Vælg en side

Pris-idé og niveau.

Prisniveau, indkvartering og aktiviteter etc.

Dette lille afsnit er lavet for at give dig mulighed for at fornemme priser på enkeltheder på rejsen.

Det er meget vigtigt at pointere, at dette er et ca. prisniveau, og der er sæsonmæssige udsving.

Det er altid biligst at købe en pakkerejse, hvor jeg har lavet en samlet pakke for jer, for jeg har andre indkøbspriser, der ikke angives her, og jeg ved, hvad der skal vælges for at få den bedste ferieoplevelse.

I dag fungerer meget via internetstyrede systemer, og derfor er det vigtigt, at have en personligt planlagt rejse, således at du får mest for dine penge og frem for alt er sikker på, at rejsen forløber mest idéelt og du naturligvis får det du har bestilt og betalt for. Det får du hos Rejserog.dk

Samtidig har du naturligvis både udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og mit medlemsskab af Rejsegarantifonden, der sikrer dig.

Jeg sælger ikke enkeltstående ydelser, f.eks. en snescooter- dag eller indkvartering, men sælger kun pakkerejser.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Rejserog.dk

Transport

Rejserog.dk arbejder altid med dagsaktuelle flypriser, hvilket betyder, at når jeg laver et samlet tilbud til mine gæster, så er tilbudet baseret på den faktuelle tilbudspris, jeg pr. den dag kan bestille. I dag er alt styret på internettet ift. udbud og efterspørgsel, hvilket til tider kan gøre rammerne lidt irationelle, men vi er nød til at arbejde på den måde i dag.

Jeg benytter udelukkende internationale flyselskaber og arbejder ikke med lavprisselskaber eller internet booking systemer.

Når du booker flyrejsen hos Rejserog.dk, sælges flyrejsen som en del af den samlede pakke.

En flyrejse til mine destinationer i Lapland koster normalt fra ca. kr. 4.500 til 6.000 pr. person afhængig af tidspunktet for din bestilling og den valgte rejseperiode.

Mine priser inkluderer altid alle lufthavnsskatter, olieafgifter, flyselskabets seatingbetingelser, ekspeditionsgebyrer,  fuld bagagetilladelse (1 indchecket 23 kg og 2 x håndbagage), afgifter, moms, udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og afgift til Rejsegarantifonden.

Kørsel på snescooter

Rejserog.dk byder på et bredt udvalg af snescooterudflugter, både korte udflugter, hvor man lærer at køre snescooter og længere ture og safarier.

Disse laves med engelsktalende guide og gennemføres ved minimum 2 deltagere. Hvis I er 4 deltagere eller flere, kan vi også lave en lukket udflugt kun for jer – se venligst nedenfor.

Nærværende er gældende for individuelle rejsende.

Begynderudflugt med snescooter (onsdage, fredage, søndage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 10.30. 
Udflugten tager 1-1,5 time, og der køres ca. 20-25 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene. 

Udflugten bringer deltagerne på en fin udflugt, der giver en god introduktion til at køre snescooter og samtidig bringer deltagerne rundt i de skønne omgivelser. Ruten går over et mindre fjeld og ud på fine naturlige spor, der både har åbne vidder, skov og store søer, der krydses.

Undervejs på udflugten gøres der forskellige stop, hvor der er gode fotomuligheder og hyggelige pauser, hvor guiden fortæller om naturen og vilkårene her i Lapland.

Pris pr. person på enmands-snescooter kr. 950,-
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 800,-
Børn 0-12 år på pulk efter snescooter kr. 450,

Snescooterudflugt til rensdyr-farm (tirsdage, torsdage, søndage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 14.00.
Udflugten tager 2-2,5 time, og der køres ca. 25 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene.

Udflugten bringer deltagerne på en udflugt, der går ad en fin rute med meget varierede spor, hvor der krydses store søer og elve. Destinationen er en fin gammel rensdyrlandsby, hvor omdrejningspunktet er rensdyrhold. Her er der mange rensdyr, og guiden fortæller om forholdene og livet som rensdyrbonde.
Her er rigtig fine muligheder for at tage gode fotos af rensdyrene.

Her er tillige en hyggelig hytte med café, hvor der kan købes en god kop kaffe eller varm chokolade og spises kage ved det åbne ildsted.

Undervejs på udflugten gøres der forskellige stop, hvor der er gode fotomuligheder og små pauser, hvor guiden fortæller om Lapland.

Pris pr. person på enmands-snescooter kr. 1.050,-
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 850,-
Børn 0-12 år på pulk efter snescooter kr. 480,-

Halvdags snescooterudflugt (lørdage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 10.00.

Udflugten tager 3-4 timer, og der køres ca. 60 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene.

Udflugten bringer deltagerne på en udflugt, der giver en meget variere rute, hvor der krydses store søer og elve, og hvor man efterhånden kommer langt ud på tundraen.

Her på udflugten ser du virkelig, hvor anderledes vejrforholdene er, og hvad de gør for vegetationen.

Her når udflugten også ud på det flotte Kätka-fjeld, hvor vi holder pause i en meget fin og gammel bjælkehytte, hvor der er dejlig varme og mulighed for at købe kaffe og kage.

Undervejs på udflugten gøres der forskellige stop, hvor der er gode fotomuligheder og små pauser, hvor guiden fortæller om Lapland.

Pris pr. person på enmands-snescooter kr. 1.800,-
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 1.350,-

Børn minimum 13 år skal sidde på passagersæde hos forældre og betaler pris ved 2 på snescooter.

Aftenudflugt på snescooter for at opleve nordlys og den dejlige stjernehimmel (tirsdage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 19.00. 
Udflugten tager 2-2,5 time, og der køres ca. 25-30 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene. 

Der er mulighed for at opleve nordlys undervejs på udflugten under de rigtige vejrforhold. Udflugten gennemføres uanset nordlys-forholdene, idet udflugten både er en snescootertur og giver mulighed for skøn aftenoplevelse, stjernehimmel og nordlys. 

På udflugten er der en engelsktalende guide, der medbringer varme drikke i rygsækken og fortæller om naturen og det, man kan opleve på udflugten. 

Pris pr. person på enmands-snescooter kr. 1.450,-
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 1.250,-
Børn 8-12 år på pulk efter snescooter kr. 850,-

PRAKTISKE INFORMATIONER FOR GÆSTER PÅ SNESCOOTER.
Udflugter for danske gæster:
Hvis I gerne vil på et individuelt udflugtsprogram, hvor det kun er jer, der deltager, kræver det minimum 4 deltagere for at lave dette.

Det er samme udflugter og priser, som angivet ovenfor, men der er ikke andre deltagere end jer.

Kursus i kørsel på snescooter:
Du får ved hver udflugts start et kort kursus i kørsel på snescooter, hvor guiden viser dig måden at køre din maskine. Det er let, men vi forventer naturligvis, at du gør, som guiden informerer om, og samtidig husker at respektere alvoren i at køre snescooter.
Når udflugten er startet, lærer du hurtigt at manøvrere og køre din snescooter, og du finder ud af, at der også er mulighed for at give gas undervejs.

Guiden hjælper og vejleder alle deltagere undervejs, så alle føler sig trygge og velinformeret, og kan køre deres snescooter bedst muligt.

Inkluderet i udflugterne:
Deltagerne får udleveret en praktisk polar-snescooterdragt, der er varm og funktionel, tillige hjelmhue, hjelm, handsker og polarstøvler.
Prisen inkluderer benzin- og olieforbrug og en introduktion til kørsel på snescooter.

