Vælg en side

Grupperejser!

Firma snescooter rejse – 
Privat gruppe snescooter rejse

Jeg laver også rejser for grupper.

En gruppe kan typisk være et firma, en klub eller forening eller en familiegruppe.

Der skal normalt være mindst 10 deltagere i en gruppe for at gruppen kan få sin egen turleder med, men grundlæggende laver jeg realistiske snescootergrupper, dvs. der skal være sammenhæng mellem gruppens ønsker, budget og en realistisk måde at afvikle rejsen på.

Jeg har haft mange på firma snescooter rejse gennem tiden og også mindre private grupper, der vil have noget ganske specielt. 

Derfor bør du ringe til mig, så vi kan tale om rejsens indhold og muligheder.

I tidens løb har jeg haft mange typer grupper afsted, f.eks. et firma i eget charterfly, håndværkergrupper, familier med en samling af fædre og sønner, motorsportsforeninger og sammenslutninger af fagforbund. 

Der er altid forskellige ønsker fra grupperne, og jeg imødekommer gerne alle ønsker, hvis de er realistiske. For mig er det uden betydning, hvad jeres fokus er i forhold til jeres oplevelser – jeg ønsker blot at sørge for, at I får en velafviklet rejse med godt indhold i forhold til jeres ønsker. 

Læs her lidt om nogle af mine rejseforslag. For firmaer er der mulighed for at tilrettelægge kursusaktiviteter på alle rejser, således at der kan planlægges en rejse med et fagligt indhold. Jeg har stor erfaring i at lave gruppe- og specialrejser.

Giv mig jeres ønsker, og jeg skal opfylde dem! Jeg gør jeres rejsedrømme til virkelighed!

Se her nedenfor 3 forskellige forslag, der har været givet til grupper, som skulle til Lapland, bl.a. på firma snescooter rejse. Når du har læst dem, fornemmer du indholdet og nogle af mulighederne, og så skal du blot tage kontakt til mig!

4 dages rejse med 2 dages snescootersafari

Rejseoplæg for snescooterrejse til Lapland 2021.

Laves kun for grupper på minimum 10 deltagere. 

4 dages rejse med 2 dages snescooter og aktiviteter.
14-20 personer.

Dette rejseoplæg er lavet til en gruppe på 14 til 20 personer, der ønsker at rejse i marts eller april måned. De rejser fra torsdag til søndag og har 4 effektive rejsedage, hvor der er tid til 2 gode snescooterdage og en ekstra aktivitet på hjemrejsedagen.

Rejsemuligheder og rejseperioder:

Kastrup-Lapland t/r:
Jeg vil ved en 4-dages rejse foreslå, at I f.eks. rejser torsdag til søndag, hvilket er en idéel rejseperiode.
Der skal flyves fra Kastrup, idet der ikke går fly til Finland fra provinsen.

Rejseforløb for 4 dages snescootersafari:

Rejsedag 1. Rejse til Finland. Torsdag.
Flyrejse fra Kastrup til Helsinki og videre til Lapland.

Ved ankomst tager jeg imod gruppen i lufthavnen. Herefter transfer til et godt 4-stjernet Hotel. Der er velkomstdrink og informationsmøde ved ankomst.

Det er sandsynligvis ankomst til hotellet ca. kl. 19.30, hvilket betyder, at I spiser middag på hotellet.

Overnatning på hotellet.

Rejsedag 2. Snescootersafari i nord og øst. Fredag.
Efter en god og stor morgenbuffet følges vi ad til vores snescooterkontor for at få klaret de sidste forhold, inden vi skal afsted. Vi forlader hotellet kl. 09.00.

Der udleveres tøj og sikkerhedsudstyr iht. nærmere specifikation.

Jeg sørger således for, at alle har det vinterudstyr, der skal bruges for at køre snescooter. 14 dage inden afrejse får I tillige forslag fra mig til, hvorledes man forbereder og pakker til rejsen.

Her ved dagens start foretages desuden den obligatoriske alkoholtest og kørekortkontrol.

Herefter får hver deltager sin maskine, som jeg giver en kort introduktion til.

Vi bruger de gode 4-takts snescootere af typen Yamaha Phazer 500 og Skidoo Renegade 600.

Jeg er turleder for gruppen og kører snescooter med gæsterne.

