Vælg en side

Norske Fjorde og Fjelde – den smukkeste rejse gennem Norge!

Der er frit valg på rejseperiode.

Følgende ydelser er inkluderet i rejsen Norske fjorde og fjelde:

9 dages rejse med 8 overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller.
Morgenmad på alle hoteller.
2 overnatninger i Geiranger direkte ved fjorden.
2 overnatninger på flot hotel ved Preikestolen.
Flotteste rute gennem de mest spektakulære områder i Norge.
Lokale afgifter f.eks. turistskat, moms, ekstra rengøringsgebyr etc.
Afgift til Rejsegarantifonden.
Udvidet ansvarsforsikring.

Ekstra service:
Mulighed for tilvalg af halvpension.
Mulighed for tilvalg af GPS-ruter for hele rejsen.
Mulighed for ekstra overnatninger.

Pris fra kr. 9.850,-.
Se priser nedenfor.

Norske fjorde og fjelde.
Denne rejse er min mest populære rejse gennem Norge. Jeg har selv gennemført den med motorcykelgrupper tre gange, og her får man en storslået rejseoplevelse med alle de kendte og smukkeste områder i det centrale Norge.

Rejsen betragter jeg som en af de store drømmerejser gennem Norge. Rejsen er udvidet og tilrettelagt med 9 dages forløb og 8 overnatninger. Det betyder, at den kan gennemføres på en uges ferie inkl. weekenderne.

Rejsen går gennem den smukkeste del af Telemarken fra syd til nord. Du har ophold på et flot historisk 4-stjernet hotel med swimmingpool og wellness, ligesom du kommer over de højeste fjelde i Telemarken.
Du bor tillige direkte ved den store nationalpark Hardangervidda med mulighed for to besøg i den flotte nationalpark.

Ruten bringer dig gennem historiske fjeldområder med mulighed for besøg på tungtvandsmuseet i Rjukan, ligesom du kommer over et af de smukkeste fjeldpas i Norge og oplever fantastiske vandfald, fjeldsøer og stavkirker.

I Gudbrandsdalen oplever du de majestætiske fjelde og indgangen til fjordnorge.

Du kommer til at køre ad den populære Trollstigen og Ørneveien og har 2 nætter i altid populære Geiranger, hvor jeg giver dig tips til gode oplevelser på din fridag. Her er der store vandfald og fjelde og mulighed for sejltur på Geirangerfjorden.

Serpentiner veje i rå mængder!

På rejsen bor du to gange direkte ud til skønne fjorde, der går ud i Norskehavet. Her er skønne lokalsamfund og mulighed for dejlige vandreture og fredelige oplevelser.

I sydvestlige fjordnorge bor du to nætter direkte ved Preikestolen, således at du kan vandre til den fantastiske Preikestol og opleve den skønne natur og udsigt på tæt hold, ligesom du kan køre flotte ruter i den smukke natur.

På denne rejse oplever du to områder, der er kendt fra norske tv-serier.

Rejsen er tilrettelagt således, at det er meget nemt at starte rejsen fra Kristiansand og slutte den her. Uanset hvor du bor i Danmark er det let at rejse fra Hirtshals til Norge, og færgeruterne passer fint.

Du har bl.a. mulighed for at opleve følgende områder på rejsen:

• Gudbrandsdalen
• Romsdalsfjorden
• Stavkirke
• Trollstigen
• Ørneveien
• Gausdalfjeldet
• Hardangervidda
• Geirangerfjorden
• Sognefjorden
• Hardangerfjorden
• Eidfjorden
• Sørfjorden
• Fognafjorden
• Lysefjorden

Du vil tillige få mulighed for at opleve flotte nordiske stavkirker, købe rensdyrskind og lokalt håndværk på ruten og besøge kendte byer og seværdigheder.

Ruterne giver mulighed for mange oplevelser og ekstra kørsel, hvis du har lyst til det, for rejsedagene er ikke så lange rent kilometermæssigt.

Du vælger selv, om du vil køre ruten i bil eller på motorcykel.

Rejserog.dk tilrettelægger rejsen for dig, og du kan tilvælge GPS-ruter, så det er let for dig at køre ruten. Du kan desuden tilvælge halvpension på de fleste af hotellerne, således at du kender dit madbudget og altid kommer frem til et veldækket bord.