Betingelser for at køre snescooter:
Føreren af snescooteren skal have bilkørekort for at køre en snescooter.
Der er alkoholtest ved start af hver udflugt på snescooter.
Alle deltagere skal være klar 15 minutter før turens start.
Selvrisiko for kørsel på snescootere er € 2.000,- (= det du ødelægger køber du, dvs. hvis du ødelægger noget på snescooteren, der ikke betegnes som almindelig slidtage skal du af din selvrisiko betale for det, der er ødelagt).
Børn sidder normalt i en overdækket pulk, der trækkes af guiden.
Børn som bagsædepassager er muligt, men de skal være højere end 140 cm, og dette barn skal betale voksen pris.

Hundeslædesafari

Rejserog.dk har gennem 25 år lavet hundeslædeture i forbindelse med vores mange rejser til Lapland.

Det er altid en fantastisk oplevelse af møde hundene og se dem arbejde på en af de lange udflugter. Du får nu mulighed for en helt enestående oplevelse i pagt med naturen.

Alle gæster afhentes ved deres indkvartering iht. nærmere aftale. Hundeslædesafari starter typisk kl. 09.00 eller kl. 14.00. Du køres ca. 30 km langt ud på fjeldet, hvor du kommer til et fint og velfungerende Husky-center, hvor der er omkring 100 hunde.

Den engelsktalende guide er også din husky-guide, og du bliver informeret om hundenes liv og arbejde på vej til Husky-centret.

Ved ankomsten møder du naturligvis hundene og kan høre dem, for de er ivrige efter at komme i gang.

Husky guiden giver dig nu en introduktion til at køre hundeslæde.

Du skal køre dit eget spand hunde, som typisk er 4-5 hunde. Du bliver nu informeret om, hvorledes du styrer hundeslæden, og hvilken opgave du har for at holde styr på dine hunde. Det er ikke svært, men du kører din slæde alene, og derfor er det vigtigt, at du forstår vigtigheden af at holde ved, at kunne dreje og at kunne standse hundeslæden.

Det bliver også lige checket, at du har nok vintertøj på. Hvis det ikke er tilfældet kan du låne noget af husky-centret.

Hundene er meget ivrige for at komme ud og løbe, og de har masser af kræfter. Hundene løber typisk 2 gange pr. dag, så de får masser af træning.

Hundene har kun fridag om søndagen. Sådan foregår hundenes vinter – typisk fra midten af november til april. Hele sommeren er der så ferie for hundene.
De bedste af dyrene bliver også trænet specielt af ejeren, og så bliver de brugt til internationale hundeslædekonkurrencer.

Efter du er introduceret til at køre hundeslæde, vil du gå til pladsen, hvorfra der startes. Her får du dit eget hundespand og kan se dyrene.

Det er bedst, at du venter med at kæle med dem til efter turen, for nu har de kun fokus på at komme ud at løbe.

Når alle deltagere er klar, sætter guiden i gang, og alle følger med ud på den valgte safari. Der er oftest 2 guider med på udflugten. Hvis det er den lange heldagssafari er der også ofte 3 guider med.

Undervejs oplever du utroligt ivrige hunde, der – selvom det kun er dig, der fører dem – er meget disciplinerede og utroligt trække-villige. Der er fart over feltet, men du finder hurtigt rytmen, og mærker, at hundene ganske enkelt godt ved, hvad de skal og egentlig er lidt ligeglade med dig som fører. De løber og løber og gør det, de er bedst til.

Du nyder udsigten gennem det snehvide landskab og følger sporet.

Vi byder på 3 forskellige hundeslæde-safarier. Introduktion og forløb er grundlæggende det samme, men naturligvis i forskellig længde, med henholdsvis 10 km, 20 km og en heldagssafari på 40 km.

På turene på 10 og 20 km kan der køres således, at der er 2 personer pr. slæde. Det betyder, at 1 person sidder i slæden på et rensdyrskind, og en anden fører slæden. På heldagssafarierne kan man kun være 1 på hver slæde, og det er føreren af slæden.
Der er også plads til børn på disse safarier. Se priserne.

Der skal minimum være 2 deltagere for at udflugten kan gennemføres. Der guides på engelsk, og derfor kan der også godt være andre deltagere fra andre lande.

Når man er tilbage ved husky-centret, finder hundene selv på plads, så der kan spændes af hundeslæderne. Nu får du tid til at se på hundene og takke dem for deres arbejde inden du også har mulighed for at se alle de andre hunde og måske hvalpe i husky-centret.

Efter turen bydes der oftest på en varm drik i en samisk ”Kota”, der er et stort spidst telt. Teltet er opvarmet med et åbent ildsted.

Herefter køres deltagerne tilbage til deres indkvartering.

10 km hundeslædesafari:
Udflugten tager 2-2,5 time, og der køres ca. 45-60 minutter med hundeslæden. Tillige introduktion og oplæringstid samt afslapning og varm drik efter turen.

Pris pr. person på enmands-slæde kr. 1.950,-
Pris pr. person ved 2 på slæden (1 fører og 1 passager) kr. 1.550,-
Pris barn 4-12 år som passager kr. 1.450,-
Barn 0-3 år som passager ej muligt

20 km hundeslædesafari.
Udflugten tager ca. 3 timer, og der køres ca. 2 x 45 minutter med hundeslæden. Tillige introduktion og oplæringstid samt afslapning og varm drik efter turen. På safarien bliver der en pause med fotomulighed ude på ruten.

Pris pr. person på enmands-slæde kr. 2.550,-
Pris pr. person ved 2 på slæden (1 fører og 1 passager) kr. 2.250,-
Pris barn 4-12 år som passager kr. 1.950,-
Barn 0-3 år som passager ej muligt

35 km heldags hundeslædesafari.
Udflugten tager ca. 5 timer, og der køres ca. 3 timer med hundeslæden. Tillige introduktion i opbygning og samling af en hundeslæde og forberedelse til en lang dags safari. Du bliver oplært i at køre hundeslæden med 3-4 hunde. Slæderne køres af 1 person, og der er ikke plads til passagerer. Der holdes flere pauser undervejs på safarien, både for at spise frokost i en ”Kota” og naturligvis få saft- og fotopauser.

Børn er velkomne, men de skal være i guidens slæde.

Pris pr. person på enmands-slæde kr. 3.850,-
Pris barn 4-12 år som passager kr. 2.150,-
Barn 0-3 år som passager ej muligt

Inkluderet på alle safarier.
Prisen inkluderer transfer fra og til din indkvartering, engelsktalende guide, den valgte længde på hundeslædesafarien og den omtalte forplejning.

Du skal selv medbringe varmt tøj til hundeslædesafarien.

Hundeslædehunde:
Rejserog.dk’s samarbejdspartnere driver alle deres firmaer på en sund og forsvarlig vis. Alle hunde og rensdyr er i god foderstand, og de har et godt hunde- og rensdyrliv.
Om sommeren er dyrene på ferie og arbejder ikke, men nyder den skønne finske sommer. Om vinteren gør dyrene, det de elsker mest, dvs. arbejder med hundeslæder og rensdyrkaner.
Alle vores partnere, der har med dyr at gøre, er lokale finske partnere, der er bosiddende i Lapland hele året.

IS-GOKart

Prøv en sjov oplevelse. Du har sikkert prøvet at køre gokart i Danmark på en indendørs bane.

Nu får du muligheden for at køre på en fed isbane uden for byen, hvor du bor.

Disse gokarts har pigge på dækkene og køres som almindelige gokarts, men man ”broad-sider” hele tiden for at dreje!
En rigtig sjov oplevelse, der giver adrenalin til alle deltagere, og som kræver meget mere end at køre på asfalt. Det giver et større konkurrencemoment og smil hele vejen.