Afgang fra snescootergaragen ca. kl. 10 på en heldagssafari, der bringer deltagerne ud på ca. 110-130 km tur. Ruten går i nordøstlig retning. Vi finder et kaffested – måske i en meget gammel og fin samisk hytte. Vi kommer denne dag også op på et 615 meter lokalt højt bjerg, inden vi fortsætter i sydlig retning for at nå ud mod højfjeldet.

Undervejs spises frokost på en rensdyrfarm omkring kl. 12.30.

Efter vi har været i øst, drager vi ad de hurtige spor mod kommunens hovedby, hvor vi tanker op og får eftermiddagskaffe, inden turen hen på eftermiddagen går retur til vores hotel.

Sent om eftermiddagen afleverer vi maskinerne, og der er mulighed for at opleve byen eller slappe af på hotellet inden middagen. Overnatning på samme hotel som forrige aften.

Jeg tager også meget gerne deltagerne med på en vandretur gennem byen, vi bor i, så I får et overblik over, hvad der er at foretage sig i byen. Byen, hvor vi bor, er en hyggelig og aktiv by – både om dagen og om aftenen.

Middag omkring kl. 19 på hotellet.

Rejsedag 3. Snescootersafari i syd og vest. Lørdag.
Efter morgenmaden er vi klar til tidlig afgang. Vi skal gerne af sted kl. 09.00 for at nå dagens rute.

Vores tur i dag bliver i en ny retning med flotte lange stræk over fjeldet og tundraen. Vi skal formodentlig køre mellem 110 og 140 km kilometer. Vi skal i vestlig og sydlig retning og starter med at køre nogle af de meget lange fine fjeldspor. Ruten går i sydlig retning forbi lufthavnen, hvor vi også tanker op, inden vi kører ud på de store åbne områder. Her køres på et tidspunkt i et område, hvor der er 20 km til nærmeste asfaltvej.

Vi ender i dag i området ved Ishotellet, der er et meget populært besøg. Vi spiser frokost i ishotellets restaurant, der dog er i varme lokaler, idet jeg syntes det er vigtigt, at alle kan hvile og slappe af i varme omgivelser efter en formiddag på snescooteren.

Til frokost bydes der på suppe-buffet, hvor der typisk er 3 forskellige slags supper med brød, vand, saft og kaffe til.

Dem, der har lyst at besøge Ishotellet, kan gå ind og se de specielle soveværelser, kapellet, restauranten og baren. Entré herfor betales direkte på ishotellet.

Efter frokost og besøg på ishotellet går ruten over tundra og fjeld, hvorefter vi kommer mod vores destination igen. Ruterne er kendt som noget svære at køre i starten, men efterfølgende bliver de hurtige og rigtig sjove, og det passer gerne alle deltagerne, når alle nu er blevet gode til at køre snescooter.

Der er naturligvis tid til kaffepauser undervejs begge dage.

I løbet af udflugterne holdes der tillige pauser for fotografering, afslapning og måske et par løgnehistorier.

Vi afslutter dagen sent på eftermiddagen ved at aflevere maskinerne optanket.

Herefter er der mulighed for at bruge faciliteterne på indkvarteringen, inden der er middag på hotellet – og mulighed for at se nærmere på nattelivet.

Rejsedag 4. Hjemrejsedag. Søndag.
I dag er der naturligvis morgenmad.

Afhængig af det endelige afrejsetidspunkt fra Lapland, vil der være mulighed for en aktivitet om formiddagen. Det behøver ikke være samme aktivitet for alle deltagere. Det bestemmer I selv.

Jeg formoder at der kan være en aktivitet fra kl. 09.00 til 12.00. Herefter spiser deltagerne frokost i byen, hvor vi bor, inden transfer til lufthavnen.

Frokosten er for egen regning, idet nogle måske vil prioritere, at shoppe lidt i byen i stedet for at sidde på en restaurant.

Jeg kan foreslå følgende aktiviteter om formiddagen:

– Alpint skiløb i Finlands største alpinanlæg
– Fantastiske langrendsløjper
– Hundeslædesafari
– Is-gokart
– Rallykørsel i sne på et rallycenter
– Shopping og afslapning

Skiløb:
For skiløbets vedkommende er der rigtig fine udlejningsmuligheder for såvel alpint som langrendsudstyr. 300 meter fra hotellet findes alle faciliteter for skileje og det alpine skianlæg befinder sig tillige her.

