Vælg en side

Her får du en oversigt over Rejserog.dk’s samarbejdspartnere.

Skitour.dk:
Skitour.dk ejes af Bloch Travel. Skitour.dk har eksisteret siden 2006 og blev oprindeligt startet af Henrik Tang og solgt til Mikkel Bloch i 2019.
Jeg arbejder stadig sammen med Mikkel omkring hans skirejser, produktudvikling etc.
Se det fine udbud af skirejser til populære rejsemål med meget favourable priser ved at klikke her.

Snescooterrejser.dk:
Snescooterrejser.dk ejes af Bloch Travel. Snescooterrejser.dk har eksisteret siden 2000 og blev oprindeligt startet af Henrik Tang og solgt til Mikkel Bloch i 2019.
Jeg arbejder stadig sammen med Mikkel omkring salg, udvikling og afvikling af hans snescooterrejser.
Se det fine udbud af snescooterrejser, hundeslædesafari og fantastiske vinteraktiviteter i Lapland ved at klikke her.

Katrine Brandborg:
Katrine har hjulet mig med at færdiggøre hjemmesiden her, og mens hun har styret alt det tekniske i WordPress, så har jeg styr på rejserne.
Jeg kan varmt anbefale Katrine til dig, der også har en WordPress-hjemmeside. Hun er dygtig og superhurtig til at hjælpe mig med mine udfordringer, og lytter til mine ønsker. Og så er det let og overskueligt med hendes klippekort. Du kan se mere om Katrine lige her.

BeHelpful:
Betina fra BeHelpful hjælper mig med min onlinesynlighed og tilstedeværelse på sociale medier. Hun lægger en SoMe-strategi og kommer løbende med idéer og input til SoMe-indhold, og så sørger hun for at lave visuelle lækkerier i form af billeder eller videoer, der fanger opmærksomhed og fungerer godt på SoMe. Læs mere om hvad Betina kan hjælpe med her