De gokarts, der køres på, er danske gokarts af mærket DINO, og de er meget driftsikre og stabile og kan holde til det vejrlig og den kørsel, der bydes på.

Deltagerne kører med transfer til banen, hvor der udleveres polartøj, handsker og hjelm.
Der er samtidig en introduktion til sikkerhedsforhold og kørsel generelt.

Der er typisk 2-3 engelsksprogede guider, der sørger for at servicere deltagerne under arrangementet.

Arrangementet afvikles i henhold til det arrangement, I har valgt at deltage på. Guiderne sørger for det praktiske og sørger for at deltagerne også får pause og kan slappe af.

Der er et godt udsigtstårn, hvor deltagerne holder pause, og der serveres varme drikke fra åben bål med god udsigt over banen.

Der er ingen tvivl om, at alle har mulighed for at give al den gas, de har lyst til, og man vil hurtigt finde ud af, hvor fedt det er, og at det giver rigtigt meget, hvis man arbejder på sin køreteknik.

Efter arrangementet er der transfer tilbage til din indkvartering.

Vi tilbyder 2 forskellige arrangementer:

Standardarrangement med is-gokart.
Efter introduktion til kørsel kører hver deltager sin gokart 2 gange af 15 minutter.

Her får du mulighed for at køre mod dem, der deltager sammen/samtidig med dig. Dette er ikke er race, men almindelig gokart-kørsel for alle.
Her oplever du farten og kan køre mod dem, som er på banen med dig.

Der køres i hver sin retning i løbet af de to “set”. Der er naturligvis pause mellem kørslen, så du kan slappe af.

Pris pr. deltager kr. 850,-.

Minimum 2 deltagere for gennemførsel af arrangementet. Der kan deltage andre i dette arrangement samtidig med jeres deltagelse.

Privat race med is-gokart.
Efter introduktion til kørsel laves der køretræning med 2 kørepas af ca. 15 minutter pr. deltager.

Her får du mulighed for at finpudse din teknik og udvikle din kørsel.

Efter træning er der flagstart med indledende heats, og herefter køres der konkurrence med semifinale og finale.

Der er præmie til de 3 første over målstregen.

Arrangementet laves for Rejserog.dk’s gæster som et lukket arrangement, og derfor skal der minimum være 8 deltagere.

Pris pr. deltager kr. 950,-.
Minimum 8 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2 timer.

Følgende er inkluderet for hver deltager:
Det angivne program, transfer til og fra byen til banen, polardragt, hjelm og handsker. 1 is-gokart pr. person inkl. brændstof. Varme drikke.

Børn fra 8 år kan deltage på samme vilkår og pris som voksne.

Alpint skiløb og langrend

Rejserog.dk’s rejsemål i Lapland er bl.a. i  Finlands største alpine skiområde, og derfor er det oplagt at tage en halv eller hel dag på ski.

Her oplever du den kendte pulversne, som også kendes i Nordamerika. Der er ikke tøvejr i Lapland i løbet af vinteren, og det betyder, at den konstante vinter altid er med frostvejr, hvilket gør snekrystallerne tørre og sprøde og derved helt fantastiske at køre i.

Der er et meget velfungerende alpinanlæg med 55 km pister i op til 600 meters højde. Her er i alt 27 velfungerende lifte, lige fra store kabinelifte til hurtige stolelifte og små t-lifte i de yderområder, der endnu ikke er helt udbygget.

Her er i alt 43 pister i alle sværhedsgrader – ja, tillige den populære world-cup strækning, som benyttes når world-cup sæsonen åbnes hvert år i starten af december.

I løbet af en vinter kommer der op til 8 meter sne, og skisæsonen er meget lang fra primo december til primo maj.

Skiområdet er kendetegnet ved at være særdeles veholdt, utroligt præpareret på pisterne og med moderne og velfungerende liftsystem. Der er aldrig kø ved liftene og skibussystemet kører upåklageligt med god plads.

Her er alt i skiudlejning og skiskole, hvis rejsedeltagerne har behov for dette.

Her ser du et overblik over liftkortpriser, skileje og skiskole, som jeg er behjælpelig med at håndtere i forbindelse med rejsen.

Skiudstyr:

Alpint skiudstyr:
Standard carving ski-pakke med ski, støvler og stave:
1 dag € 41,-
2 dage € 70,-
3 dage € 94,-

Alpin skiskole:
Der undervises på engelsk.

Privat undervisning.
1,5 times privat undervisning € 99,- for den første person. 2 personer € 135,-.
3 timers privat undervisning € 175,- for den første person. 2 personer € 211,-.

Der undervises også grupper i minimum 3 dage.

Deltager har selv skiudstyr med (dvs. der skal bruges lejet udstyr på skiskole).

Langrend.
Her i Lapland er et eminent langrendsområde, der er udviklet med 268 km langrendsløjper i alle sværhedsgrader.
Her løber du på lette sø-løjper med små sløjfer med kun 4-6 km eller længere bakkede løjper på 8-15 km eller fjeldløjper på 10 til 30 km.

Langrend er en nationalsport i Finland, og her bydes på alt, hvad et langrendshjerte kan begære.

Her er fri brug af langrendsløjperne. Skiudstyret er super godt og der er såvel klassisk langrendsudstyr såvel som langrendsudstyr til skating langrend.

Se tillige de fine priser for langrends- skiskole inkluderet skiudstyr. Så får du det ikke lettere eller billigere.

I løbet af en vinter kommer der op til 8 meter sne, og skisæsonen er meget lang fra primo december til ultimo april.

Skiområdet er kendetegnet ved at være særdeles veholdt, utroligt velpræpareret på løjperne. Det gode skibussystem fungerer upåklageligt med god plads og giver dig mulighed for at kunne løbe i en retning og tage bussen tilbage – eller omvendt. Du finder altid en langrendsløjpe, hvor der er læ og skøn natur.

Her er alt i skiudlejning og skiskole, hvis rejsedeltagerne har behov for dette.

Skiudstyr:
Langrendsudstyr:
Standard langrend ski-pakke med ski, støvler og stave:

1 dag € 41,-
2 dage € 70,-
3 dage € 94,-

Langrendsskiskole:
Der undervises på engelsk.

Privat undervisning.
1,5 times privat undervisning € 99,- for den første person. 2 personer € 135,-.
3 timers privat undervisning € 175,- for den første person. 2 personer € 211,-.

Der undervises også grupper i minimum 3 dage.

Deltager har selv skiudstyr med (dvs. der skal bruges lejet udstyr på skiskole).

Sneskovandring

Vi tilbyder sneskovandring tirsdage og torsdage kl. 10.30.

Sneskovandring er den nye mode i Lapland, og her får du mulighed for en unik naturoplevelse på fjeldet med en lokal guide, der kender naturen og fjeldet.

Jeg anbefaler ikke, at man går alene på fjeldet i snesko, men at man i stedet deltager på en arrangeret tur på snesko.

Du mødes med vores guide ved vores kontor, og her får du introduktion til at benytte sneskoene.

Du går nu med på en 1,5 til 2 timers udflugt på snesko.

Vores guide tager dig med ud på fjeldet og gennem skoven, hvor der er fred og ro.

Du vil opleve områder med meget dyb sne, som du finder let at gå igennem med disse sko. I nogle områder er der op til 2 meter dyb sne.

Arrangementet er lidt krævende, og det forventes, at du er i nogenlunde form.

På udflugten er der pause med varm saft.