Rallykørsel:
Arrangementet indeholder introduktion til rallykørsel af professionel instruktør samt følgende forløb:

1. 2 runder kørsel på rallybane med instruktør ved din side i passagersædet. Instruktøren lærer dig fif og teknik ved kørsel med hastighed i sneen.
2. Der køres nu et rallysprint, hvor hver deltager kører sin egen bil mod uret. Der tages tid, og vinderen er den med hurtigst tid.
3. Rally co-pilot. Du har også mulighed for at sidde i passagersædet hos en professionel rallykører.
4. Prisuddeling. Vinderne 1-2-3 får præmier

Minimum 6 deltagere. Tidsforbruget er ca. 2-3 timer.
Pris pr. deltager kr. 4.850,- inkl. transfer fra og til hotellet.

Is-gokart:
Der er mulighed for at køre is-gokart på en fed bane udenfor byen Levi. Gruppen afhentes i bus og køres til banen, hvor der udleveres tøj og hjelm. Der laves køretræning og indledende heats samt konkurrence med semifinale og finale.

Gokarts har pigge på dækkene, og de køres som almindelige gokarts, men man ”broad-sider” bare hele tiden for at dreje! Det er rigtig sjovt.
Efter racet er der præmieoverrækkelse og herefter rister man en grillpølse over åben ild og får kaffe til.
Pris pr. deltager kr. 950,-.

10 km på hundeslædesafari:
Kl. 09.00 afhentes gruppen ved hotellet og køres langt ud på fjeldet, hvor vi modtages af et stort hold hundeslæde-hunde.
Gruppen møder ejerne af hundene, der er en meget dygtig slædehundefører. De fortæller om deres opdræt og de mange konkurrencer, som de deltager i hver vinter.
Gruppen introduceres til at køre et hundespand, og herefter får hver deltager et spand hunde (4 hunde) og en slæde.

Der køres nu i samlet flok en rute på ca. 10 km. Undervejs ser man landskaberne fra en helt anden side og nyder stilheden sammen med hundene, der er ivrige efter at trække og løbe hurtigt.

Der er kun 1 fører af hver hundeslæde. Der sidder ingen på slæden.
Efter hundeslædesafarien er der en varm drik.
Herefter køres gruppen til lufthavnen.

Minimum 2 deltagere og maks. 10 deltagere pr. gruppe.
Pris pr. deltager kr. 1.450,-.

Bestilling af ekstra aktiviteter:
Jeg anbefaler at ekstra aktiviteter skal bestilles hjemmefra, så vi er sikre på, at de kan afvikles. Det finder vi en plan for, når vi kommer tættere på afrejsetidspunktet.

Hjemrejse:
Transferbus fra hotellet til lufthavnen for hjemrejse. Afrejse fra hotellet er ca. 1½ time inden flyafgang.

Økonomi: Forventet prisniveau 2021: 4 dages rejse.

Pris kr. 16.150,- pr. person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg kr. 1.450,-.

Tilbuddet indeholder pr. person følgende:
• 4 flyvninger med Finnair; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• Bustransfer i egen bus fra lufthavn til indkvartering t/r
• Halvpension (morgenmad og aftensmad, fra aftensmad dag 1. til morgenmad på afrejsedagen)
• Frokost på de 2 snescooterdage
• 3 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. turprogram
• 4 rejsedage iht. turprogram
• 2 hele dages snescootersafari iht. program
• Erfaren dansk som turleder
• Yamaha Phazer 500 4-takts snescootere og Skidoo Renegade 600 med ca. 80 hk
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med thermo visir, vinterhandsker, polarstøvler, hjelmhue, halstørklæde)
• Planlægning og afvikling af fælles arrangementer dag 4 (tilkøb)
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Afgift til rejsegarantifonden
• Dansk moms

Ikke inkluderet:
• Rejse til Kastrup t/r
• Drikkevarer til aftenmåltider
• Frokost hjemrejsedag samt middag ankomstdag
• Kaffe og kage undervejs i løbet af snescooterdagene samt entré til ishotel
• Evt. tilvalg af ekstra aktiviteter dag 4
• Evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring
• Lommepenge

Der er en selvrisiko på € 2.000,- på snescooterne, der betales som kreditkort registrering ved leje af snescooter. 120 hk-snescootere har selvrisiko med € 2.500,-.

Tilkøb af større snescootere:
I prisen er inkluderet 80 hk-snescootere, der absolut er tilstrækkelig for alle deltagere. Der er dog gæster, der ønsker at køre på større snescootere, og derfor kan jeg tilbyde snescootere med 120 hk. Tillæg for en sådan i 2 dage er kr. 1.650,- pr. person.

