløjper.
Udlejningsfaciliteter for skiudstyr er beliggende ca. 400 meter fra hotellet, du bor på de sidste 2 nætter.

Vandremuligheder:
Ved byen, hvor vi bor, er der fine vandremuligheder. Der er mulighed for at vandre på egen hånd på afmærkede ruter.

Snesko:
Du kan leje snesko i en af vores udlejningsbutikker. Disse lejes på timebasis, og du kan også få en guide med, hvis du ønsker dette.

Fat-Bike:
I byen kan der lejes specielle mountainbikes med ekstra tykke dæk, så man kan køre i sneen. Der kan også lejes cykler med batteri.

Massage og wellness:
I byen, hvor I har de sidste 2 nætter, kan der bestilles forskellige former for massage og wellness. Dette bør bestilles ved ankomst til Finland, hvis du ønsker at gøre brug af dette på 4. rejsedag. Hotel har meget fine wellnessfaciliteter.

Oplev Finlands største SPA vandland:
Besøg Finlands største SPA og vandland. Her er ca. 3.000 m2 stort anlæg med alt i varmtvandsbassiner, strømkanaler, jacuzzier, udendørs bade og naturligvis forskellige saunaer og dampbade.

Pris for et dagsbesøg er ca. € 30,- pr. deltager, men jeg har en specialpris, som du informeres om i Lapland. Du bor direkte ved SPA- og wellnessafdelingen, de sidste 2 nætter, men det er ikke inkluderet i rejsens pris, idet jeg vurderer, at der er for få deltagere, der vil bruge denne facilitet under aktivitetsdagene.

Fest, karaoke og natklubber:
I befinder jer på et af Finlands største skisportssteder, og derfor er der et stort udvalg af barer og natklubber samt spillesteder, man kan besøge om aftenen og natten.

Nordlys: 
I denne rejseperiode er der fine muligheder for at se nordlys. Jeg hjælper gerne gæsterne med de bedste muligheder for at se nordlys.

Destinationerne på rejsen er angivet med en ca. placering og rejsens datoforløb, når du klikker HER.

Udfyld din bestilling her:

Værelsestype (angiv enkelt- eller dobbeltværelse):

9 + 5 =

Turleder på snescootersafarier

Snescooterrejse, snescootersafari, snescooterferie

Henrik Tang

Ejer og turleder.

Jeg er årgang 1966 og har arbejdet i rejsebranchen siden 1986.
Som 22-årig startede jeg som “kørende rejseleder” dvs. jeg var guide og turistbuschauffør i 2 år primært til Paris og lidt til Østrig. Sidenhen har jeg været skiguide i Østrig og Schweiz og turleder på mange specialrejser, både på snescooter i 23 år og på motorcykel i 30 år.

Her i Rejserog.dk er jeg kontormanden, der tilrettelægger alle rejserne, og jeg har naturligvis besøgt alle rejsemålene, som jeg laver rejser til, både på studierejser for at planlægge og lave kontrakter for rejserne og naturligvis i forbindelse med afvikling af rejserne med gæster.

Jeg er turleder på alle snescooterrejser, hvor der er turleder med på rejsen. Jeg er vant til at være i Lapland og har et godt netværk og styr på din rejses forløb. Jeg kører forrest på alle snescooterdagene, ligesom jeg er med til alle aktiviteter på rejsen med turleder, f.eks. alle måltider, forskellige udflugter bl.a. til hundeslædesafari og is-gokart og viser dig tilrette mht. at leje ski, fat bike, eller hvis du vil på isfiskeri.

For mig er det vigtigt, at gæsten har en helhedsoplevelse og føler, at der er styr på rejsen fra a til z.