Vælg en side

Billeder og udtalelser!

Her nedenfor kan du se billeder fra mange flotte snescooter rejser og samtidig læse nogle af de mange gæste udtalelser, der er kommet gennem tiden.

Skriv dig gerne på nyhedsmail her på siden, så du bliver opdateret med nyheder om snescooter rejser i fremtiden.

Kontakt mig også gerne på telefon eller mail, så vi kan drøfte jeres kommende rejse til Lapland.

Med venlig hilsen
Henrik Tang
Rejserog.dk

Billeder fra tidligere sne­scooter­rejser

Gennem 23 år har jeg lavet et varieret udbud af vinterrejser med fokus på den gode vinteroplevelse og snescooterkørsel.

Selvom ingen i Danmark er vant til snescooter, så har der været stor interesse for det, og gennem årene har der været mange forskellige gæster og grupper. Nogle har været individuelle gæster, hvor jeg har haft en “åben” tur, ligesom jeg stadig gør f.eks. med min klassiske og XL-rejsen. Her har jeg samlet en gruppe på 10 til 12 gæster. Andre grupper har været samlet på forhånd og været firmaer eller gode venner og kammerater, der er rejst sammen og har ønsket et skræddersyet rejseprogram, hvor jeg så har været turleder for gruppen.

Pause på turen i dejligt solskin. Rejsen er i marts, og der er ca. – 5 grader, men mildt og tørt i luften – og solskin. 2017.

Frederik – eller Frede – har været med på nogle af mine offroad mc-rejser, bl.a. i Marokko, hvor vi kørte Paris-Dakar-ruten. Han ville også gerne med på snescooter-safari, og var med på en XL-tur. Ved en frokostpause var der et “lege-rensdyr” børnene kunne kaste lasso efter! Men Frede kunne også lige prøve at ride på et rensdyr! 2015.

Pause på turen i dejligt solskin. Rejsen er i marts, og der er ca. – 5 grader, men mildt og tørt i luften – og solskin. 2017.

Ishotellet er vi altid på besøg hos. Det er en flot snescootertur dertil, idet jeg har fundet et naturspor, som vi kører. Jeg fortæller gæsterne om ishotellet og dets tilblivelse. Jeg kender ham, der har skabt konceptet her i Finland, og jeg fortæller om, hvorledes det bygges – hvert år. Der bliver viet ca. 250 par i ishotellets kapel hver vinter. 2018.

Her ser du et udvalg af billeder fra nogle af rejserne, jeg har lavet gennem tiden.

Udtalelser fra gæster.

Her er et lille udpluk af kommentarer fra gæster, der har været med i Lapland på snescooterferie.

“Hej Henrik og tusind tak for sidst – og tak for en fantastisk tur til Lapland.
Mathias og jeg er fuldstændig overvældet over turen, som fra start til slut har været fyldt med gode oplevelser. Alt har fra start til slut været rigtig godt arrangeret – og vi har under hele rejsen været i trygge hænder.
En stor ros og tak til dig for et yderst godt informationsniveau i forbindelse med vores rejse. Alle de mails vi har modtaget fra dig har været rigtig informative.
Som nævnt for dig foran hotellet inden vi drog hjem, så ønsker Mathias og jeg en lignende tur næste år – og gerne arrangeret af dig. Vi vil gerne afsted i uge 9-10 eller 11 såfremt det er muligt. Vi hopper gerne med på en tur med andre af dine gæster og/eller helt på en lukket gruppe som den vi deltog på i år.

Tak for rejsen og oplevelsen :-)”

Mathias og Lars

Lars og Mathias, Tranbjerg

6 dages rejse med 4 snescooter dage i 2022 og 2023.

Hej Henrik

Selv tak for sidst! Det var en fantastisk tur og total velorganiseret og hyggeligt.

Med venlig hilsen
Hans-Jørgen

Hans-Jørgen Køppen, København

5 dages klassiker 2023 og specialtur med ishotel og nordlys iglos i 6 ekstra dage med masser af ekstra aktiviteter og private transfers.