Pr. person inkl. snesko kr. 650,-.
Pr. barn 6-12 år inkl. snesko kr. 450,-.

Rallykørsel i sne

Jeg har gennem mange år arrangeret rallykørsel i sne med vores gæster.

Det er en fed oplevelse, hvor adrenalinet får lov at pumpe rundt i kroppen, når du kører en moderne rallybil – typisk en BMW 218i – og har en rallyguide ved din side, som kan give dig tips og vejledning i den rigtige kørsel.

Rallykørsel:
Deltagerne afhentes på hotellet og køres ca. 30 km til et stort rallyanlæg ude i de finske skove.

Efter ankomst til rallycentret møder man rallyinstruktørerne, der giver introduktion til rallykørsel i snelandskab. Banen, som man kører på, er ca. 4 km lang og bygget op af en af Finlands bedste rallykørere.

Hver deltager kommer nu ud på sit eget rallykursus. Hver deltager har 2 x ca. 10 minutters træning, hvor der er instruktør med hele tiden. Instruktøren lærer dig fif og teknik ved kørsel med høj hastighed i sneen. Her lærer du at bruge gas og bremser korrekt så du kommer hurtigst muligt gennem det snedækkede landskab.

Efter træning er der en konkurrence, hvor hver deltager kører 2 runder på rallybanen med fuld gas!
Der tages tid, og vinderen er den med hurtigst tid.

Herefter bliver du selv rally co-pilot. Du får nu mulighed for at sidde i passagersædet hos en professionel rallykører. Her skal der holdes fast, for nu bliver der givet rigtig gas!

Prisuddeling. Vinderne 1-2-3 får præmier. Ved prisuddeling bydes der på kaffe og lidt kage.

Efter rallykursus køres deltagerne tilbage til hotellet.

5.350,- kr. pr. deltager.

Minimum 6 deltagere.
Tidsforbruget er ca. 2-3 timer.
Inkl. transfer fra og til hotellet.

Fatbike - en ny måde at cykle i sneen på!

Fat Bikes er den nye vintercykelsport i Finland.

Her lejer du en mountain bike med ekstra store ballondæk og god gearing, så du kan køre i den løse sne.

Ballondækkene holder dig ovenpå sneen og giver en god cykeloplevelse. Cyklen kan både bruges på landeveje, skov sport og i løs sne.

Fat Bikes lejes gennem Rejserog.dk.

Leje af almindelig Fat Bike pr. person:
2 timer € 30,-
3 timer € 40,-

Leje af Fat Bike med el-motor pr. person:
2 timer € 60,-
3 timer € 70,-

Nordlys i Lapland

Nordlys:
Det bedste tidspunkt for oplevelse af nordlys er i februar og marts måned, men generelt kan man ikke forudsige tidspunkt for dette vejrfænomen, idet de lokale vejrforhold blot skal ændre sig ganske lidt for at nordlyset kommer.

Gæster på ferie med Rejserog.dk har ofte oplevet nordlys, og generelt anbefaler vi blot vores gæster at gå udenfor og væk fra eventuel lysforurening, således at man har bedst udsyn mod himlen.

Vi tilbyder tillige følgende udflugter med fokus på at opleve nordlys. Alle udflugter starter centralt fra vores udflugtskontor i Levi.

Aftenudflugt på snescooter for at opleve nordlys og den dejlige stjernehimmel (tirsdage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 19.00.
Udflugten tager 2-2,5 time, og der køres ca. 25-30 km afhængig af deltagernes evner og vejrforholdene.
Der er mulighed for at opleve nordlys undervejs på udflugten under de rigtige vejrforhold. Udflugten gennemføres uanset nordlys-forholdene, idet udflugten både er en snescootertur og giver mulighed for skøn aftenoplevelse, stjernehimmel og nordlys.

Deltagerne får udleveret en praktisk polar-snescooterdragt, der er varm og funktionel, hjelmhue, hjelm, handsker og polarstøvler. Prisen inkluderer benzin- og olieforbrug og en kort introduktion til kørsel på snescooter.

På udflugten er der en engelsktalende guide, der medbringer varme drikke i rygsækken og fortæller om naturen og det, man kan opleve på udflugten.

Pris pr. person på enmands-snescooter kr. 1.450,-.
Pris pr. person ved 2 på snescooter kr. 1.250,-.
Børn 8-12 år på pulk efter snescooter kr. 950,-.

Aftenudflugt i bil for at opleve nordlys og den dejlige stjernehimmel (onsdage).
Vi starter fra vores snescooterkontor kl. 21.00.
Udflugten tager 2,5-3 timer, og der køres i bil langt ud på fjeldet. Her finder vi et eller flere steder at stoppe for at opleve det smukke nordlys og stjernehimlen. Der tændes et bål, og der bydes på snacks og varm saft.
På udflugten er der en engelsktalende guide, der fortæller om naturen og det, man kan opleve på fjeldet. En skøn aftenoplevelse, stjernehimmel og nordlys.

Udflugten gennemføres kun ved gode forhold og kan flyttes til en anden aften med bedre forhold, hvis guiden vurderer dette.

Pris pr. person (13 år og ældre) kr. 750,-.
Børn 6-12 år kr. 550,-.

Wellness, SPA og vandland

På destinationen tilbyder jeg muligheden for en ekstraordinær SPA- og wellnessoplevelse.

Her findes Finlands største SPA og Wellnesscenter. Her bydes på alt indenfor wellnessbehandlinger, bade, sauna, dampbad og evt. massage etc.

Her kan man sagtens få en hel dag til at gå. Her er der adgang til udendørsbassin og jacuzzi udenfor, indenfor er der mange boblebade og jacuzzis, såvel som store varmtvandsbade, koldtvandsbade, bølgesystemer, vandfald, modstrømsanlæg etc. Du kan naturligvis også tage børn med i det indrettede børnevandland og selv træne svømning i det store bassin, hvor der kun svømmes i baner.

Her er tillige spisemulighed og bar.

Tilvalg af adgang til SPA, wellness og badeland. Enkelt dag kr. 300,- pr. voksen, børn 6-14 år kr. 200,-. 

Isfiskeri

Mandage fra kl. 10.30.

Jeg tilbyder et hyggeligt arrangement med dejlig isfiskeri. 

Der køres i bil til en af de gode fiskerige søer. Her vil den engelsktalende guide introducere dig til at fiske med orm og kunstagn. 

Arrangementet tager 2,5 til 3 timer, og guiden medbringer snacks, og der kan spises grillet fisk til frokost. 

Pris pr. person inkl. fiskegrej og agn kr. 750,-.
Pr. barn 6-12 år inl. fiskegrej og agn kr. 500,-.

3-stjernet hotel med sauna på værelset

Jeg byder på et dejligt hotel i Finlands største vinterdestination med få meter til skipisten og alle aktiviteter.

Alle værelser inkluderer sauna, der er placeret ved badeværelset i det fine værelse. Værelserne er stilfuldt indrettet til 2 personer. Opredning for børn er muligt på hems eller med sovesofa. Alle værelser har gratis internet.

Opholdet er inkluderet stor morgenmadsbuffet. Mulighed for tilvalg af halvpension, der serveres som buffet. Her er forplejning i høj kvalitet.

Priser gældende i uge 2 til 15:

Pris pr. nat pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.050,-.
Enkeltværelsestillæg kr. 650,-.
Ekstra seng (opredning for voksen) i værelse kr. 850,-.
Tillæg for halvpension som buffet eller 3 retter inkl. kaffe/te kr. 350,-.

Børnerabat på ophold og forplejning forudsat 2 fuldt betalende i værelset:

0-3 år = gratis.
4-11 år = halv pris.