Betingelser for tilbuddet:
Prisen er baseret på et minimum deltagerantal på 14 og maks. 20 deltagere. Som udgangspunkt laves rejsen som en lukket gruppe i samarbejde med dig.

Forbehold: Tilbuddet er givet ud fra mine 2020-prisaftaler, og jeg er nødsaget til at tage forbehold for den endelige pris, hvis mine partnere ændrer priserne. Naturligvis også i forhold til de endelige fly, vi kan booke, når der åbnes for salget.

Foredrag/præsentation af rejsearrangementet:
Som drøftet kommer jeg gerne til jer og bruger et par timer på et foredrag og visning af billeder og video.
Det fungerer godt, og betyder ofte, at evt. “tvivlere” beslutter sig med det samme. Til foredrag bør der være besluttet rejseforløb og tidspunkt for rejsen, så ingen er i tvivl. Du beslutter dette sammen med dem, som du ønsker at inddrage i dette.

Samarbejde/arbejdsforløb for rejsen:
Jeg håndterer al kommunikation i forbindelse med rejsedeltagernes bekræftelse, faktureringer og sidste rejsepapirer. Du samler kommunikationen, men jeg laver alt til hver tilmelding/deltager, som de nu har tilmeldt sig. Det gør jeg direkte til hver deltager. Dvs. du er gruppeleder, og skal under selve forløbet tale med mig, men jeg skal nok sende al info til deltagerne, så du ikke behøver være en del af den administrative del.

Idéel rejseperiode:
Efter 20 år i Finland med rejser fra januar til april er erfaringen at fra primo marts til ultimo april er bedste rejseperiode. Det er også højsæson, hvor alle vil rejse, og derfor skal vi være ude i god tid.
Det er dog vinter fra primo december, til medio april, og rejseperioden skal naturligvis tilpasses så mange af jer som muligt.

Jeg håber at nærværende er interessant for dig, og jeg står til enhver tid til rådighed for at besvare spørgsmål.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Rejserog.dk

5 dages rejse med 3 dages snescootersafari fra hotel til hotel Transport af bagage, dansk turleder

Fantastisk snescootersafari gennem Lapland i 2024.

Laves kun for grupper på minimum 10 deltagere. 

5 dages rejse med 3 hele dages safari gennem Lapland fra hotel til hotel. Ophold på Ishotel og vildmarkshotel.
15 personer.

Dette er et specialtilbud til en gruppe på ca. 15 deltagere for vinteren 2024. Denne gruppe var også på snescootersafari i 2023.

Denne rejse er også med 3 dages snescooterkørsel, og rejsen har jeg nu gennemført for 2 grupper. Den er ”et lille eventyr”, fordi rejsen er eksklusiv. I bor på et 4-stjernet wellnesshotel, på ishotellet og på vildmarkshotel på rejsen.

Jeg får bragt jeres bagage til hvert hotel, og jeg er turleder.

Der køres på samme typer snescootere som sidste vinter, og I kommer gennem meget forskelligt landskab.

Disse 3 dages snescooterkørsel vil bringe jer ud på ca. 350 til 400 km kørsel i alt.
Ruten udgår fra destinationen, hvor I bor første og sidste nat på samme hotel som i år.

Dag 1: Udrejse fra Danmark, bustransfer og ankomst til samme hotel som i 2023. Aftensmad på hotellet.

Jeg møder jer i lufthavnen og er jeres turleder under hele arrangementet (ingen lokalguider).

Dag 2: Vi går til snescooterudlejningen og henter udstyr og snescootere. Jeres bagage afhentes på hotellet og bringes med transferbus til Ishotellet, hvor vi skal overnatte i nat.

Vi spiser frokost i varme lokaler på ruten i dag.

Ruten i dag går over et lokalt bjerg og ad en fin rute til Ishotellet, hvor jeg forventer, at vi ankommer ved 16-17 tiden.

Efter ankomst på ishotellet er der mulighed for at være inde i varme lokaler og gøre brug af saunaområdet. Værelser er klar til gæster fra kl. 21-22.00, idet hotellet har åbent for besøgende indtil da.

Kl. 20.00 er der 3 retters middag i ishotellets is-restaurant. Før og efter er der mulighed for at benytte ishotellets is-bar og bar i varme lokaler.