Jeg har nu gjort endnu mere ud af vores præsentation af rejsen til Norske fjorde og fjelde. Se de mange fine billeder, og følg ruten på landkortet.

Gode faciliteter!

Rejseinformationer

Vær opmærksom på, at der ikke er en bestemt rejseperiode, du skal rejse i. Du vælger rejseperioden, og jeg tilrettelægger rejsen og booker hoteller iht. dit ønske om rejseperiode. Med 9 dages rejse kan I gennemføre rejsen i løbet af en uges ferie.

 1. dag: Rejsen går fra din bopæl til det centrale Telemark. Ca. ? km.
  Din rejse til vores første hotel planlægger du selv. Jeg anbefaler, at du sejler fra Jylland til Norge eller evt. fra Sjælland til Oslo. Begge overfarter giver mulighed for, at du let kommer til dit hotel. Tal gerne med Rejserog.dk, når du beslutter dig, så jeg kan hjælpe dig med det rigtige færgevalg.Hvis du kører gennem Sverige fra Sjælland, vil det være nødvendigt med en overnatning på ruten op gennem Sverige, idet det er forholdsvist langt at køre til Telemark første dag. Jeg hjælper gerne med denne overnatning, og du ser tillægspris herfor i prislisten.Jeg anbefaler at sejle fra Jylland til Norge. Det giver dig mulighed for en overfart om formiddagen og ankomst til Norge over middag, så du har god tid til at køre de ca. 200 km til hotellet i Telemarken. Hvis du vælger GPS-ruter fra mig, har jeg lagt en unik rute, der viser dig telemarksfjeldet fra sin smukkeste side. Her er ganske små fine veje med små bakker og lav bevoksning. Små fine søer og masser af sten beklædt med mos. Ruten går langs flere fine søer, og sidste del af ruten er der ca. 30 km langs en af de største søer i Telemarken.

Dagen slutter på et flot 4-stjernet hotel, der er familiedrevet og har været det siden 1864.

Hotellets placering med udsigt over en stor sø og udsigt over telemarksfjeldet giver et smukt udgangspunkt for starten på rejsen. Hotellet har en dejlig terrasse med udeservering og udsigt over søen.

Hotellet har pæne værelser og gode facilitere som pool og wellness. Hotellet er historisk og en del af en hotelkæde, der værdsætter og skatter at man passer på disse hoteller. Flot bygning af træ med hyggelige lokaler smukt udsmykket med norsk håndværk.

 1. dag: Telemarken til Geilo og Hardangervidda Nationalpark. Ca. 250 km.
  De norske hoteller byder oftest på en stor og overdådig morgenbuffet, der kan glæde ethvert morgensultent hjerte.Efter morgenmaden på det flotte hotel gøres klar til dagens udflugt. Ruten går nu videre gennem den nordlige del af Telemarken mod større og nye fjeldområder. Fokus på ruten er fortsat at køre på små fine veje med tid til pauser og fantastiske udsigter. Samtidig skal flere fjeldområder krydses – de er ikke de største i Norge, men meget fine og giver en flot oplevelse.Efter en god times kørsel går ruten nu over det første fjeld, der er Gaustablikk-fjeldet med højder op til 900 moh. Det er en meget smuk opkørsel mod fjeldet, og det er oplagt at holde pauser undervejs for at nyde den flotte udsigt – specielt tilbage mod området, du netop har kørt i. Her er der også mulighed for en særpræget fjeldoplevelse, som jeg gerne fortæller dig om, når du har købt rejsen.

  Efter Gaustablikk, der har en fin serpentinervej kan der holdes en formiddagspause eller frokostpause i Rjukan, hvor der også er tid til at besøge tungtvandsmuseet, der bl.a. var af vigtig betydning under 2. verdenskrig.

  Nu går ruten videre Nordpå over små fjelde og langs en fin sø med eminente stoppesteder. Det sidste store fjeld er Dagali, der bringer dig over kammen af fjeldet mod Norges kendteste skisportsby Geilo, der også kendes fra ”Far til Fire”-filmene, hvor Lille Per var på vinterferie i Geilo. Du skal ikke bo på samme hotel som Lille Per, idet jeg syntes at hotellets kvalitet er for dårlig. I stedet bor du på et fint 3-stjernet hotel i udkanten af Geilo med kort afstand til centrum og dejlig udsigt over dalen og Vestlia-fjeldet.