4-stjernet wellnesshotel

Jeg byder i centrum af Finlands største skisportsområde på et dejligt 4-stjernet wellnesshotel med få meter til skipisten og alle aktiviteter.

Opholdet inkluderer adgang til swimmingpool, der frit kan benyttes hver tirsdag til søndag om morgenen (tilvalg af spa og wellness, se nedenfor).

Her er tillige gratis internet og fri adgang til legerum for børn.

Hotellet er 4-stjernet og alle standarddobbeltværelser er ca. 22 m2 store og indrettet stilfuldt. Pæne badeværelser. Værelserne er beliggende i forskellige afdelinger med kort gå-afstand til hovedbygningen, restaurant, reception og spa- og wellness og vandland.

Opredning for børn er muligt i alle værelser med plads i  sovesofa. Ønsker I bedre plads, anbefaler vi, at der vælges en juniorsuite.

Opholdet inkluderer en stor morgenmadsbuffet.
Mulighed for tilvalg af halvpension, der serveres som buffet inkl. kaffe/te).
Her er god og rigelig kvalitetsforplejning.

Priser gældende i uge 1 til 4:
Pris pr. nat pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.050,-.

Priser gældende i uge 5 til 8:
Pris pr. nat pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.150,-.

Priser gældende i uge 9 til 15:
Pris pr. nat pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.250,-.

Enkeltværelsestillæg kr. 550,-.
Ekstra seng (opredning for voksen) i værelse kr. 650,-.
Tillæg for aftensmad/middag kr. 350,- pr. person og aften.

Børnerabat på ophold og forplejning forudsat 2 fuldt betalende i værelset:

0-5 år = gratis.
6-14 år = halv pris.

Tilvalg af adgang til SPA, wellness og badeland. SPA og wellness- afdelingen er Laplands største med masser af sauna, dampbade, massage, kolde- og varme bade samt jacuzzier inde og ude. Bassin udenfor tillige.

Enkelt dag kr. 300,- pr. voksen, børn 6-14 år kr. 150,-.
Forudbestiller du for alle hele dage under opholdet kr. 150,- pr. voksen, børn 6-14 år kr. 100,-. Børn 0-5 år gratis.

Ferielejligheder - hytter - ren luksus i høj kvalitet

I Lapland er ferielejligheder og hytter af meget høj kvalitet. De er ofte skabt til mange mennesker og har altid sauna og masser af plads.

Her på Laplands største vinterdestination byder jeg på pæne og velholdte ferielejligheder. Lejlighederne er en del af et større hotel, hvor du har gode faciliteter, og morgenmaden er inkluderet. Her er der også mulighed for at inkludere aftensmad.

Her bor du med ca. 350 meter til skipisten og alle aktiviteter. 150 meter til centrum af byen.

Der er 2 typer lejligheder. Opholdet inkluderer den valgte lejlighed inkl. sauna, der i hver lejlighed er placeret i badeværelset. Her er tillige inkluderet sengetøj og håndklæder samt slutrengøring.

Her er tillige inkluderet stor morgenbuffet i hovedbygningen. Lejlighederne har balkon eller terrasse.

Studielejlighed, 2 personer.
Lejlighederne er indrettet til 2 personer, og har stue/opholdsrum med fransk køkken. I stue/opholdsrummet er der 2 senge samt spiseplads. Studielejligheden er ca. 22 m2 stor. Tillige bad og toilet inkl. sauna.

Opredning for børn er muligt på hems eller med ekstra sovesofa. Studielejlighed med hems er ca. 28 m2 stor.

Priser gældende i uge 2 til 15. Prisen er gældende ved minimum 2 personer i lejligheden.
Pris pr. person i studielejlighed ved 3 nætter, 4 dage kr. 3.250,-.
Pris for ekstra nat i 2 personers studielejlighed pr. person kr. 950,-.

Ekstra seng (opredning for voksen) i lejlighed pr. person kr. 750,- pr. nat.
Tillæg for halvpension som buffet eller 3 retter inkl. kaffe/te pr. person og aften kr. 300,-.

———-

2-værelses lejlighed, 2-4 personer.
Lejlighederne er indrettet til 2 til 4 personer og har stue/opholdsrum med fransk køkken. I stue/opholdsrummet er der 2 senge på sovesofa samt spiseplads. Tillige bad og toilet inkl. sauna. Der er tillige et ekstra soverum med 2 senge. Lejligheden er ca. 45 m2 stor.

Dette er en idéel lejlighed, hvis man har store børn med på rejsen.

Priser gældende i uge 2 til 15. Prisen er gældende ved minimum 2 personer i lejligheden.
Pris pr. person i 2 værelses lejlighed ved 3 nætter, 4 dage kr. 4.250,-.
Pris for ekstra nat i 2 værelses lejlighed pr. person kr. 1.250,-.

Ekstra seng (opredning for voksen) i lejlighed pr. person kr. 850,- pr. nat.
Tillæg for halvpension som buffet eller 3 retter inkl. kaffe/te pr. person og aften kr. 300,-.

Børnerabat på ophold og forplejning forudsat 2 fuldt betalende i lejligheden (rabatten er på basis af ekstra sengs pris):

0-3 år = gratis.
4-11 år = halv pris.

Chalet luksus lejligheder og hytter.

2- til 15 personers luksus chalet-lejligheder. Fra 3 overnatninger, 4 dage.

Vi har et stort udvalg af dejlige chalet-ferielejligheder af høj standard med meget central placering i Finlands største alpine skicenter.

Her på destinationen bydes på moderne ferielejligheder med gode faciliteter og god plads.

Grundlæggende er alle lejligheder med soverum til alle personer i lejligheden. Alle lejligheder er moderne og holdes hele tiden opdateret med udstyr og moderne fornødenheder.

Alle lejligheder er placeret i centrum af skicentret med ca. 100 til 300 meter til supermarked, restauranter, barer og alle aktiviteter.

Inkluderet i opholdet:
Følgende er altid inkluderet i priserne for lejligheder og hytter: Slutrengøring, sengetøj/linned (er i indkvarteringen, og man lægger det selv på sengene), håndklæder til indkvarteringens antal gæster.
Rygning er ikke tilladt indendørs. Husdyr er generelt ikke tilladt.
Check ind forgår tidligst fra kl. 16.00. Check ud senest kl. 12.00.
Der forefindes bagagerum og mulighed for omklædning og bad inden afrejse, selvom man er checket ud af sin lejlighed.

CHALET-STUDIELEJLIGHED, 2+2 PERSONER.
Studielejlighederne er indrettet som lækre moderne lejligheder til 2 til 4 personer.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by direkte ved pisterne.
Lejlighederne er beliggende på 3 sal (elevator) og er indrettet med stue/opholdsrum med fransk køkken. I stue/opholdsrummet er der 2 senge samt spiseplads. Her er tillige sovesofa til 2 personer.
Studie lejligheden er ca. 35 m2 stor. Lejlighederne er renoveret i 2015.
Her er tillige bad og toilet og sauna. Her er også sydvendt balkon.
Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur (ingen ovn), opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Vaskemaskine forefindes i bygningen. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 3.150,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.150,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 3.450,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.250,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 5.950,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.950,-.

———-

CHALET-LEJLIGHED med 2 SOVERUM FOR 4 PERSONER.
Lækre moderne lejligheder til 4 personer med god plads.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by ca. 100 meter fra hovedpisten.
Lejlighederne er beliggende på 1 sal og er indrettet med stue/opholdsrum med fransk køkken. Her er åben pejs. Her er tilige 2 soverum med 2 senge i hvert soverum.
Lejligheden er ca. 50 m2 stor. Lejlighederne er renoveret løbende.
Her er tillige bad med sauna og separat toilet. Her er også vestvendt balkon.
Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Her er også tilgang til brænde til pejsen. Vaskemaskine forefindes i nærheden. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 3.750,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.350,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 4.250,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.550,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 6.650,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.350,-.