Overnatning i de specielle værelser på ishotellet. Der er naturligvis adgang til varme toiletter og badefaciliteter.

Dag 3: I dag er der morgenmad i varme lokaler. Jeg har checket alle snescootere og de er klar til afgang her til morgen. Jeres bagage afhentes af en transferbus, der bringer bagagen til grænsen til Sverige, hvor vi skal bo i nat.

Ruten i dag går over Laplands højeste bjerg med 715 meter, som vi skal over. Afhængig af snescootersporenes beskaffenhed, kan det betyde, at vi skal på en ekstra lang rute i dag – det har jeg styr på.

Frokost spises i varme lokaler ude på fjeldet ved en sø.

Eftermiddagen går mod en af grænsebyerne, der ligger ved floden der er grænse mellem Finland og Sverige.

Vi ankommer til et vildmarkshotel, hvor jeg har booket sauna og jacuzzi til jer i 2 timer fra kl. 17.00. Disse faciliteter ligger ved floden.

Hotellet er bygget i træ og har en hyggelig stemning.

God bar og fin middag på hotellet.

Dag 4: Efter morgenmadsbuffeten står snescooterne klar til afgang, og ruten i dag går retur ad fine og til dels hurtige spor til destinationshotellet.

Hvis dagene forløber som de gjorde i år, vil vi kunne lave en ekstra sløjfe i dag og komme op på endnu et bjerg, hvor vi også kan spise frokost.

Vi er tilbage ved hotellet ved 16-17-tiden. Ophold på det 4-stjernede wellnesshotel.

Mulighed for at komme i byen – i kender det fra i år.

Dag 5: Morgenmad og mulighed for at lave aktiviteter, hvis I har lyst. Det kan vi drøfte senere.

Der er afrejse fra hotellet kl. 13.30 til lufthavnen. Frokost på egen hånd.

Pris: Normalpris 33.850,-
Kr. 32.850,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Tillæg enkeltværelse kr. 2.650,-.

Prisen er gældende ved mindst 10 personer.

Grunden til, at der skal være mindst 10 personer, er, at jeg har jeres gruppe ”alene” denne uge. På det andet tilbud med dybsne, har jeg jer og en anden gruppe, og så har jeg mindst 10 personer på flyet, som er minimum for at få gruppepriser.

Prisen indeholder følgende:

Fly med Finnair Kastrup-Helsinki-Destinationen t/r
Transfer til/fra hotel privat transfer
2 nætter i 4-stjernet wellnesshotel med morgenbadning
Halvpension fra aftensmad ankomstdag til morgenmad afrejsedag
3 x frokost på snescooterture inkl. drikkevarer
Dansk turleder på hele rejsen
3 dages snescooterleje med frit forbrug af benzin (2- og 4- takts snescootere som sidste vinter)
Sauna- og jacuzzi-arrangement på vildmarkshotel
Safaritøj til alle deltagere (safaridragt, polarstøvler, hjelm, hjelmhue og handsker)
Lokale skatter, dansk moms, udvidet ansvarsforsikring og afgift til Rejsegarantifonden

 

Fakta om denne rejse:

Jeg har haft supergode oplevelser med gæsterne på denne rejse. Det er en oplevelse at bo på ishotellet og spise i restauranten.
Jeg kan garantere, at I får køredage som i år. Der skal naturligvis tages hensyn til de noget længere dage og vores udholdenhed, men det skal nok blive en stor oplevelse.

Alle snescootere er nye og moderne og velholdte.

Alt er, som det I oplevede i 2023, hvad angår min service og fleksibilitet.

Læs mere om betingelser etc. på www.rejserog.dk. 

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Rejserog.dk

3 dages rejse med 1 dags snescootersafari og formiddagsaktivitet

Rejseoplæg og tilbud for snescooterrejse til Lapland 2023. 3 dages rejse. Dansk turleder.

Laves kun for grupper på minimum 10 deltagere. 

Rejsen er komprimeret og lavet til et sjællandsk firma, der kun havde mulighed for at sende medarbejdere på rejse fra mandag til onsdag. Hvis vi får de rigtige flytider, kan rejsen fint lade sig gøre. 

Iht. vores korrespondance sender jeg dig her et oplæg for en 3 dages rejse til Finland.

Rejsemuligheder og rejseperioder:

Kastrup-Lapland t/r:
For at kunne bruge de få dage, I kan rejse i, anbefaler jeg, at I rejser mandag-onsdag, idet vi har de idéelle flytider der.