  Efter ankomst til hotellet er der mulighed for at benytte sig af hotellets faciliteter, f.eks. poolen eller motionscentret eller vandre en fin tur rundt i byen og finde et godt sted at spise sin aftensmad.

  Hvis du tilvælger halvpension på denne rejse, er hotellet i Geilo det eneste sted, hvor jeg ikke kan tilbyde aftensmad inkluderet, idet der er så gode muligheder for aftensmad i Geilo by.

  God overnatning på hotellet i Geilo.

  3. dag: Geilo, Hardangervidda, højfjeldspassage til nordlige Gudbrandsdal. Ca. 280 – 365 km.
  Dagen i dag byder på skønne naturoplevelser, nationalpark, fjeldpassage, vandfald, stavkirke og meget meget mere.

I dag vil jeg foreslå, at I starter med at køre et smut ud på Hardangervidda, der er Norges mest kendte fjeldmassiv og Nationalpark, og ligger lige uden for Geilo. Ved at køre tidligt ud i nationalparken får I den for jer selv her om morgenen og et ganske smukt udsyn. Her kan du stoppe ved fjeldmassiver, der rækker så langt øjet kan se.
Ruten går tilbage forbi Geilo, og hvis du kører ud på Hardangervidda, så giver dagens rute 360 km i alt. Det kan fint nås. Dropper du Hardangervidda spares ca. 70-80 km. Du kommer også til Hardangervidda senere på rejsen, hvor jeg syntes I skal opleve det største vandfald på rejsen.

Ruten fra Geilo går over et meget smukt fjeldmassiv og videre over et stort og populært skisportsområde, der om sommeren er meget kendt og besøgt grundet byens gode faciliteter og det meget fine fjeld. Her er en meget smuk fjeld passage, som er hele turen værd og som går op i ca. 1.400 meter over havet. Jeg har været der 19. maj med 4 meter høje snevægge langs vejen.

På vejen ned ad fjeldet vil I opleve smukke fjeldsøer og en foss, altså et vandfald, hvor I bør besøge et fint vandfald, der kræver 300 meters vandring. Gider du gå de 300 meter, er du helt ude i naturen.

Efter højfjeldet bliver der mulighed for en pause ved en flot stavkirke, der også er et godt besøg.

Slutningen af dagens rute går gennem den nordlige del af Gudbrandsdalen, der åbner sig med store fjeldmassiver mod øst og nord.

Hotellet i aften er et pænt 3-stjernet hotel, der ligger godt på ruten i en mindre provinsby. Her er træningscenter og sauna og en fin bar.

 1. dag: Fjordnorge, fjelde og serpentinerveje. Geirangerfjorden. Ca. 200 km.
  Efter en god overnatning og et godt og rigeligt morgenbord begynder ruten nu at gå mod vest. I forlader i dag Gudbrandsdalen og kører nu mod det fascinerende og mere rå område i Møre og Romsdal. Her følges Rauma-floden, der går ud gennem en skøn dal med en elv med fosser og store bratte fjeldsider. Majestætiske høje fjeldsider, der skaber store skyggeområder, som du kan køre ind til og opleve de kæmpe store bjergvægge.Ruten går videre mod vest, og pludselig ankommer du til den første fjord på ruten. Isfjorden og Romsdalfjorden ligger her, hvor der er et idéelt sted til en frokostpause ved en lille bygd.Nu går dagens rute mod den flotteste dal og et meget specielt fjeld. Der køres nu op over den imponerende serpentinervej Trollstigen – flottere og mere bjergtagende kan det næppe blive. Nyd naturen, og hold pauser undervejs. Ligesom mange andre steder på ruten er der meget fine fotomuligheder. Mange kører Trollstigen frem og tilbage et par gange, idet det er en flot og fed serpentinervej! Her er også et par gode stoppesteder, som bør benyttes! På toppen af Trollstigen er der et turistcenter, som bør besøges – specielt fordi der er bygget et nyt udsigtspunkt, der giver dig en skøn udsigt over dalen, du netop har kørt i.

  Nu går ruten over det skønne Storfjeld, inden du skal krydse Norddalsfjorden med en fjordfærge.

  Sidste del af ruten i dag går via Ørnevejen, der er endnu en serpentinervej, som bringer dig til den maleriske Geirangerfjord.