Hejsa 😊

Så faldt der lidt ro over ”Thy-lejren” og der blev tid til computeren….

Det er os der takker dig for en uforglemmelig tur til Lapland….. Du formår virkelig at få tingene til ”at klappe”. Vi har nydt hvert minut sammen med dig og resten af gruppen 😊
Da vi modtog din mail med rigtig mange sider, var vores tanke lidt: Hvad fan… skal vi med alt det… Men efterfølgende har vi været meget taknemmelige for dine meget veludførte informationer.
Det er en stor del af, at det hele fungerer perfekt 😊

Vi vil til enhver tid anbefale andre at tage med dig på tur i det blå 😊

Håber vi ses en anden god gang….. Af hjertet- TAK

Preben og Linda

Linda og Preben, Snedsted

5 dage klassiker 2023 med 3 ekstra dage i nordlys iglos og kanefart med rensdyr samt biludflugter.

Hej Henrik

Tak for en god oplevelse i Finland. Det var veltilrettelagt og godt arrangeret, – som du plejer.

Sjovt at se alle havde stor smil på læben ved første stop på snescooter. Flot natur og rigtig sne med lyd.

Mvh.

Erling

Erling Almtoft, Frederiks

5 dage klassiker snescooter rejse 2023.

Hvad kan et lille møde til Open By Night ikke føre til?

Erling og Jeg stod og snakkede til et open by night i vore lokale by. Erling har været på mange motorcykel ture. Jeg foreslog Nord Finland og Norge. Og nu havde Jeg været deroppe 5 gange heraf de 2 gange om vinteren.

Erling havde rejst med Henrik Tang der også lavede snescooter rejser. Det korte svar fra mig var, så får du fat i ham, og så er det det vi gør. Jeg skal lige sige at jeg ikke er til motorcykel, men har kørt snescooter i Finmarken i Norge.
Og der var staks et tilbud fra Henrik Tang i indbakken. Rejsen blev omgående bestilt. Vi rejste derop og blev hentet i Lufthavnen af Henrik og vi var 10 personer i gruppen fra 24-72 år Jeg var den ældste.

Første dag var der 5 min gåtur til vores snescooters og tøj og udstyr til turen. Der var 2-takts 600 cc og samme størrelse i 4-takts snescootere. Jeg fik en 2-takts – og hvilken oplevelse, havde kun kørt 4-takts før. Jeg var meget tilfreds med to takts scooteren, – – den kunne flytte sig.

Så var der en kort men god forklaring hvordan man gør mv., og så ud i landskabet og dagens første mål var bjerget tæt på byen vi boede. Og en rigtig fin tur op på bjerget med fantastisk udsigts stop. Vores super påklædning var på prøve, og den var bestået. Det var en stejl bjergtur op men alle klarede det. Og alle fik lov at køre fremad med frisk fart. Og der var små stop for at samle gruppen, hvilket fungerede upåklagelig. der var tid til formiddags kaffen på en Samisk gård, og der var en god frokost ligeså på en rensdyrfarm.

Områdets mange ruter bød på mange spændende ting, bl.a. en del skove og der var også en del søer, der fik man lige prøvet 2-takts motorens akselleration evne, og det løse sne blev lige fordelt. Næste dag var det jo på med scooter tøjet hjemme på hotellet der havde hængt i tørre tørre-skabet om natten. Dagens tur var vest på til ishotellet ved frokost tid, hvor der inden havde været mulighed for at prøve at køre i løs sne. Og meget andet. Det var et utrolig godt spor vi kørte på hele dagen. Den første dag var noget mere ujævn. Men det klarede vi også fint.

Næste dag var vi på ren klar is med gokarts og var noget helt andet at køre med, så fik vi prøvet dette køretøj når der er glat. Alle dagene var der høj sol og dejlig frost klart vejr. Nogle var også på en hyggelig 10 km hundeslæde tur, som de fortalte var meget smuk og fredelig.

Ja, intet manglede på turen, selv rådet til en parkerings plads i Kastrup parkering 19…., – hvordan havde vi lige selv fundet det tilbud – hvis ikke Henrik havde fortalt om dette?