Udrejse: Mandage. Fly Kastrup-Helsinki. Helsinki-Lapland.
Flytiden ligger med en rejsetid fra 13.20 til 17.50, hvilket betyder, at I får aftensmad på hotellet efter ankomst.

Hjemrejse: Onsdage. Fly Lapland-Helsinki. Helsinki-Kastrup.
Flytiden ligger med en rejsetid fra 15.20 til 18.25, hvilket betyder, at vi kan lave en fin aktivitet om formiddagen fra kl. 09.00 til 12.00, f.eks. hundeslædesafari eller is-gokartrace.

Rejseforløb for 3 dages rejse:

Rejsedag 1. Rejse til Finland. Fredag.
Flyrejse fra Kastrup til Helsinki og videre til Lapland.

Ved ankomst tager jeg imod gruppen i lufthavnen. Herefter transfer til et godt 4-stjernet hotel i centrum af vinterlandskabet. Der er velkomstdrink og informationsmøde ved ankomst ligesom aftensmad, der serveres som en stor buffet.

Hvis I har lyst, vandrer vi en tur på en halv time, så I lige kan orientere jer om byen og mulighederne her.

Overnatning på hotellet.

Rejsedag 2. Snescootersafari.
Efter en god og stor morgenbuffet følges vi ad til vores snescooterkontor for at få klaret de sidste forhold omkring lejemålet og køretræning, inden vi skal afsted.

Vi forlader hotellet kl. 09.00.

Der udleveres tøj og sikkerhedsudstyr iht. nedenstående specifikation.

Jeg sørger således for, at alle har det vinterudstyr, der skal bruges for at køre snescooter. 14 dage inden afrejse får I tillige forslag fra mig til, hvorledes man forbereder og pakker til rejsen.

Her ved dagens start foretages desuden den obligatoriske alkoholtest og kontrol af kørekort.

Herefter får hver deltager sin maskine, som jeg giver en kort introduktion til.

Vi bruger gode 2- og 4-takts snescootere af typen Lynx og Skidoo.

Jeg er turleder for gruppen og kører snescooter med gæsterne.

Afgang fra snescootergaragen ca. kl. 10 på en heldagssafari, der bringer deltagerne ud på en god lang snescooterdag der kan nå op på150 km, hvis I har lyst til det.

Vi finder et kaffested – måske i en meget gammel og fin samisk hytte. Vi kommer denne dag også op på et 615 meter højt bjerg, inden vi fortsætter i sydlig retning for at nå ud mod et af de kæmpestore fjelde, som vi vil passere.

Undervejs spises formodentlig frokost på en rensdyrfarm (afhængig af jeres ønske om længden på dagen).

Efter at vi har været i øst, drager vi ad de hurtige spor mod vest, hvor vi tanker op og får eftermiddagskaffe, inden turen hen på eftermiddagen går retur til vores destination.

Jeg kan også tilrettelægge dagens udflugt på op til 150 km, så vi kører helt ud til det populære ishotel og spiser frokost der, hvor I også får en rundvisning på ishotellet og ser værelser, isbar, restauranten etc. Det kan vi lige drøfte.

Sent om eftermiddagen afleverer vi maskinerne, og der er mulighed for at opleve byen eller slappe af på hotellet inden middagen ved 19-tiden.

Overnatning på samme hotel som forrige aften.

Rejsedag 3. Aktivitetsdag og hjemrejsedag.
Efter morgenmaden er vi klar til tidlig afgang til dagens aktivitet.

Vi skal gerne af sted kl. 09.00 hvis vi skal lave hundeslædesafari eller kl. 09.30 for at komme til is-gokart.

Vi afslutter aktiviteten tilbage ved hotellet senest kl. 12.00, hvorefter der skal klædes om, og værelserne skal forlades. Bagage stilles i bagagerum, og I har tid til frokost i byen på egen hånd inden transferkørsel direkte til lufthavnen.

Transferbus fra hotellet til lufthavnen for hjemrejse. Afrejse fra hotellet er ca. 1½ time inden flyafgang, dvs. ca. kl. 14.

Økonomi: Pris kr. 15.350,- pr. person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelsestillæg kr. 1.650,-.