  Du bor igen på et flot hotel i Geiranger, der ligger smukt for enden af Geirangerfjorden, der af mange betragtes som den absolutte perle blandt de norske fjorde og er blevet kåret til et af verdens bedste rejsemål af National Geographic.

  Efter check ind på det pæne hotel, er det oplagt at vandre en tur ved fjorden. Jeg skal nok give dig tips til aktiviteter til dagen i morgen, idet der er to overnatninger på dette hotel.

  Hotellet er beliggende 50 meter fra havnen og det maritime miljø. Her er god chance for en fin vandretur ud langs fjorden eller at gå ned på en af de mange caféer eller barer og nyde en kop kaffe og kage eller en øl.

  Geiranger anløbes hver sommer af utallige krydstogtskibe – og endda af Hurtigruten. Da dagens ruten ikke har været for lang, er der god tid til at opleve Geiranger.

  5. dag: Geiranger, fjorden og fjeldet. Ca. 0 – 50 km.
  Dagen i dag er tænkt som en hviledag, idet du bor et skønt sted, hvor der er nok at se på og evt. deltage i.

  Du kan overveje, hvad du har lyst til, og jeg skal hjælpe dig med forskellige muligheder. Det er oplagt med en dejlig sejltur på Geirangerfjorden med smukke fjelde og vandfald langs ruten.

  Hvis du har lyst til en lille udflugt, er der et hav af serpentinerveje i området, og jeg anbefaler gerne en smuk rute ud til et fjeld for enden af en bomvej (betalingsvej), hvor du har udsyn til verdens ende.

  Efter en rolig dag, er det dejligt at bo centralt og blot kunne gå en fredelig tur til aften eller tage en drink i baren.

  Tilvælger du halvpension på rejsen vil der også være styr på din middag, der ofte serveres som buffet. Der er dejlig udsigt over fjorden fra hotellets restaurant.

  6. dag: Geiranger, fjordnorge til Hardangervidda. Ca. 390 km.
  I dag går ruten videre mod nye oplevelser. Jeg anbefaler, at du starter dagen tidligt, for derved får du en stor oplevelse på ruten, som du skal køre.Jeg foreslår, at man kører den flotte rute over fjeldet forbi Dalsnippa og videre mod fjordlandet. Ruten, som jeg ville køre, går udelukkende ad små veje, der følger fjordene og bringer dig over smukke fjelde. Her er udelukkende natur og udsigter!

  Dagen i dag er en stor køreoplevelse, hvor vejen er målet – og fjordene. På ruten skal du krydse Sognefjorden med færge, men det skal jeg nok informere dig praktisk om.

Ruten slutter med en smuk rute over et ganske lille fjeld, der er kendt for de store områder med frugtplantager med masser af æbletræer og pæretræer. Når du er fremme ved dagens rejsemål, bor du på et dejligt 3-stjernet hotel ned til en smuk fjord, hvor der er grønt omkring dig i alle retninger. Du kan bade i fjorden direkte fra hotellets have. Der er også en lille swimmingpool på hotellet. Byen er hyggelig med vandremulighed langs fjorden og en smuk gammel trækirke, der er et besøg værd.

Her fra hotellet er der den bedste udsigt over fjorden og til det kæmpe bjergmassiv Hardangervidda Nationalpark.

7. dag: Fjordnorge, Hardangervidda, Preikestolen. 300 – 350 km.
Efter et godt morgenbord med udsigt over fjorden på hotellet gøres klar til endnu en dejlig udflugtsdag, der bringer dig til nye oplevelser og smukke udsigter.

I dag kan du selv bestemme, om du vil have endnu en oplevelse på Hardangervidda. Hvis du vælger at køre alle 350 km, som jeg foreslår, vil du starte med at krydse fjorden, som du har boet ved.

Herefter kører du ind på Hardangervidda og oplever nationalparkens største vandfald. Du skal nok få gode tips af mig til at se dette store vandfald, som kun kan ses ”oppefra”. Her er et fald på 182 meter og det er kæmpestort. Gode parkeringsmuligheder og mulighed for en kaffepause, hvis du parkerer det rigtige sted.

Det er dog ikke den eneste vandfaldsoplevelse i dag. Efter besøget i Hardangervidda Nationalpark fortsætter ruten nu sydpå langs endnu flere fjorde og med majestætiske udsigter.

Ruten bringer dig til en af de store indenlandske gletchere, Fogleflonna, som du kan se på afstand.