———-

CHALET-LEJLIGHED med 3 SOVERUM FOR 6 PERSONER.
Lækre moderne lejligheder til 6 personer med god plads.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by direkte ved hovedpisten.
Lejlighederne er beliggende på 1 sal og er indrettet med stue/opholdsrum med fransk køkken. Her er åben pejs. Her er tillige 3 soverum med 2 senge i hvert soverum.
Lejligheden er ca. 60 m2 stor. Lejlighederne er renoveret løbende.
Her er tillige bad med sauna og separat toilet. Her er også syd- og østvendt balkon med udsyn mod pisterne.
Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Her er også tilgang til brænde til pejsen. Vaskemaskine forefindes i nærheden. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 4.850,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 1.750,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 5.750,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.050,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 8.350,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.850,-.

———-

CHALET-LEJLIGHED, 4 SOVERUM FOR 8 PERSONER.
Lækre moderne lejligheder til 8 personer med god plads.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by direkte ved hovedpisten.
Lejlighederne er beliggende på 1 sal i bygningen og er indrettet i 2 niveauer (43 m2 og 43 m2) og er indrettet med stue/opholdsrum med fransk køkken. Her er åben pejs. Her er tillige 4 soverum med 2 senge i hvert soverum (2 soverum på hver etage).
Lejligheden er ca. 86 m2 stor. Lejlighederne er renoveret løbende.
Her er tillige bad med sauna og separat toilet. Her er også syd- og østvendt balkon med udsyn mod pisterne.

Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Her er også tilgang til brænde til pejsen. Vaskemaskine forefindes i nærheden. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:

Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 6.350,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.250,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 6.950,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.450,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 8.850,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.950,-.

———-


CHALET-LEJLIGHED, 6 SOVERUM FOR 13 PERSONER.
Lækre moderne lejligheder til op til 13 personer med god plads.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by direkte ved hovedpisten.
Lejlighederne er beliggende på 2. og 3. sal i bygningen og er indrettet i 2 niveauer og er indrettet med stue/opholdsrum i nederste plan med åbent køkken. Her er åben pejs. Her er tillige 6 soverum med 2 senge i hvert soverum (1 soverum med 3 senge).
Lejligheden er ca. 135 m2 stor. Lejlighederne er renoveret løbende.
Her er tillige bad med sauna og separat toilet. Her er også syd- og østvendt balkon med udsyn mod pisterne.
Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Her er også tilgang til brænde til pejsen. Vaskemaskine forefindes i nærheden. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 8.350,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.850,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 12.450,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 4.250,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 12.950,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 4.450,-.

———-

CHALET-LEJLIGHED, 7 SOVERUM FOR 15 PERSONER.

Lækre moderne lejligheder til op til 15 personer med god plads.
Lejlighederne er placeret meget centralt i Levi by direkte ved hovedpisten.
Lejlighederne er beliggende på 2. og 3. sal i bygningen og er indrettet i 2 niveauer og er indrettet med stue/opholdsrum i nederste plan med åbent køkken. Her er åben pejs. Her er tillige 7 soverum med 2 senge i hvert soverum (1 soverum med 3 senge).
Lejligheden er ca. 175 m2 stor. Lejlighederne er renoveret løbende.
Her er tillige bad med sauna og separat toilet. Her er også syd- og østvendt balkon med udsyn mod pisterne.
Her er trådløst internet.

I denne type lejlighed forefindes tillige følgende udstyr: service og køkkengrej, komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab med frys, microbølgeovn, vandkoger, kaffe maskine, toaster, cd-afspiller, DVD, TV, lille tørre skab, stryge grej, hårtørrer, air condition. Her er også tilgang til brænde til pejsen. Vaskemaskine forefindes i nærheden. Udstyr til børn skal bestilles på forhånd (høj stol, babyseng).

Priser gældende i januar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 9.450,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 3.250,-.

Priser gældende i februar:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 9.850,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 2.350,-.

Priser gældende i marts:
Pris for hele lejligheden 3 nætter 4 dage: kr. 14.350,-.
Pris for hele lejligheden ekstra overnatning pr nat: kr. 4.850,-.

Nordlys-Iglo

Nordlys-iglo – oplev friheden og stilheden i Lapland – fra 1 nat. 
Ude på fjeldet og dog kort afstand fra skicentret ved en stor tilfrossen elv har jeg i meget fredelige omgivelser 10 dejlige igloer, der er ideelle til oplevelse af nordlys.

Prøv at bo i disse igloer, der er nybyggede og velindrettede og af flot standard. Igloerne er beliggende med flot udsigt og horisont og dog ved skov og elv, så der er dejlig natur og fred og ro.
Her bor du tæt ved et samisk rensdyrbrug, hvor der er mange dyr og hyggelige gamle træbygninger.

Vores igloer er moderne og bygget i træ og særdeles godt isoleret. Her er et stort glasparti, der har indbygget varme, så der altid er udsyn til trods for evt. snefald.

Igloen er ca. 25 m2 stor og indrette med opholdsrum med 2 senge og mulighed for ekstra opredning for 1 person. Her er bad og toilet og gulvvarme i hele igloen. Her er tillige vandkoger og køleskab. Opholdet er naturligvis inklusive sengetøj, håndklæder og rengøring samt morgenmad i flot bjælke hytte.

Personalet på indkvarteringen bærer naturligvis samisk tøj.

Her er der tillige mulighed for at tilvælge aftensmad, der også serveres i den samiske træhytte, hvor der serveres morgenmad.
Her er ekstra hyggeligt om aftenen, idet der er ild i pejsen. Jeg anbefaler, at vi aftaler et fast tidspunkt, I spiser på, så ejeren af rensdyr centret kan planlægge jeres middag. Her er altid hyggeligt, og mine gæstser har altid rost indkvarteringen.

Pris gældende fra 7. Januar til 28. Februar:
Pris pr. person i igloen ved 2 personers ophold inkl. morgenmad kr. 2.250,-.

Pris gældende fra 1. marts til 1. maj:
Pris pr. person i igloen ved 2 personers ophold inkl. morgenmad kr. 1.750,-.

Ekstra seng i igloen (udover 2) uanset alder pr. person kr. 1.250,-.

Aftensmad:
3 retters middag, voksen (fra 13 år) kr. 495,-
3 retters middag, barn (0 til 12 år) kr. 295,-

Der kan tillige vælges á la carte fra et mindre menukort i restauranten i rensdyrlandsbyen.

Her kan naturligvis også købes kaffe, kage og lokale specialiteter og spises frokost i løbet af dagen. Rensdyrfarmen er åben for besøgnde i løbet af dagen.

Aktiviteter.
Her tilbydes også forskellige aktiviteter, der anbefales at bestille på forhånd. Her er mulighederne:

Nordlys:
Bedste tidspunkt for oplevelse af nordlys er i februar og marts måned, men generelt kan man ikke forudsige tidspunkt for dette vejrfænomen, idet de lokale vejrforhold blot skal ændre sig ganske lidt for at nordlyset kommer.

Rejserog.dk og mine gæster har ofte oplevet nordlys, og her ved igloerne finder du de bedste muligheder og forhold for at se nordlys. Her er der ingen lysforurening, og samtidig bor du i en dejlig iglo, hvor du konstant har mulighed for den bedste udsigt til himlen.