Tilbuddet indeholder pr. person følgende:
• 4 flyvninger med Finnair; Kastrup-Helsinki, Helsinki-Lapland t/r
• Bustransfers i privat transferbus fra lufthavn til indkvartering t/r
• Halvpension (morgenmad og aftensmad, fra aftensmad dag 1. til morgenmad på hjemrejsedagen)
• Frokost på snescooterdagene
• 2 overnatninger i delt dobbeltværelse iht. turprogram
• 3 rejsedage iht. turprogram
• 1 hele dags snescootersafari iht. program
• Henrik Tang som turleder
• 2- og 4-takts snescootere
• Forbrug af olie på snescooteren
• Forbrug af benzin på snescooteren
• Fuld safaribeklædning (vinterkøredragt, hjelm med termovisir, vinterhandsker, polarstøvler, hjelmhue, halstørklæde)
• Planlægning og afvikling af fælles arrangementer dag 3
• Alle lokale afgifter, moms og skat
• Afgift til rejsegarantifonden
• Udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer
• Dansk moms

Ikke inkluderet:
• Rejse til Kastrup t/r
• Drikkevarer til aftenmåltider
• Frokost hjemrejsedag
• Kaffe og kage undervejs i løbet af snescooterdagene
• Evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring
• Lommepenge

Der er en selvrisiko på € 2.000,- på snescooterne, der betales som kreditkortregistrering ved leje af snescooter. 125 hk-snescootere kræver € 2.500,- i selvrisiko.

Tilkøb af større snescootere:
I prisen er inkluderet 80 hk-snescootere, der absolut er tilstrækkelig for alle deltagere. Der er dog gæster, der ønsker at køre på større snescootere, og derfor kan jeg tilbyde snescootere med 125 hk. Tillæg for en sådan er kr. 1.450,- pr. person.

Betingelser for tilbuddet:
Prisen er baseret på et minimum deltagerantal på 10 og maks. 16 deltagere.
Som udgangspunkt laves rejsen som en lukket gruppe i samarbejde med dig.

Forbehold: Tilbuddet er givet ud fra mine 2022-prisaftaler, og jeg er nødsaget til at tage forbehold for den endelige pris, hvis mine partnere ændrer priserne. Naturligvis også i forhold til de endelige fly, vi kan booke, når der åbnes for salget.

Foredrag/præsentation af rejsearrangementet:
Som drøftet kommer jeg gerne til jer og bruger et par timer på et foredrag og visning af billeder og video. Det fungerer godt, og betyder ofte, at evt. tvivlere beslutter sig med det samme.

Til foredrag bør der være besluttet rejseforløb og tidspunkt for rejsen, så ingen er i tvivl. Du beslutter dette sammen med dem, som du ønsker at inddrage i dette.

Samarbejde/arbejdsforløb for rejsen:
Du er gruppeleder, dvs. du samler gruppen, og du og jeg drøfter rejsens forløb og indhold.
Du giver mig foreløbig deltageroversigt og de efterfølgende tilmeldinger, der nu måtte komme.

Jeg håndterer al kommunikation i forbindelse med rejsedeltagernes bekræftelse, faktureringer og sidste rejsepapirer. Du samler kommunikationen, men jeg laver alt til hver tilmelding/deltager, som de nu har tilmeldt sig. Det gør jeg direkte til hver deltager.

Dvs. du er gruppeleder og skal under selve forløbet tale med mig, men jeg skal nok sende al info til deltagerne, så du ikke behøver være en del af den administrative del.

Idéel rejseperiode:
Efter 22 år i Finland med rejser fra januar til april er erfaringen, at fra medio februar til ultimo april er bedste rejseperiode. Det er også højsæson, hvor alle vil rejse, og derfor skal vi være ude i god tid. Det er dog vinter fra primo december, til medio april, og rejseperioden skal naturligvis tilpasses så mange af jer som muligt.

Jeg håber, at nærværende er interessant for dig, og jeg står til enhver tid til rådighed for at besvare spørgsmål.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Rejserog.dk

Du er godt dækket ind hos Rejserog.dk

Rejseforsikring

Rejserog.dk tilbyder dig at tegne afbestillings- og rejseforsikring gennem professionelt rejseforsikringsselskab.
Se mere under INFO.

dansk rejsegarantifond

Du er hos Rejserog.dk dækket via den danske Rejsegarantifond. Rejserog.dk har rejsegarantifond nr. 3492.
Se mere på www.rejsegarantifonden.dk.

udvidet ansvarsforsikring

Rejserog.dk har tegnet udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer og rejsearrangører gennem Gouda Rejseforsikring. Se mere på www.gouda.dk.