For enden af Sørfjorden kommer du forbi et vigtigt sted, der er kendt fra tv-serien ”Vinterveiens Helter”, der viser vinter redning på norske veje. Et af de stor Falck-centre, der også dækker Hardangervidda findes her.

Her på ruten mod syd oplever du endnu et smukt vandfald, som du ser nedefra – det er med 165 meter fald. Det er smukt og majestætisk.

Eftermiddagen bruges på flere små fjelde og en enkelt fjord, der skal krydses med færge. Ruten byder på flere smukke fjorde på vestlandet, og du er nu i området tæt på Stavanger. Området kendes pecielt fra den norske tv-serie ”Lykkeland”, der har været vist på dansk tv. Landskabet er typisk vesterlandsk og smukt med bløde former og meget land med frugttræer.

Overnatning på en flot norsk fjeldstue, der er en arkitektonisk perle. Her er hyggeligt, og da du bor meget tæt på Preikestolen, er det oplagt at have overnatning her de næste to nætter. Fjeldstuen er nyrenoveret og moderne med lækkert interiør.

Pæne værelser på fjellstuen beliggende ude i den smukke natur på vestlandet.

Hvis du tilvælger halvpension til rejsen, vil din aftensmad være tilrettelagt, så du kan nyde din ferie fuldt ud og sætte dig til et veldækket bord.

 1. dag: Preikestolen. Vandring og natur. 0 – 50 km.
  Rejsen er tilrettelagt såleds, at du i dag har tid til en af de flotteste vandreture i Norge.Jeg anbefaler, at du starter dagens vandretur umiddelbart efter din tidlige morgenmad på hotellet. Der er – afhængig af rejsetidspunktet – mange vandrere til Preikestolen, der er et af Norges mest besøgte vandresteder.Det tager typisk 4-5 timer at gå turen derud og tilbage fra hotellet. Ruten betegnes som middel sværhedsgrad.

Vandreturen krones med en spektakulær oplevelse ved Preikestolen, hvorfra du har det mest fantastiske udsigtspunkt og udsigt over Lysefjorden.

Du kan tillige overveje, om du om eftermiddagen vil vælge en sejltur på Lysefjorden også, hvorved du får endnu en spektakulær oplevelse af Preikestolen.

Hvis du har tilvalgt GPS-ruter, vil jeg tillige lave et forslag til en fin rute rundt i naturen på en udflugt, der bl.a. bringer dig ud langs Lysefjorden og ud på et par af de små øer i nærheden.

Endnu en fin overnatning på fjeldstuen med hygge og flot natur.

9. dag: Sydlige fjordnorge til Danmark. ? km.
Efter en skøn uge gennem de norske fjorde og fjelde er det nu på tide at rejse hjemad.

Efter morgenmaden går ruten fra området ved Preikestolen, og der er forskellige muligheder for at rejse til Danmark. Drøft det med Rejserog.dk i forhold til dine ønsker, og jeg vejleder dig gerne.

Du kan nøjes med at køre til Stavanger og tage færgen til Hirtshals herfra. Der er ca. 60 km kørsel i alt, og derved kan du opleve vestlandets store by og en del af olieeventyrets vugge i Norge.

Alternativt kan du følge min rute til Kristianssand. Det er en rute på 250 km langs Norges sydkyst. Kører du efter morgenmaden, passer det fint med overfarten om eftermiddagen.

Uanset din hjemrejserute har du haft en fantastisk rejseoplevelse gennem skønne Norge. Du har oplevet alt, hvad Norge har at byde på, og har haft tid til at opleve de helt rigtige destinationer på rejsen.

Rejsens sværhedsgrad:
Dette er en kør selv-rejse, og derfor kan alle deltage, forudsat at man føler at kunne køre de angivne strækninger i dagsprogrammet.
Da rejsen er en kør selv-rejse, står du selv for transportmidlet til rejsen. Dvs. du er velkommen i bil eller på motorcykel. Du skal naturligvis være opmærksom på, at de forudbestilte hoteller ikke kan ændres, når rejseforløbet først er planlagt.

Ruterne på denne rejse går gennem smukke Norge, hvor landskaberne og vejene skifter mellem åbne fjeldlandskaber, kystnære strækninger og skønne fjordområder. Landskaberne varierer meget på denne rejse, men der er forholdsvis få kilometer at køre, så alle kan nå rejsen.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde, inden du bestiller rejsen.