Rensdyrsafarier:
Vi tilbyder 2 forskellige rensdyrsafarier. Du kører med en samisk rensdyrfører, der fortæller dig det praktiske og sørger for, at du sidder dejligt lunt i rensdyrslæden. Oplevelsen gennem de sneklædte landskaber er fantastisk, idet du oplever dyrene arbejde sig gennem sneen og samtidig oplever den spektakulære natur.

1 km safari:

En fin og overkommelig slædetur med rensdyr i skoven ved den samiske rensdyrlandsby. Turen er ca. 1 km lang og tager 10-20 minutter afhængig af forholdene og rensdyrenes dagsform.

Pris pr. person (13 og ældre) kr. 350,-.
Pris pr. barn (0 – 12 år) kr. 200,-.

Rensdyrsafari gennem skov og fjeld:
Denne safari tager deltagerne med gennem et gammelt rensdyrspor gennem de sneklædte landskaber langs floden.
Ruten tilbage mod rensdyrlandsbyen ser man det flotte højfjeld ved Levi med 600 meter høje bjerge.
Turen tager 45 til 60 minutter afhængig af rensdyrenes dagsform.

Pris pr. person (13 og ældre) kr. 550,-.
Pris pr. barn (0 – 12 år) kr. 350,-.

Nedenfor lidt ekstra billeder fra nordlys iglos.

 

Bo i ishotellet

Velkommen til mit helt specielle hotel – ishotellet i Lapland.

Her er opholdet langt ude på fjeldet i et skønt fredeligt område med skov og elv.

Ishotellet er det største i Finland, og jeg har arbejdet sammen med idémanden bag konceptet fra før, han fik idéen til dette vanvittigt flotte og anderledes hotel.

Ishotellet drives som et rigtigt hotel med is-suiter med plads fra 2 til 6 personer.

Alle værelser er store og individuelt indrettet med udsmykning i sne og is. Hver vinter inviteres forskellige kunstnere til Lapland for at være med til at udvikle de forskellige værelsers design, fællesområder, baren, kapellet og restauranten.

Væggene i ishotellet er mellem 70 og 100 cm tykke og naturligvis bygget af sne. Man starter medio oktober og er færdig før jul.

Hvert værelse har en seng bygget af is. Indvendig i sengen er der en boksmadras som rigtig madras at sove på. Her er tillige et rensdyrskin for hver gæst at sove på. Hver gæst får tillige en polarsovepose at sove i samt et specielt lagen at sove i inde i selve soveposen (lagnet er naturligvis vasket og rent).

I ishotellet og værelserne er der en konstant temperatur på ca. 0 til minus 5 grader. At sove i ishotellet er en fredfyldt oplevelse, fordi alle lyde forsvinder i væggene bygget af sne, og du sover i en varm sovepose.

Der er ikke brugt andet end sne og is på hele ishotellet, og det betyder, at der ikke er døre i værelserne, men forhæng.

Bad og toilet findes i varme lokaler lige ved siden af ishotellet. Her er tillige opmagasinering af bagage samt restaurant, hvor du kan vælge at have aftensmad og naturligvis få morgenmad i varme lokale.

Her er naturligvis også tilgang til gode saunaforhold.

Du bør dog bestille din aftensmad til at spise i ishotellets restaurant, – men du kan naturligvis også spise i den varme restaurant, og det er samme ret.

Ved check ind hjælper receptionisten gæsterne med at finde sig til rette og viser de praktiske forhold, således at ingen i tvivl om, hvorledes man bor på hotellet.

Da ishotellet også er en turistatraktion, der har besøg af mange gæster på en vinter, er værelserne åbne for besøgende indtil kl. 21.00, hvor du kan få dit værelse. Du har i mellemtiden adgang til varme lokaler og lounge samt ishotellets bar (både is-bar og varm bar), og du skal naturligvis have tid til at spise din aftensmad også. Så det passer fint med at hotellet er åbent for turister indtil kl. 21.00. Hvis du insisterer på at få dit værelse inden, er det også muligt, men du må forvente, at der kommer besøgende turister.

Priser gældende i uge 2 til 13:

Pris pr. nat pr. person i suite for 2 personer kr. 1.450,-.
Pris pr. nat pr. person i suite for 3 personer kr. 1.250,-.
Pris pr. nat pr. person i suite for 4 personer kr. 1.150,-.
Pris pr. nat pr. person i suite for 4 personer kr. 1.050,-.

Tillæg for halvpension 3 retter menu inkl. kaffe/te i is-restauranten eller i varme lokaler kr. 675,-.

Prisen inkluderer pr. person ophold i den valgte type suite, adgang til bad og toilet i varme lokaler, fri adgang til sauna, morgenmadsbuffet i varme lokaler, rensdyrskind, polar sovepose, lagenpose.

Aktiviteter ved ishotellet:
Området ved ishotellet byder på gode aktivitetsmuligheder, og dejlige vandreture i den skønne natur, og fri adgang til sauna.

Du kan både vandre i det snedækkede landskab af små stier, eller gå på de snedækkede landeveje.

Ofte vælger vores gæster at have en overnatning på ishotellet og der opleve stemningen og det specielle hotel og omgivelserne.

Alle andre typer aktiviteter kan gæsterne vælge at have fra hotellet, og så booker jeg dem til dem. Se forslagene til aktiviteter her på siden.

Nedenfor lidt ekstra billeder fra is hotellet.

 

Limousineudflugt

Udflugter i limousine.
Jeg tilbyde nu også mulighed for at du kan komme på udflugt med limousine.

Hvad med en flot aftentur på jagt efter nordlys?

Kontakt mig, hvis det er aktuelt af få en speciel køretur i Lapland!

Udtalelser fra gæster.

Her er et lille udpluk af kommentarer fra gæster, der har været med i Lapland på snescooterferie.

“Hej Henrik og tusind tak for sidst – og tak for en fantastisk tur til Lapland.
Mathias og jeg er fuldstændig overvældet over turen, som fra start til slut har været fyldt med gode oplevelser. Alt har fra start til slut været rigtig godt arrangeret – og vi har under hele rejsen været i trygge hænder.
En stor ros og tak til dig for et yderst godt informationsniveau i forbindelse med vores rejse. Alle de mails vi har modtaget fra dig har været rigtig informative.
Som nævnt for dig foran hotellet inden vi drog hjem, så ønsker Mathias og jeg en lignende tur næste år – og gerne arrangeret af dig. Vi vil gerne afsted i uge 9-10 eller 11 såfremt det er muligt. Vi hopper gerne med på en tur med andre af dine gæster og/eller helt på en lukket gruppe som den vi deltog på i år.

Tak for rejsen og oplevelsen :-)”

Mathias og Lars

Lars og Mathias, Tranbjerg

6 dages rejse med 4 snescooter dage i 2022 og 2023.

Hej Henrik

Selv tak for sidst! Det var en fantastisk tur og total velorganiseret og hyggeligt.

Med venlig hilsen
Hans-Jørgen

Hans-Jørgen Køppen, København

5 dages klassiker 2023 og specialtur med ishotel og nordlys iglos i 6 ekstra dage med masser af ekstra aktiviteter og private transfers.

Hejsa 😊

Så faldt der lidt ro over ”Thy-lejren” og der blev tid til computeren….