En tur på snescooter det bør man ikke gå glip af. Og husk det skal være en hel tur som beskrevet her!

Hilsen fra Jens

Jens T. Andersen, Frederiks

5 dage klassiker snescooter rejse 2023.

Hej Henrik

Tak for en fantastisk tur, det var en kæmpe oplevelse og et godt hold med godt humør.

Kæmpe ros til dig for at tilpasse dig så nemt til vores ønsker og samtidig lynhurtigt kunne stable ekstra saunagus + badning på benene.

Vi har allerede tanker på en tur mere.

Venlig Hilsen
Mads Offersen

Mads Offersen, Kastrup

5 dages Special tur for lukket gruppe med 13 deltagere (rejsen tilsvarer min XL tur), 2023.

Kære Henrik
Tak for en helt igennem fantastisk rejse til Lapland, hvor snescootersafari var det primære indhold. Rejsen, forberedelserne og ikke mindst de løbende orienteringer var særdeles veltilrettelagte og passende. 

At opleve en tur med 20 kammerater (og store Henrik) på snescootere i den finske natur er høj klasse. Snescooterne vi kørte på var velholdte, velkørende og sikkerheden i højsædet – hvilket vi i særdeleshed værdsatte. 

Supplerende oplevelser som is-gocart, hundeslædesafari og besøg på samisk restaurant gjorde ikke turen mindre fornøjelig. Sluttelig vil jeg bemærke at aftenen i Lapland er sjov – karaoke var i højsædet de fleste steder, og der var virkelig smil og grin på, når “living next door to Alice” blev sunget på finsk! 

Jeg kan kun varmt anbefale Henrik Tang og hans snescooter rejser! 

Kim

Kim Jacobsen, Aalborg

5 dage klassiker, 2016

Hej Henrik!
Så er vores snescooter tur for i år ved at være slut! Det har været 3 forrygende fantastiske dage, masser af sol, koldt fra – 20 grader den første dag og slutter nu med – 7 her til aften og let snefald! 

Vi nåede faktisk alle ruter du havde anbefalet os, – det har været så perfekt!

Jeg tror vi er levet afhængige af dette smukke landskab! 

De bedste hilsener
Tom og Eva 🙂 

Eva Stjernqvist og Tom Poulsen, Haslev

Special rejs selv rejse til Lapland, 2018

Hej Henrik! 

Vi syntes lige, at vi ville sende dig en mail selvom vi var heldige at støde på dig i Finland 🙂

Det var en alle tiders rejse du havde arrangeret for os! 
Alt kørte bare som det skulle og vi havde en masse ufattelig spændende oplevelser og nye indtryk 🙂 
Rent faktisk er Hasse efter rejsen brændt lidt varm på at skulle prøve en ski ferie eller noget lignende. 

Vi har været en del mørbanket rundt omkring i kroppen efter de mange timer på snescooteren og haft en øm tommeltot 😀 MEN det har været det hele værd!!!!!

Vi syntes, du skulle vide, at vi har været rigtig glade for alt den grundige information, du har givet os og den kæmpe service du har ydet! 
Det har været rigtig rart for os især nu vi vovede os ud på ukendt grund 😉

Så mange tusind tak Henrik og hyggeligt lige at møde dig! 

Mange hilsener
Hasse og Katja

Katja G. Jacobsen

Special rejs selv tur med ishotel og snescooter

Du er godt dækket ind hos Rejserog.dk

Rejseforsikring

Rejserog.dk tilbyder dig at tegne afbestillings- og rejseforsikring gennem professionelt rejseforsikringsselskab.
Se mere under INFO.

dansk rejsegarantifond

Du er hos Rejserog.dk dækket via den danske Rejsegarantifond. Rejserog.dk har rejsegarantifond nr. 3492.
Se mere på www.rejsegarantifonden.dk.

udvidet ansvarsforsikring

Rejserog.dk har tegnet udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører gennem Gouda Rejseforsikring. Se mere på www.gouda.dk.