Det forventes tillige, at du tænker på at servicere dit køretøj, således at det kan køre strækningen i løbet af rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Rejsens samlede længde fra første hotel til sidste hotel i Norge er ca. 1.600 km. Hertil skal lægges strækningen fra din bopæl til første hotel og ruten fra sidste hotel til din bopæl. Det betyder, at der i gennemsnit i alt køres ca. 2.000 km på denne rejse.

Der skal evt. også tillægges ekstra kilometer for eventuelle ekstra udflugter, der køres på rejsen, som er udover mit program.

Antal deltagere:
Deltager antallet bestemmer du selv. Jeg tilrettelægger rejsen for individuelle og grupper, og da alt tilrettelægges efter kundernes ønsker, kan jeg arrangere rejsen for det antal, I ønsker at være.

Indkvartering:

På denne rejse benyttes gode norske hoteller i 3- og 4-stjernet kategori. Alle hoteller er af god skandinavisk kvalitet. Der benyttes såvel hotelkæder som privatejede hoteller. Alle værelser er naturligvis med bad og toilet samt tv.
Der bestilles standard enkelt- eller dobbeltværelser til rejsedeltagerne, hvis ikke andet angives/ønskes af gæsterne.
Ophold på hotellerne er inklusive en god morgenbuffet. I Skandinavien byder vores hoteller oftest på buffet med et fint stort varieret udvalg af morgenmad.

Der er wi-fi på hotellerne. Hvert hotel har sine egne regler for brug af wi-fi, og disse regler oplyses på hotellerne.

Tilvalg af aftensmad:
Der kan tilvælges aftensmad som en samlet pakke på udvalgte hoteller iht. prislisten.
Tanken bag dette er, at du får et godt tilbud på halvpension på de hoteller, hvor det er lidt mere besværligt at gå ud og spise, og hvor jeg af erfaring ved, at á la carte-priserne er meget høje.

Jeg har tilrettelagt halvpension på de hoteller, hvor du ikke bor i en større by, hvor der kan vælges iblandt flere lokale restauranter, eller hvor det af praktiske årsager er lettere at have inkluderet halvpension. Det betyder, at hvis du vælger halvpension på denne rejse, så er det kun i Geilo, der ikke tilbydes halvpension.
Derved slipper du for, hver dag at skulle ud at finde en restaurant, og du kender tillige en god del af dit madbudget.
På de hoteller, hvor jeg tilbyder halvpension, består aftensmaden oftest af en buffet, dog til tider også som en 2- eller 3-retters menu.
Det er udelukkende hotellernes køkken, der disponerer typen af menu, der tilbydes som aftensmad.

Alle mine hoteller tager hensyn til allergikere eller andre ønsker – det skal du blot angive ved bestilling.

GPS-ruter:

Hvis du ønsker at gøre brug af GPS-ruter, er der mulighed for at købe færdiglavede ruter hos Rejserog.dk. Se prislisten for pris for GPS-ruter.

Motour.dk tilbyder GPS-ruter til Gamin. Du modtager ruterne som en gpx-fil, som du selv skal lægge ind på din egen GPS og bruge der.

Du kan ved hjælp af et gratis program konvertere ruten til f.eks. TomTom eller et andet format. Vær opmærksom på, at visse simple bil-GPS’er ikke har kapacitet til at indlægge gpd-filer og at man ikke kan flytte GPS-ruterne til denne type GPS. Ruterne er tilrettelagt fra din bopæl t/r med det mest ideelle ruteforløb for rejsen og efter min rejse erfaring i landene, der køres gennem. Brug af simple gps til f.eks. bilbrug kan skabe store problemer i forhold til den rute du skal køre ift. min anbefaling.

Ekstra overnatninger på rejsen:
Rejserog.dk tilbyder mulighed for ekstra overnatninger på rejsen. Det giver dig en unik mulighed for at forlænge din rejse og opleve mere på rejsen.

Ved bestilling angiver du blot, hvilke ekstra overnatninger du ønsker og hvor – eller ring og tal med mig.

Seværdigheder på rejsen:
Rejserog.dk sender sammen med de sidste rejsepapirer forslag til de mest oplagte seværdigheder på ruten.

Rejse fra og til Danmark:
De rejsende tilrettelægger selv deres rejse fra Danmark og tilbage til Danmark.