Det er os der takker dig for en uforglemmelig tur til Lapland….. Du formår virkelig at få tingene til ”at klappe”. Vi har nydt hvert minut sammen med dig og resten af gruppen 😊
Da vi modtog din mail med rigtig mange sider, var vores tanke lidt: Hvad fan… skal vi med alt det… Men efterfølgende har vi været meget taknemmelige for dine meget veludførte informationer.
Det er en stor del af, at det hele fungerer perfekt 😊

Vi vil til enhver tid anbefale andre at tage med dig på tur i det blå 😊

Håber vi ses en anden god gang….. Af hjertet- TAK

Preben og Linda

Linda og Preben, Snedsted

5 dage klassiker 2023 med 3 ekstra dage i nordlys iglos og kanefart med rensdyr samt biludflugter.

Hej Henrik

Tak for en god oplevelse i Finland. Det var veltilrettelagt og godt arrangeret, – som du plejer.

Sjovt at se alle havde stor smil på læben ved første stop på snescooter. Flot natur og rigtig sne med lyd.

Mvh.

Erling

Erling Almtoft, Frederiks

5 dage klassiker snescooter rejse 2023.

Hvad kan et lille møde til Open By Night ikke føre til?

Erling og Jeg stod og snakkede til et open by night i vore lokale by. Erling har været på mange motorcykel ture. Jeg foreslog Nord Finland og Norge. Og nu havde Jeg været deroppe 5 gange heraf de 2 gange om vinteren.

Erling havde rejst med Henrik Tang der også lavede snescooter rejser. Det korte svar fra mig var, så får du fat i ham, og så er det det vi gør. Jeg skal lige sige at jeg ikke er til motorcykel, men har kørt snescooter i Finmarken i Norge.
Og der var staks et tilbud fra Henrik Tang i indbakken. Rejsen blev omgående bestilt. Vi rejste derop og blev hentet i Lufthavnen af Henrik og vi var 10 personer i gruppen fra 24-72 år Jeg var den ældste.

Første dag var der 5 min gåtur til vores snescooters og tøj og udstyr til turen. Der var 2-takts 600 cc og samme størrelse i 4-takts snescootere. Jeg fik en 2-takts – og hvilken oplevelse, havde kun kørt 4-takts før. Jeg var meget tilfreds med to takts scooteren, – – den kunne flytte sig.

Så var der en kort men god forklaring hvordan man gør mv., og så ud i landskabet og dagens første mål var bjerget tæt på byen vi boede. Og en rigtig fin tur op på bjerget med fantastisk udsigts stop. Vores super påklædning var på prøve, og den var bestået. Det var en stejl bjergtur op men alle klarede det. Og alle fik lov at køre fremad med frisk fart. Og der var små stop for at samle gruppen, hvilket fungerede upåklagelig. der var tid til formiddags kaffen på en Samisk gård, og der var en god frokost ligeså på en rensdyrfarm.

Områdets mange ruter bød på mange spændende ting, bl.a. en del skove og der var også en del søer, der fik man lige prøvet 2-takts motorens akselleration evne, og det løse sne blev lige fordelt. Næste dag var det jo på med scooter tøjet hjemme på hotellet der havde hængt i tørre tørre-skabet om natten. Dagens tur var vest på til ishotellet ved frokost tid, hvor der inden havde været mulighed for at prøve at køre i løs sne. Og meget andet. Det var et utrolig godt spor vi kørte på hele dagen. Den første dag var noget mere ujævn. Men det klarede vi også fint.

Næste dag var vi på ren klar is med gokarts og var noget helt andet at køre med, så fik vi prøvet dette køretøj når der er glat. Alle dagene var der høj sol og dejlig frost klart vejr. Nogle var også på en hyggelig 10 km hundeslæde tur, som de fortalte var meget smuk og fredelig.

Ja, intet manglede på turen, selv rådet til en parkerings plads i Kastrup parkering 19…., – hvordan havde vi lige selv fundet det tilbud – hvis ikke Henrik havde fortalt om dette?

En tur på snescooter det bør man ikke gå glip af. Og husk det skal være en hel tur som beskrevet her!

Hilsen fra Jens

Jens T. Andersen, Frederiks

5 dage klassiker snescooter rejse 2023.

Hej Henrik

Tak for en fantastisk tur, det var en kæmpe oplevelse og et godt hold med godt humør.

Kæmpe ros til dig for at tilpasse dig så nemt til vores ønsker og samtidig lynhurtigt kunne stable ekstra saunagus + badning på benene.

Vi har allerede tanker på en tur mere.

Venlig Hilsen
Mads Offersen

Mads Offersen, Kastrup

5 dages Special tur for lukket gruppe med 13 deltagere (rejsen tilsvarer min XL tur), 2023.

Kære Henrik
Tak for en helt igennem fantastisk rejse til Lapland, hvor snescootersafari var det primære indhold. Rejsen, forberedelserne og ikke mindst de løbende orienteringer var særdeles veltilrettelagte og passende.

At opleve en tur med 20 kammerater (og store Henrik) på snescootere i den finske natur er høj klasse. Snescooterne vi kørte på var velholdte, velkørende og sikkerheden i højsædet – hvilket vi i særdeleshed værdsatte.

Supplerende oplevelser som is-gocart, hundeslædesafari og besøg på samisk restaurant gjorde ikke turen mindre fornøjelig. Sluttelig vil jeg bemærke at aftenen i Lapland er sjov – karaoke var i højsædet de fleste steder, og der var virkelig smil og grin på, når “living next door to Alice” blev sunget på finsk!

Jeg kan kun varmt anbefale Henrik Tang og hans snescooter rejser!

Kim

Kim Jacobsen, Aalborg

5 dage klassiker, 2016

Hej Henrik!
Så er vores snescooter tur for i år ved at være slut! Det har været 3 forrygende fantastiske dage, masser af sol, koldt fra – 20 grader den første dag og slutter nu med – 7 her til aften og let snefald!

Vi nåede faktisk alle ruter du havde anbefalet os, – det har været så perfekt!

Jeg tror vi er levet afhængige af dette smukke landskab!

De bedste hilsener
Tom og Eva 🙂

Eva Stjernqvist og Tom Poulsen, Haslev

Special rejs selv rejse til Lapland, 2018

Hej Henrik!

Vi syntes lige, at vi ville sende dig en mail selvom vi var heldige at støde på dig i Finland 🙂

Det var en alle tiders rejse du havde arrangeret for os!
Alt kørte bare som det skulle og vi havde en masse ufattelig spændende oplevelser og nye indtryk 🙂
Rent faktisk er Hasse efter rejsen brændt lidt varm på at skulle prøve en ski ferie eller noget lignende.

Vi har været en del mørbanket rundt omkring i kroppen efter de mange timer på snescooteren og haft en øm tommeltot 😀 MEN det har været det hele værd!!!!!

Vi syntes, du skulle vide, at vi har været rigtig glade for alt den grundige information, du har givet os og den kæmpe service du har ydet!
Det har været rigtig rart for os især nu vi vovede os ud på ukendt grund 😉

Så mange tusind tak Henrik og hyggeligt lige at møde dig!

Mange hilsener
Hasse og Katja

Katja G. Jacobsen

Special rejs selv tur med ishotel og snescooter

Du er godt dækket ind hos Rejserog.dk

Rejseforsikring

Rejserog.dk tilbyder dig at tegne afbestillings- og rejseforsikring gennem professionelt rejseforsikringsselskab.
Se mere under INFO.

dansk rejsegarantifond

Du er hos Rejserog.dk dækket via den danske Rejsegarantifond. Rejserog.dk har rejsegarantifond nr. 3492.
Se mere på www.rejsegarantifonden.dk.

udvidet ansvarsforsikring

Rejserog.dk har tegnet udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører gennem Gouda Rejseforsikring. Se mere på www.gouda.dk.