Afhængig af, hvor man bor i landet, kan det absolut være en fordel at benytte færge til/fra Norge. Der kan med fordel bestilles færgebillet i god tid med specielle rabatter online på rederiernes websites.

Spørg mig gerne om vejledning, når du har bestilt din rejse.

Overfarter på norske fjorde:
På denne rejse er der flere muligheder for overfart over norske fjorde. De norske fjordfærger er meget velfungerende og sejler i fast drift typisk fra 06.00 til 22.00 hver dag. Der skal ikke bestilles tid for færgeoverfarterne. Rejser du på motorcykel, skal jeg nok fortælle dig, hvad du skal gøre praktisk på færgerne. Det giver dig en let og problemfri – og frem for alt hurtig overfart.

Kort materiale:
Jeg anbefaler rejsedeltagerne at anskaffe gode landkort for rejsen. Jeg giver jer tips til dette, når I modtager de sidste papirer.

Rejse materiale inden afrejse:
Alle rejsedeltagere modtager senest 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen.
I dette materiale er der dokumenter til brug for udlevering til indkvarteringer, praktisk vejledning for din forberedelse, links til seværdigheder på ruten såvel som evt. GPS-ruter, hvis disse er valgt.

Afbestillings- og rejseforsikring:
Rejserog.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse.
Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.
Ved din bestilling af rejsen bekræfter du samtidig, at du er informeret om forsikringsvalg, og har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse, men du får altid en stor rabat på dine forsikringer ved køb af disse gennem Rejserog.dk. Ring gerne til mig, hvis du er i tvivl.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i det angivne rejseprogram. Valuta beregnet pr. kurs 12/2 2023. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Priser:
9.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad.
4.450,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg.

2.950,- kr. pr. person for 7 x aftensmad (det er alle steder på nær i Geilo).
950,- kr. pr. person for ekstra overnatning på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad.
1.450,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enkeltværelse inkl. morgenmad.
1.000,- kr. for GPS-ruter til rejsen (gpx-fil med rejse fra/til din hjemadresse og hele ruten).

Inkluderet i prisen:
9 dages rejse med 8 overnatninger i dobbelt- eller enkeltværelse.
Morgenmad fra 2. rejsedag til hjemrejsedag, morgenmad serveres oftest som buffet.
Lokal moms og afgifter.
Dansk moms.
Afgift til Rejsegarantifonden.
Udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer.

Ikke inkluderet i prisen:
Brændstof, evt. parkeringsomkostninger, frokost, aftensmad på destinationer/hoteller der ikke er nævnt værende med aftensmad i programmet, forplejning/drikkevarer ej nævnt i programmet, afbestillings- og rejseforsikring.

Priser:
Alle priser er angivet i danske kroner pr. person i delt dobbeltværelse. Hvis du ønsker et enkeltværelse, skal du tillægge enkeltværelsestillægget til prisen pr. person i delt dobbeltværelse.
Der sælges ikke halve dobbeltværelser.

Prisstigninger.
Gennem det sidste år er priserne steget meget på varme, råvarer, mad, forbrugsvarer og ikke mindst lønninger i hotel- og restaurationsbranchen. Det er efter Corona-pandemien blevet svært at finde godt hotelpersonale – til tider personale overhovedet, hvilket betyder, at nogle indkvarteringer har måttet omstrukturere deres virksomheder. Efterfølgende usikkerhed og brændstofproblemer pga. krigen i Ukraine giver hotel- og restaurationsbranchen svære vilkår, og forståelige – til tider voldsomme – prisstigninger.
Over de sidste 4 år er priserne steget ca. 40-50%. Tidligere steg priserne 5% pr. år. Ja, nogle enkelte ting er steget 80-100% – sågar langt over 100%.
Jeg har derfor desværre også været nødsaget til at hæve priserne tilsvarende. Jeg kan til gengæld fortsat præsentere kvalitetsrejser, hvor jeg stadig oplever god service både på indkvarteringer og de inkluderede besøg på rejsen.

Destinationerne på rejsen er angivet med en ca. placering og rejsens datoforløb, når du klikker HER.

Du kan også klikke på kortet herunder og se destinationerne på et Europakort.

Udfyld din bestilling her:

Værelsestype (angiv enkelt- eller dobbeltværelse):

5 + 14 =